Манго тема - 17

• 145 633
  • 1 600
  •   1
Отговори
# 1 500
Така като гледам състава не са с отопление

# 1 501
Здравейте, момичета. Може ли някой да ми каже дали процедурата по връщане е трудна? Днес ми пристигна поръчката, но якето не ми стои добре.

# 1 502
  • София
Трудна е, не си струва, пускай в размените.

# 1 503
От аутлета е трудна,  от основния - лесна.

# 1 504
и от 2 та сайта е едно и също, връщала съм 2 пъти по БГ пощи и около 35 лв на колет платих
Палтото ми излезе златно, но ми върнаха парите по сметка до 14 дни

# 1 505
Връщането от основния сайт вече е безплатно, идва куриер да го вземе от адрес и няма общо с български пощи.

# 1 506
Може и да има промяна, но зимните месеци тази година връщах  януари март  и си платих всичко по Бг пощи, точно към основния сайт Simple Smile
Правилата им бяха такива, когато не е тяхна грешка, а си искаш парите Simple Smile

# 1 507
  • sofia
Търся тези ботуши в 37 номер.

# 1 508

Налично в бяло и бежово ако някой има интерес XS и двата.Меки и много красиви.Поръчах 100 неща преди да разбера ,че връщането е трудно

# 1 509
  • Sofia
Това не е ли от mango.com? В какъв смисъл е трудно?

# 1 510
  • София
Не, от аутлета е, отгоре на снимката пише.

# 1 511
  • Варна
Получих вчера поръчка и от всичко съм доволна Simple Smile 

Този пуловер в бяло взех М, че S беше свършил, но не е много голям. Мек и пухкав, както е на снимките.

От този пуловер взех S от двата цвята. Меки и удобни, като за 7 лв. са идеални.

Този пуловер го имам в други цветове, сега поръчах в зелено. Цветът е много по-добър на живо, отколкото на снимките. Моделът и материята са хубави.

Дънки в бяло, 36 размер. Мека и хубава материя, леко са умалени на талията, но не фатално, щом успявам да ги закопчая.

Още едни дънки, пак 36-ти размер. Доста приятна изненада, стоят много добре.

Дънки Kim в черно. Харесват ми, стоят добре и материята е хубава.

# 1 512
  • Сливен
Дънките Ким тънки ли са?

# 1 513
Първият бял пуловер е 1:1 с такъв на Waikiki, само е четворно по- скъп. Много ефектна и топла дрешка, потвърждавам.
Днес и аз чакам пратка , покрай полата още три неща заръчах
От последните пет пратки нищо не задържах освен една рокля, аз ли станах претенциозна, обаче на снимка е екстра, на живо- не ми харесва. С размерите също ми е трудно улучването.

# 1 514
Дънките Ким тънки ли са?
Имам от миналата година Ким. Не са тънки.

Общи условия

Активация на акаунт