Манго тема - 17

• 145 600
  • 1 600
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Сливен
Ким имам сиви и тъмносини,ингересуваха ме точто черните защото на снимката ми изглеждат тънки

# 1 516
  • Варна
Ким имам сиви и тъмносини,ингересуваха ме точто черните защото на снимката ми изглеждат тънки
Средна плътност, доста са еластични. Харесва ми материята.

# 1 517
Средна плътност е, на мен не ми допадна- с един матов блясък е, на места надърпани нишки, покрити с промазката.
Похвалвам тази пола, прилична дължина, ще дебна и другия цвят:
https://www.mangooutlet.com/bg/women/skirts/paper-bag-denim-skir … html?c=TM&n=1
Взех и едни мамски дънки, уголемени са с номер, иначе не са лоши.

# 1 518
Може ли линк за идентичния пухкав пуловер от Waikiki?

# 1 519
Аз днес пуснах детски якета, че имаше номера, а и излизат добре с намалението. Не на всичко хваща кода за 30% обаче.

# 1 520
  • Варна
Искам много да похваля този панталон. Получих размер 36, стои страхотно, определено много по-добре от на снимката. Спомням си, че някой го беше похвалил тук и така го поръчах. Талията е висока, ще го нося с обувки/боти с ток, дължината му е идеална. Много съм доволна.

Тези дънки са също много хубави, меки, еластични и стоят добре. Пак размер 36.

Отдавна търсех бели скини дънки и от тези съм много доволна. Пише, че са coated, но не са лъскави или с кожен ефект.

Хубав пуловер в светлорозово (по-скоро е динен цвят Simple Smile ). Беше 8,99лв., мека материя и моделът е хубав. Ръкавите са малко къси, да го имате предвид.

Пола за работа, размер 36. Като за 8 лв. е супер.

Този пуловер е приятно мек и изглежда ще топли много. Поръчах XS, но е уголемен и отговаря на М според мен. Ще го пусна в размените, защото не нося такива дебели пуловери. Цветът е по-скоро червен.

Получих и няколко тениски за по 3лв. Доволна съм от всички.

# 1 521
Искам много да похваля този панталон. Получих размер 36, стои страхотно, определено много по-добре от на снимката. Спомням си, че някой го беше похвалил тук и така го поръчах. Талията е висока, ще го нося с обувки/боти с ток, дължината му е идеална. Много съм доволна.

Тези дънки са също много хубави, меки, еластични и стоят добре. Пак размер 36.

Отдавна търсех бели скини дънки и от тези съм много доволна. Пише, че са coated, но не са лъскави или с кожен ефект.

Хубав пуловер в светлорозово (по-скоро е динен цвят Simple Smile ). Беше 8,99лв., мека материя и моделът е хубав. Ръкавите са малко къси, да го имате предвид.

Пола за работа, размер 36. Като за 8 лв. е супер.

Този пуловер е приятно мек и изглежда ще топли много. Поръчах XS, но е уголемен и отговаря на М според мен. Ще го пусна в размените, защото не нося такива дебели пуловери. Цветът е по-скоро червен.

Получих и няколко тениски за по 3лв. Доволна съм от всички.

Здравейте, ако имате възможност може ли талия и ханш на белите, мисля не прозират- колебая се за 36 и 38. Предварително благодаря!

# 1 522
https://shop.mango.com/bg-en/women/trousers-straight/pleated-flo … 7056329.html?c=99

издирвам много този панталон (в черен цвят), моля ако някой от вас го има в размер М и не му е нужен, да ми пише

# 1 523
  • Стара Загора
Здравейте, за колко време пристигат пратките? И Еконт ли ги доставят?

# 1 524
  • София
За 7 дни. Само с Еконт. За сега.

# 1 525
На 3- ти следобед поръчах харесаната от мен пола в друг цвят с още две неща да хвана -30 и утре ще доставят пратката.
Толкова експресна поръчка не съм получавала  до сега, поне 6 работни дни им трябват.

# 1 526
  • София
Здравейте, дали някой има този панталон. Колебая се дали да заложа на точен номер или един номер надолу, предвид горната част с басти и колан.
https://www.mangooutlet.com/bg/women/trousers/leather-effect-str … html?c=30&n=1

# 1 527
  • Once there was a Hushpuppy...
Искам да попитам с какви впечатления сте по отношение на размерите на спортните долнища. Понеже се усещам между М и Л все се колебая кое да поръчам. Обикновено си купувам дънки Ким 40 номер и са ми съвсем леко свободни в ханш и талия.

Ето това ме интересува. Кой номер според вас да предпочета?

https://www.mangooutlet.com/bg/women/trousers/elastic-waist-cott … 7040169.html?c=05

# 1 528
  • София
Hushpuppy вземи си М.
Аз съм между С и М и взех последният път С и ми заспа.

# 1 529
Аз съм между ХС и С.
Заложих на С, но трябваше ХС със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт