Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 702
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Не, снаха се пада, точно това стана дума, че е фотошоп и са се опитали да изглежда истинско, но са объркали роднинските връзки. Satisfied

# 541
В българските родствени връзки бълдъзи имат само мъжете, т.е. това са сестрите на жените им. Сестрата на мъжа е зълва на жена му, а жена му е снаха на сестра му. Но как е в турските родствени връзки незнам.

# 542
Добре къде следите , че разбрахте, че идва нова особа? Дадоха ли снимка и име?
Как се казва страницата на сериала с ФБ, където бих следила за всичко ново? Или за съжаление всичко е в инстаграм... защо масово го използват,а ФБ остаря ли не знам... не мога да разбера какво толкоз има в инстаграм, дето да го няма във ФБ.. едно и също е според мене!

# 543
Али, сори, че така ще ти убия кефа, но и двете са колажи. Аз също като видях тази коледната я търсих из официалните страници, защото е с лого и на Фокс, и на продукцията, но е фалшименто. Както и на Керем на сестра му. Има много такива из инстаграм, където Керем писал, че е с любовта на живота му, пък Ханде с нейния мъж... Ето един пример

Слагам едни паралели тук, които ми доказват колко са сходни тези двамата:
Скрит текст:

Бро, нищо не е ставало, явно на мен престоя в темата за днес ми дойде в повече и реагирах доста остро по повод Италиански коментар. Ходих да редя пъзел малко, за да ми мине нервата и ей ме пак 😂

Пеперудке в туитър, явно е по-вървежен до тях.

# 544
Да, аз също вече се убедих, че съм била подмамена от фенове с мечти като моите и умения с фотошопа, но нищо де, случва се Joy
Сега малко за роклите от вчера:
Роклята на Еда е около 940лв. от Maison Ju, а роклята на Башак (Пъръл) се равнява на около 3000 лв и е от Barrus London. Останалите не съм открила още инфо за тях, но ще продължа да търся.

# 545
Ха, картината, която е качила Ханде, е "Раждането на Венера" от Ботичели. SmileСериала не се харесва и защото жената/е са силни и непоклатими, както и вече доста писахме, Керем не е от харесваните в Турция.

Кате, дай един психоанализ...чака ли ни някакво раждане 😂

Аз пък си мисля, че е сменила снимката в чест на раждането на детето на колегата й Сарп...🤔 Ако и детето му е момиче, може би се доближавам до истината...Може и да греша, де.. Що се отнася до Керем и отношенията му с турската публика, едва ли той се впечатлява особено... Човекът е гражданин на света, а те се опитват да го поставят в рамките на очакванията на една непонятна за неговите разбирания зрителска маса...

П.П Между другото започнах да гледам един сериал ....Гора сердца се превежда на руски, но едва изтраях до края на серията, като я минах на вентилатор... И този сериал е с по-голям рейтинг?!...🤐 Направо онемях...

# 546
Скрит текст:
Ха, картината, която е качила Ханде, е "Раждането на Венера" от Ботичели. SmileСериала не се харесва и защото жената/е са силни и непоклатими, както и вече доста писахме, Керем не е от харесваните в Турция.

Кате, дай един психоанализ...чака ли ни някакво раждане 😂

Аз пък си мисля, че е сменила снимката в чест на раждането на детето на колегата й Сарп...🤔 Ако и детето му е момиче, може би се доближавам до истината...Може и да греша, де.. Що се отнася до Керем и отношенията му с турската публика, едва ли той се впечатлява особено... Човекът е гражданин на света, а те се опитват да го поставят в рамките на очакванията на една непонятна за неговите разбирания зрителска маса...

П.П Между другото започнах да гледам един сериал ....Гора сердца се превежда на руски, но едва изтраях до края на серията, като я минах на вентилатор... И този сериал е с по-голям рейтинг?!...🤐 Направо онемях...
Момче е на Сарп детенцето- Узай май се казва.
А за Gönül dağı(Планина от сърца) съм на същото мнение. Само първия епизод изгледах и то едва. Не харесвам главният актьор, но дадох шанс заради нашенката Гюлсим(главната актриса).
На едното стори на Анъл, Сарп плачеше от гордост и радост чак. И на мен ми стана едно такова мило Hug Да им е живо и здраво, и много да ги радва Blue Heart

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 23:02 от ally.yor

# 547
  • In the light side of the Moon!
Имам толко работа да върша, а само вися тук и щракам за нов отговор..... 👻

Още малко от туитър
Феновете питат с какво могат да помогнат да се покачи рейтинга
Япъмците отговарят, че присъствието ни им е достатъчно, дава им сила и се радват, че ни имат 😉

Пеперудке, не пише име....ето снимка

# 548
  • София
По повод появилата се снимка на сестрата на Керем и коментарите, че на нея пише "балдъза" си направих труда да попитам чичко Гугал, какъв е превода на български. И за голяма изненада ми изписа "доведена сестра".
Явно значението на тази дума при комшиите има друг смисъл. Впрочем много турски думи в българския речник са използват в друг смисъл, не както е в турския език.
Така, че нищо чудно, ако тази снимка е истинска, сестра му да е имала предвид, че Хандемиии ще и бъде нещо като сестра.  
Още повече, че и Ханде намеква нещо определено с нейния пост на "Раждането на Венера"
Според мен това ми звучи, като "зараждането на една нова любов"
Хайде "бакалъм" дано да сме прави

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Саморедактирам се 

Превода на цялото изречение Еrkek kardeşim ve güzel baldızım буквално означава:  Брат ми и красивата ми снаха

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 23:50 от БлагаВест

# 549
Между другото и аз като Лейля се чудя защо Еда каза, че се казва Есра, когато си уговаряше срещата в цветарницата с този от фирмата подизпълнител..? Thinking

Да не се окаже, че нашата Еда Йълдъз всъщност е Есра Йълдъръм?  Scream Mислех, че само фамилята е сменена?!

А За Раждането на Венера... може да е намек за възраждащата се любов между Серкан и Еда. Или пък с появата на бабата, ще видим нова Еда, собственик на полвината холдинг, наследница на фамилията Йълдъръм и любимата (Венерата) на Серкан Болат Thinking

Лейля май се изненада, че Еда се представи като Есра:

# 550
https://www.instagram.com/p/CIL00lZpygB/?igshid=1atxbu76vn5nd
За лека нощ❤❤❤Керем със сестра си и майка си

# 551
Сега ме осени идеята, че годеж #2 може да е пробойна в договора на Еда, от която Серкан ще се възползва умело. Какво имам прдвид - нали Еда му е забранила да се домогва до нея, но в случая хитрото ни влюбено Роботче ще използва Айдан да свърши тази работа вместо него Stuck Out Tongue Winking Eye Да видим дали ще могат да спрат свеки като се развихри Sweat Smile Очевидно е, че Енгин и Пъръл са в дома на Еда заради Серкан. Очевиден е ентусиазмът на Айдан и липсата на такъв у Айфер. Значи определено инициативата е от страната на Серкан. Вероятно Айфер не знае за новия договор между ГГ, което може да бъде допълнителен коз за Серкан. Само този фотограф не ми е много ясен защо е там? Дали е свързано с решаването на проблема с папараците или е нещо съвсем различно Thinking

# 552
  • In the light side of the Moon!
Кукличке, според мен предположи, че този може да знае името й. Алптекин нали й каза, че я е издирвал, но са сменили фамилията си.

Аз да питам, че сега се сетих.....
тази Несрин, каква е на Ферит, майка или леля?
Вчера на гледането останах с впечатление, че е леля, след това някъде в серията ми попадна обяснение защо един път е майка друг път леля за Ферит, но не схванах английското разяснение.

# 553
Меги, Несрин е майка на Ферит. Леля му е Дерия, онази от годежа и първата вечеря на Айдан с онези кокошки. Двете са сестри. 
Кате, предполагам че си права за всичко по договора и годежа. И аз допускам, че фотографа е заради папараците.

# 554
  • Кърджали
Кукличке, мисля че Еда излъга за името за да може строителя да дойде. Защото ако чуе името Еда Йълдъз (или Йълдъръм) ще се сети коя е и няма да дойде на срещата.
Още малко преводи от мен.
В колата.
Скрит текст:
Е: Какво стана?
С: Припадна като видя папараците. Еда, трябва да намерим решение за този проблем..Да намериш. Почва да става сериозно и мож да пострадаш
Е: Да. Да, ще се погрижа
С: Добре ли си? Имаш ли нужда от нещо?
Е: Добре съм, малко ми се вие свят.
С: Вземи
Е: Мерси
С:Ще те заведа на лекар.
Е:Не. Няма нужда от лекар. Трябва да опита до цветарницата. Спешно е.
С: Със строителя Кадир ли ще се срещнеш?
Е: Ти откъде знаеш?
С:Чух. Ако ще се срещаш с него, и аз ще дойда с теб
Е: Няма. Това засяга само мен
С: Засяга и двама ни. Този човек съсипа живота и на двама ни. Няма да те оставя сам с него.
Е: Аз мога да се погрижа за себе си
С:Еда, позволи ми да бъда там за теб. Ти винаги беше до мен. Нека този път аз д съм до теб.

Ферит се обажда на Джерен
Скрит текст:
Д:Ало
Ф: Здравей, Джерен, как си?
Д: Обади се за да ме питаш това ли?
Ф: Не, такова, аз видях г-жа Айфер и Фифи в клуба и се обадих да попитам ти ще дойдеш ли?
Д:Не, Аз работя.
Ф: Джерен, онзи ден по телефона малко прекалих, може ли да се срещнем да поговорим.
Д:Хм. Искаш да ми кажеш и в очите това което ми каза по телефона ли? Няма нужда. Довиждане
Селин и номерата ѝ
[
Скрит текст:
Енгин и Пъръл:Селин
Енгин:Какво ще правим? Ще може ли да им попречим?
Селин: Приятели, успокой те се. Еда и Серкан се разделиха, знаете. Какво от това и целият свят ако чуе
Пъръл : Знаеш колко Серкан държи на личния си живот.
Енгин : Човека само като чуе за папараци и настръхвам. Като  сложим и припададъжите на Еда. Ще полудее.
Пъръл :Поне нищо ново да не излиза. Или да ги премахнем
Селин: Като не иска да се занимава с папараци, да внимава с личния си живот. Аз да не съм магьосница.
Енгин: Не била магьосница, но няма ли някакъв начин, някаква система
Пъръл: Дали да не кажем на адвоката ни...
Номерата на Селин част 2

Скрит текст:
Серкан: Селин.Селин, Пог скоро трябва да премахнат тези новини
Селин: Кои новини?
Серкан: Случилото се пред офиса. Направили са новини. Как до сега не се погрижи да ги премахнат.?
Селин: Серкан, твоят личен живот не влиза в трудовата ми характеристика. Не виждам връзка с фирмата.
Серкан: Разбирам. Нали няма да позволяващ на проблемите между нас да се отразят на работата ни?
Селин: Серкан, това с светски новини. Дори да премахна една, че се появят 10 нови от различни фалшиви профили. Няма какво да направя.
Серкан: Добре. Добре.
Пред офиса

Скрит текст:
Е:Ти още не тръгна ли?
С:Не, сега тръгвам. Ти?
Е:Ще отида. Ще си по викам такси.
С:Без кола си?
Е: Нямам
С: Ела с мен. Ти предложи да сме колеги. Или няма да стоиш зад думите си.

На път за фондацията

Скрит текст:

С: Нещо ли четеш в колата?
Е: Натрупаха ми се уроци, трябва да ги прегледам.
С: Не е ли защото не искаш да говориш с мен?
Е: Защо не
С:Ако искаш мога да ти помогна
Е:Не,. Ще се справя сама, мерси
С: Добре
Е: А, между другото, докато аз говоря с децата ме искам да си в залата
С: Защо?
Е: Напрягам се.
С: Както пожелаеш
Е:Наистина ли се опитваш да се промениш или се преструваш?
С: В какъв смисъл?
Е: Заряза работата си, за да помогнеш на майка си за фондацията, извини се на Ердем, не си се скара на никой.
С: С времето ще разбереш, Еда, че няма нещо, което не бих направил за теб.
Еда и Серкан
]
Скрит текст:
С: Грееш, Еда Йълдъз.
Е: Ти си както винаги. Шик
С: Знаеш ли, като се прибирах отново изслуша речта ти
Е:Защо? С какво те впечатли речта при децата
С:Каза нещо, което ми хареса. Каза "Грешките ни ни правят по-добри хора". Наистина ли вярваш в това?
Е: Защо да го казвам, ако не го вярвам. Разбира се че го вярвам.
С: А защо не вярваш, че аз мога бъда по-добър човек?
Е: Не е същото
С:Еда, не бъди толкова безмилостна с мен. Постави се и на мое място.

Преди ревюто
Скрит текст:
С: Аууу
Е: Какво
С: Не може да си по-красива от това... Готова ли си? Да си манекенка?
Е: Аз те принуждавах, а на аз изгорях
С: Дойдох да ти пожелая успех
Е: Не ме гледай там много много. Ще взема да се спъна и да падна.
С: Не се тревожи, ще съм там, за да те хвана.

Общи условия

Активация на акаунт