Първо, на снимките, които бях видяла преди ми се беше сторила много по-симпатична. Второ, ако Милен си е избрал жена, която не успя да покаже нищо друго освен кравешко благоговение към мъжа си, може да се очаква, че той изобщо няма да хареса жена като Ваня, разбираемо.
Иначе според мен - когато човек е възпитан и културен, не е необходимо да заснемат десет дубъла, за да го покаже. Милен дори и в този емоционален момент се държа на ниво.
Първо, на снимките, които бях видяла преди ми се беше сторила много по-симпатична. Второ, ако Милен си е избрал жена, която не успя да покаже нищо друго освен кравешко благоговение към мъжа си, може да се очаква, че той изобщо няма да хареса жена като Ваня, разбираемо.
). Обаче кого да гледа Нина по-напред?! Мъжа ѝ ли (почернял, може би отслабнал), детенцето ли (което напълно естествено почна да обикаля край огъня и да играе с пръчки 😂🐇), или Бобката дето сефте го вижда и въобще къв е тоя :д Аз реагирам повече с фанфари и еуфория и щях да щурея, да поздравявам може би, ама сме различни хора това е
👍

Ваня ми стана любимка още от началото и така до края. Бе и моят голям фаворит, в началото с Милен, на по-късен етап сама. Но първите ми впечатления бяха за нея и Милен + Любо и Влади.
Препоръчани теми