Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 599
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
За сега на Фокс цифрите хич ги няма. Или не разбират от математика или си нямат, хал хабер от числата. Къде са 80% ашк? Май обърнаха процентите просто 😂

Славена добре де, едвам ме съгласи 😂 щом си решила и с шоколади да чврпиш - вдигам бана 😂

Алптекин на клада, до Селината 🤬

# 166
  • Кърджали
Наямаш ли кола
не
Ела с мен ... Ти предложи да сме само колеги. Сега ще отстъпваш от думите си ли

Поне все още може да я предизвиква..

Бе тия днес.-... Алптекин за това се изнесъл... Имал си резервен план.... Среща се онази треньорка... колко е треньорка вече не знам

Nalbantova, аз отдавна казах че или истинската Селин работи при продуцентите, или неин клониг

# 167
  • София
Алптекин е класика в жанра...

# 168
Тоя Алптекин ще излезе голям коцкар Wink

# 169
  • In the light side of the Moon!
тоя договор ми идва в повече.....
няма да ме гледаш, няма да говориш с мен, няма да ме докосваш...глупости на търкалета

# 170
Не казвайте, че не бяхте подготвени. Бях запомнила само 10 точки , тя не каза, че са 110 😂😂😂

няма да ме гледаш, няма да говориш с мен, няма да ме докосваш...глупости на търкалета

# 171
Тая Селин, ако ми падне - косъм по косъм ще я оскубя цялата. И на супя няма да я направя, в кофата ще я хвърля, след като я оскубя цялата. Липса на всякакъв морал и достойнство. Даже не искам да я обсъждаме повече. Не заслужава цялото това внимание.

Не разбрах, Алптекин къде отиде уж??
Не можела била да направи нищо.... Е сега вече Серкан да й каже че не е никаква PR.. И да я прати да мре!!!

# 172
Момичета нищо не разбирам гледам картинки,но не разбирам какъв и е проблема на ЕДА,че и договор /който е един вид ние сме само колеги-познати/ е написала...тази врътка на Айшето не ми харесва,че то е много отблъскващо.....или обичаш и се бориш или казваш ти си грешния и чао.....тук ЕДА играе все едно тя е шефа и е хванала на господ шлифера ..ми не ми харесват тези к.номера

# 173
Наямаш ли кола
не
Ела с мен ... Ти предложи да сме само колеги. Сега ще отстъпваш от думите си ли

Поне все още може да я предизвиква..

Бе тия днес.-... Алптекин за това се изнесъл... Имал си резервен план.... Среща се онази треньорка... колко е треньорка вече не знам

Nalbantova, аз отдавна казах че или истинската Селин работи при продуцентите, или неин клониг
па той, явно затова така лесно се изнесе...нито прегърна жена си, нито прояви някакво чувство на съжаление

# 174
  • Кърджали
Да приключват с този договор по-скоро... Еда е като малките деца - всяко действие а Серкан противоречи на някаква клауза от договора. Не знам каква и е целта, но си играе с него много гадно. Не знам какъв урок иска да му даде..

# 175
  • София
Алптекин удари дъното. Не мисля, че могат вече да избелят този образ. Не мисля, че ще се и опитат. Както неведнъж сме обсъждали, сериалът ни е толкова хубав и силен, защото е много реалистичен. Хора като Алптекин в реала - бол. Избива комплекси с младо гадже. Нито на Айдан, нито на Серкан е нужен. Освен да ни дразни с глупостта и слабия си характер, за друго не става. Това му е ролята.

Славена, +1. В този епизод Керем е ненадминат. Наистина Ханде бледнее. Но пък е толкова красива и лъчезарна, че аз й прощавам.

# 176
Не казвайте, че не бяхте подготвени. Бях запомнила само 10 точки , тя не каза, че са 110 😂😂😂

😂😂😂😂😂

Да приключват с този договор по-скоро... Еда е като малките деца - всяко действие а Серкан противери на някаква клауза от договора. Не знам каква и е целта, но си играе с него много гадно
абсолютно си играе....не ми харесва поведението й.
Еди коя си.....точно, все едно тя е шефа. Шеф в една връзка няма....или си там или си оут!!!!
Глезотии!!!

чакай , че ти обърках ника.... 😂

# 177
Тоя Алптекин ще излезе голям коцкар Wink

Ама как готино го заплю Сейфи Joy  Joy  Joy  Joy

# 178
Скрит текст:
Налбантова, Stuck Out Tongue Winking Eye

Керем играе добре, но Биге си е в стихията. Не е лесно да играеш гадняр.
Не разбирам Еда какво иска да направи от Серкан? Човек? Малко и е детинско държанието.
Благодаря за темата и преводите!

# 179
Да приключват с този договор по-скоро... Еда е като малките деца - всяко действие а Серкан противоречи на някаква клауза от договора. Не знам каква и е целта, но си играе с него много гадно. Не знам какъв урок иска да му даде..
Според сценария Бамби е около 6 години по-малка от Серкан, явно е нормално да се държи по - детски и наивно от нормалното . И на моменти да дразни с това инфантилно поведение

Общи условия

Активация на акаунт