Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 598
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • Кърджали
Принципно въпреки че едва ли не си осинових Серкан.... Опитвам се да разбирам Еда... Но тя тоя път прекалява. Това не , онова не, човекът те пита как си - ти не можеш да ме питаш... Спри се бе дете...
Разбирам в момента е наранена от това е той е крил от нея такива неща, ама не става само с наказания...

# 181
Сцената Серкан - Лейля говорене през зъби беше уникална. Joy

# 182
Гале Hug , мерси за новата къщичка Flowers Hibiscus . С тези фурии тук ще я изпишем за нула време Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета , прекрасни са като сериална двойка Керем и Ханде ( е , и като реална също , нали ? Stuck Out Tongue ) , но няма какво да се изненадваме ,че Керем я засенчва на моменти . Ханде има много още да учи . Но даже и да не и стигне талант за супер актриса , тя е е много красива ( слава Богу , естествена ,че ми писна от изкуствени джуки , цици , зъби и коси Angry ) , много мила и си има своите почитатели , близки и хобита Simple Smile . Бих и пожелала да срещне и истинската любов  , за да стане животът и пълен Simple Smile
Колкото и повърхностен да ми е турският , всичко разбрах , което Серкан каза на онази кокошка и много се изкефих . Макар да беше жестоко , тя си го заслужи Rage

# 183
Като гледам Сейфи повече е съпруг на Айдан, без някои задължения де

# 184
  • София
Нали - и мен ме изкефи как го заплю! Сега искам да видя реакцията на Айдан. Сигурна съм, че няма да легне да мре. Ще видим поредния силен женски образ в действие без излишно драматизиране. Simple Smile
Тоя Алптекин ще излезе голям коцкар Wink

Ама как готино го заплю Сейфи Joy  Joy  Joy  Joy

# 185
  • София
Дали Ханде не е във форма, дали Еда е неясна и колеблива по сценарий, дали Керем е просто висша класа...не знам, но сценаристите трябва да се вземат в ръце...не ми пука за рейтинга, не бива да сриват сериала ни...

# 186
И аз съм от   #отборСеркан.
В момента сме 235 в темата.
На кокошката искам да и осгубя цялата перушина.
Еда започва да ме дразни, искам да и съчувствам, ама Серкан да вземе и той да замине за няколко дни да я видя аз нея.

# 187
Един татлъ момент  Joy  Joy  Joy

# 188
Абе тоя дъртия гадже ли си е хванал, алеле... Извинявам се за тази грозна дума, ама такава хубава жена има и да се хваща с младите, съвсем го затриха тоя персонаж....
Малко изпуснах нещата преди 1 час, та така и не ми стана ясно този договор за какво, ама сега ще върна да погледна.
И на мен нещо днеска Ханде не ми въздейства, в началото като видях насълзените очи не Серкан и моите огледално на неговите станаха, имам слабост към плачещи мъже....

# 189
  • Кърджали
Хандене играе чак толкова зле , а и по сценарий е малко неоринтарана Еда в действията си... Но Керем е като торнадо тази серия /не толкова дори Серкан, а Керем/.... Играе та играе....Човек да седи и да гледа, не е нужно дори да разбира

# 190
  • София
Определено искам малко да се обърнат нещата. Имам нужда Еда да гони Серкан. Според мен би било доста забавно. Sunglasses

# 191
Тоя Алптекин ще излезе голям коцкар Wink

Ама как готино го заплю Сейфи Joy  Joy  Joy  Joy
това съм го изспуснала Simple Smile.....това,че и предния епизод не съм изгледала с бг. буквички не ми пречи днес да съм с вас и ще имам цяла седмица да изгледам предния еп. и ви чета с кеф чаршафите...това са ми най любимите моменти на почивка от тежък р.ден...

# 192
Минахме ли спалнята на Серкан, че ни дойдоха гости и малко трудно следя последователността ...
Разбра ли се, Еда какво прави в леглото му, а нишичкия на дивана ...

# 193
  • Кърджали
Нямаше спалня на Серка. Хотелската стая на Еда се окоза много подобна на спалнята на Серкан. Подхлъзнаха ни

ЗЗдравей Джерен как си
Като мъртва и възкръснала. Като зомби съм...

# 194
  • In the light side of the Moon!
трябва да има поне още 20-тина мин от този еп, нали?

Общи условия

Активация на акаунт