Първо, на снимките, които бях видяла преди ми се беше сторила много по-симпатична. Второ, ако Милен си е избрал жена, която не успя да покаже нищо друго освен кравешко благоговение към мъжа си, може да се очаква, че той изобщо няма да хареса жена като Ваня, разбираемо.
Първо, на снимките, които бях видяла преди ми се беше сторила много по-симпатична. Второ, ако Милен си е избрал жена, която не успя да покаже нищо друго освен кравешко благоговение към мъжа си, може да се очаква, че той изобщо няма да хареса жена като Ваня, разбираемо.
С парите, които се въртят в тея продукции, можеше толкова гафове да се спестят. Това с договора е изумително тъпо. Да не можеш да промениш три имена, които сигурно са споменати 2-3 пъти. Малко настръхнах и от декларацията, че ако се осакатиш/убиеш, няма да им търсиш отговорност. Добре че нищо лошо не се случи с никого на въртящия се цилиндър... Все пак това не е като Legion run, има peer pressure , борбата е и за бързина, те не си позволяват страх (Св. Адреналин бди над тях), а съоръженията колкото и да ги тестват от екипа, са бюджетни...
Препоръчани теми