Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 682
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Меги и аз съм нощна смяна,  нямам  търпение да свърши. Така искрено ме разсмя поста ти, че още не мога да спра. Лека нощ и от мен.😂😂😂

# 571
  • София
Меги, много ме разсмя с поста ти! Ако всичко, описано в него, се сбъдне - ще трябва да ни прекръстят от “Почукай на вратата ми” на “Счупи ми главата” или нещо подобно. 🤣🤣🤣 Нашето сериалче много ощетено - американец, който не уважава турските нрави, за главен герой, че и гол ходи, като се напие; бездарна главна актриса с наклоности да се разголва, че и хубаво тяло има, да му се не види; йок бой, йок забрадки, йок бракове насила; ама кекс без брак вар; по-романтичен, отколкото трябва, и не достатъчно драматичен, за да се хареса. Те това е положението. А ние, развратните чужденки, се оплакваме от чичо Алтан, че снима целуфаните от Марс. Да ни имам и проблемите! 🤪 Моля ви се по-сериозно, я вижте комшотата какви сериозни липси откриват в нашия сериал, вие за няколко целувки от 10 метра, сред пердета и зад запотени стъкла сте се затюхкали.

# 572
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден и само положителни емоции Hug

# 573
Добро утро дами💐
Меги, смях се с глас на сценария ти🤣🤣🤣 Добре, че не ни харесват тогава комшулъка, че ако наистина сценария ни беше от този сорт дето им се харесва на тях, нямаше да има такава гледаемост извън Турция... Нагледахме се на подобни турски сериали... Хайде стига толкова... Нито рейтинг ме интересува, нито турското СЕМ, нито калпавата им зрителска аудитория... Важното е Фокс да не ни спрат сериалчето, ей така напук на всички тези дето изброих...
Един красавец за добро утро
https://www.instagram.com/p/CIMWi6rJcHR/?igshid=pe72bp7ky0yp
"Влюбен съм в Еда... В теб НИКОГА не съм бил влюбен!!!!" Машала!

# 574
А защо в крайна сметка Серкан не искаше да участва в търга? Не иска да го дават по телевизията? Не иска да е стръв за пари? Не иска публични изяви?
Не искаше да дава много пари ли? Майка му знае, че той няма да иска да вечеря с кой да е, т.е. и тя като Еда би се досетила, че Серкан би дарил астрономическа сума , за да не вечеря с непознат човек? Каза на майка си, че всичко си има граници - в крайна сметка - той направи чертежите, той ще построи безвъзмездно 30 ателиета. Явно толкова е преценил, преценил е че до там е разумно. Thinking
А в крайна сметка, майка му и Еда го заставиха да направи огромно дарение, т.е. да покрие строежа и на останалите 30 ателиета, нали? Thinking
Да не би Еда да го разори? Аз взех да се притеснявам за благосъстоянието му. Joy
Майката на Ферит коментира, че Айдан няма мярка що се отнася до пари - нали? Или аз нещо бъркам...

# 575

Този колаж от 2 дни се върти в Туитър затова го пущам Wink

# 576
  • Кърджали
Добро утро! Макар и да е леко дъждовно при нас.
Минавам първо да почерпя. Малкото ми момченце днес има имен ден! Та да ми е жив и здрав Андрей!

После ще се разпиля по-подробно. Снощи бяхме на гости, нещо от отдавна не бях пила алкохол и сега ми е нещо криво още сутринта.

Серкан по принцип не обича дандании. И си каза на Енгин, ако не беше заради Еда, щеше да направи дарение и да не се занимава повече.
Майка му искаше защото знаеше че Серкан ще направи така че да вечеря с Еда.
Еда искаше Серкан да участва просто от инат, да става на нейното. В случая да го принуждава да прави неща, за които не е съгласен. Уж за да се пречупи и промени. Но на мне както казах тази ѝ тактика не ми хареса. Всичко си има някакви граници, и никак не е приятно да те принуждават непрекъснато да вървиш срещу себе си. Еда дано се усети, че някъде трябва да спре. Добре, колкото и да не ми хареса, беше права да свалят пръстените, макар че погледа ѝ беше леко надменен... Но това с Ердем нямаше нужда...
Не знам тук съдя и по себе си. Серкан се оказа по-търпелив от мен. Може би защото в момента се чувства виновен.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 08:42 от Aлекcандрa

# 577
Наш Серканчо е готов на всичко, дори и да загуби холдинга, както той сам каза, само и само Еда да е щастлива😍 Сигурна съм обаче, че тя вече се осъзна, че не е постъпила много правилно спрямо него.... Ама това че отиде на вечерята, а него го нямаше, отново ще разпали яда й... Вярно, не е по вина на Серкан... ама докато се разберат, ще има да фучи... 🤦‍♀️
Алекс, да ти е жив и здрав именника и много да ви радва💐💐💐

# 578
Алекс, да  ти е живо и здраво момчето!
Категорично заставам зад думите ти- Еда няма право да унижава. Тя не си дава сметка, че срещу нея е Серкан Болат и макар и влюбен, няма да остави нещата просто така.Не случайно на масата му има скулптура на лъв - аслан си ни е момчето, аслан. Неправилно написах  в предния си пост, че се е предал. Не се предаде, а се смири, остави я да се набушува, да се вихри. От този Серкан трябва да се страхува нашата хубавица- привидно тих, привидно спокоен , привидно примирен, а отвътре - вулкан. Много умно от негова страна. Ще видим какво ѝ е забъркал. А и на нея не ѝ трябва много - да приклещи в някое кюше и  е готова, само дето се прави на интересна.
  Разочарована съм от стила на обличане на Еда и Айфер. Един единствен път обуха обувки на Еда - в миналия епизод, престъпление е този крак да се крие в ботуши постоянно. Айфер пък я обличат като клошарка- шарени палтета, шарени чантета, а тя е хубава жена.  Heartpulse

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 13:54 от Mery18

# 579
https://www.instagram.com/p/CIIhA9HJPm7/?igshid=1x23fbcgpgy6y
Обожавам муцунките, които двамата правят когато се целуват😍😍😍 Може да не се кой знае какви целувки, но има толкова нежност и любов във всяка една от тях... И не бих ги заменила за т.нар. "истински целувки" от другите сериали😒

# 580
Алекс, да ви е жив и здрав именикът и много да ви радва Flowers Hibiscus
Ново от продуцентите Simple Smile

# 581
Алекс, само с добро да споменават Анди! Да ви е жив и здрав и да расте много щастлив Simple Smile

Аз ще се изкефя, ако подлият план на Селин със смяната на адресите, вместо да избоде очи, да изпише вежди. Серкан никога няма да се откаже от Еда. Може да има някакво моментно дистанциране, но всъщност това може да помогне на Еда да се осъзнае, че малко прекали с превъзпитанието на роботчето ни. Сама тя май остана изненадана колко безропотно изпълняваше всичките ѝ прищевки. Дано е използвала времето, в което чакаше Серкан в грешния ресторант, за да разбере, че и тя не може без него, но ако продължава да го мъчи, може един ден наистина да остане без него...

# 582
  • Кърджали
Много често хората (май повече жените) искаме да "превъзпитамец, да променим човека отсреща с една или друга цел. И понякога, ксто успеем почваме да мрънкаме " ама ти не беше такъв, аз не се влюбих в този човек".
А фрага вече наближава 3млн.гледания.

Ферит се осъзна, че това което каза по телефона на Джерен
беше неуместно и грубо. И сега се сблъска челно със стена. И на него му е трудна работата от сега нататък

Ефе засега няма намерение да прехвърля на никой акциите.  Жабата ще се появи в офиса като клиент (така че да се оглеждам за нови клиенти). Това само успя да измисли Ефе за да направи първата среща между баба и внучка по-мека. Да видим как ще реагира Еда като разбере какво се случва.
Интересно ми е Айфер как ще реагира на писмото от Еда.. И Айдан какво ще прави от сега нататък.

# 583
Еда си знае вътрешно, че Серканчо никога ама никога няма да я остави.... няма да спре да я обича, той сам й го каза... и тя затова така се отпусна да му се прави на отворена в този епизод... Слава Богу май й светна лампата, че всъщност попрекали... Затова и отиде на вечерята, поне според мен... Ама да видим...
Ефе нещо не го измислиха като хората... Хич не им се получи според мен това негово връщане в Италия... Уж бил се върнал завинаги в Турция... На Еда каза, че щял да отиде само да оправи ситуацията след скандала с покрива... На Серканчо каза, че се връща за постоянно в Италия... Нещо не ми е както трябва, ама да си ходи... Не ни е притрябвал.. Даже за награда ще му дадем да си носи в Италия и тази дето му продаде дяловете си... Да си има да си прави супа от кокошка за зимата🤬

# 584
Здравейтеее

Та, да ви кажа каккво му липсва на нашия сериал за рейтинг 10-12

Скрит текст:
- купуване на булка , демек Серкан купува Еда
- след продажбата идва ПБН по несъгласие от страната на жената демек смятайте Еда, свенлива, дърпа се, зачервява се, на Серкан обаче целта му е да си свърши работата и друго не го интересува
- Еда се отскубва и избягва, Серкан я настига
- удря й едно круше и я занемя на земята
- Еда се събужда в прегръдките на ААйдан, която вече е изживяла същото преди 20 год
- Окото й е посинено, устните й станали двойни, все едно е ходила на ботокс
- през това време Серкан е в кръчмата, утолява мъката си, че Еда не му се е отдала по желание
- там обаче идва един от най-върлите му врагове и се сбиват
- Серкан осъмва в затвора, арестуван е за 1 месец
- Еда обаче се чувства гузно, затова че не дала на Серкан и му отива на свиждане да му се извинява и да му занесе чиста риза, чисти чорапи и боксерки и малко бюрек, който направила със собствените си ръце през ноща, плачейки над него, осолен със собствените й сълзи
- Серкан обаче е инат и не иска да се срещне с Еда
- Еда си тръгва разочарована, но по пътя я среща оня същия върлия враг на Серкан, който я замотава , щото тя нашата е глупава и наивна
- отвежда я в гората и я изнасилва
- закарват я в болницата след като един коняр я намира по пътя
- Серкан му изтича ареста, разбира за Еда и полита към болницата
- Там разбира, че Еда е бремена
- Серкан изважда пистолета и стреля по Еда
- Еда пада на пода
- Серкан съжалява и скача плачейки върху нея
- Но не преценява силата на скока и счупва едно ребро на Еда
- Докторите я закарват в хирургията
- Серкан се тюхка, Айдан му идва на помощ и за подкрепа
- операцията е приключила и докторите идват с крайно становище
- Еда е загубила бебето и ще е в кома за известно време трябва да остане под наблюдение
- Настаняват я в лична стая, Серкан е до нея бършейки ред сълзи ред сополи (по нашия край им викаме цифки)
- Еда е в кома, но Серкан е плътно до нея, целувайки я, галейки я, сънувайки я, душейки я,  навсякъде и накрая тъкмо да я целуне и хоп еда се събужда, отблъсква го с думите" извратен маниак, махай се"

Ето това е липсата, ощетени сме, осакатени сме!!!!

Меги, Меги Heart Eyes... благодаря ти за усмивките! Със сълзи съм се смяла. Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Споделям песнята пак от дефилето... подобаващо строена в едно видео с времетраене не 2 мин, а час и две минути Stuck Out Tongue

Алекс, да ти е жив и здрав именика! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт