💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 809
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ами, да, като се замисли, последните имаха късмета да гледат какво правят първите, докато редяха кубовете, дори вторите докато редяха кубовете. Играчите не бяха изолирани, а виждаха какво правят комшиите.

# 286
  • София
Коя е Надя?
За да не гледат едни от други или трябваше да го бутнат, след като го наредиха, или да ги направят различни цветове. Който се сетил е "преписвал"...

# 287
Гледах сега на запис какво се разбират жътварите за играта: Любомир казва на Ивана, че тя ще реди и тя добре; Димитър предлага Любомир да реди с нея, той казва, че ще е уморен, но няма проблем; Някой, мисля че Влади пита Елена да реди, тя се колебае, не е сигурна.. Сюзън и казва, че ако не е сигурна, тя ще реди. Елена казва, че не е сигурна и Сюзън отива да реди.

# 288
Мисля,че съфорумката съчета Фермата и Игри на волята в един формат🙂.И аз често го правя,понеже следя и двете.

# 289
Защо пък да не изчезне ? Да не мислите, че някой е очаквал някой участник просто ей така да си тръгне ? Просто е решил да се чупи. Интересно дали ще се върне и дали ще има наказние

Това да не ви е Биг Брадър с 24 часа наблюдение?
Разликата е огромна

# 290
Той може и да изчезне, разбира се, но после какви неустойки по договор ще плаща е въпроса Simple Smile
Нали не мислиш, че продукцията не си е вързала гащите за подобни случаи в които някой просто решава, че нещо не го кефи и иска да излезе от предаването без основателна или минимум обсъдена с продукцията причина...

# 291
  • София
Въпреки, че още е много рано разбира се, но то няколко игри са достатъчни понякога...
Малко по-смели прогнози вече, пък дори и с риск да се изложа. Хубаво е да се правят такива в началото, защото колкото повече дни минават става по-лесно... Wink
Топ фаворити: Ваня, Влади, Любо и Милен
внимание към: Митко, Лазаринов, Иван и Вайс
Тошко, Пламен и Александър засега са в изчаквателна позиция така да се каже. Хем има потенциал, хем има нещо, което ме спира да им прогнозирам стигане далеч напред в шоуто.
Изненади: Мая или Йоанна да стигнат далеч. И двете не блестят с физика и са подценявани, но...
Най-голямо разочарование от ден 1 до днес, ден 4: Ивайло. Какъв старт и какво крушение после...

# 292
  • Sunshine state
Искам и аз на лично да знам предположенията за финалист. Не следя ИГ. 😁
За мен Пламен изплиска легена. Не ми се вижда много стабилен. Интровертен, ама в един момент взе да псува като каруцар. Уж уравновесен човек изглеждаше. Сега и драсна нанякъде.. И на мен не ми стана много ясно защо хукнаха да го издирват все едно е малко дете.

# 293
Това издирване от целия отбор е малко нагласено.... реално повечето хора ще кажат оставете го ще се върне като иска, едва ли ще се изгуби.... най-много два да го потърсят около къщата , но чак пък всички и да викат така притеснено, все едно някой може да го отвлече.

# 294
От Ловците най- стабилна ми изглежда Симона.
Йоанчето продължава да вкарва излишна драма и да ми прилича на женския вариант на Дани Девито.

# 295
  • София
Страшен сценарий-Пламен изчезва-камери няма.Днес пък рибарите ще похищават овце-камерите ги следват неотлъчно.
Относно номинациите -добре се получи.Точно двете трябваше да са посочени-едната заради провала,другата-защото излъга.Предпочитам да остане Ивана,защото е по-интересна за шоуто.И този сезон изглежда ще се гонят първо жени.При тях много ми харесва Мая,жалко че е при рибарите.Харесваната от всички Ваня ми идва една идея повече диктатор,малко трябва да се обере.

# 296
И на мен ми се водя лоша театрална постановка това издирване. Големи хора, седнали на маса, изведнъж изпадат в паника, че някой не яде с тях. Ами ако спи, ако се къпе - така ли ще наскачат да го търсят в реалния живот. И на мен ми се е случвало да ми изпуши главата и да стана да се поразходя. Представям си ако всеки път група притеснени хора ме издирваха с викове Joy

Много залита към драми това предаване, а минаха само три епизода. До тук въобще не ми допада, на какво се набляга и този сезон.

# 297
аа дааа гоненето на овце.........направо да хванат една и да я заколят, след това да я опекат на шиш и да ръфат от него.
на кого са тези овце изобщо...пффффффффф

# 298
  • София
Пламен е в някоя от тоалетните със слушалки на ушите Simple Smile

# 299
Здравейте и от мен. Тази година май пак ще следя Игри на волята, поне засега.Аз не съм много активна в писането, предимно чета. Имам засега някои първи впечатления, но е рано да се каже. Хареса ми това, че ще отиват по двама номинирани от племе да се борят за оставане, повече интрига има така. Също така се сетиха, че победителят не е редно да се избира с гласуване, а да си спечели честно победата в последна битка. Много ме дразнят и тези, които обикновено ги оставят в "дивото", защо не се опитат да си направят повече удобства. Сковаха там един навес и край. Така ще си стои до края.
Относно Пламен, аз не знам някъде дали е казано, че нямат право да излизат от двора на къщата. Другите племена си обикалят горите в търсене на джанки, овце... Тия от "ВИП-а" не са затворници, предполагам. Тъпо беше това истерично търсене, ще кажеш, че отвъд стените на "резиденцията" дебнат тигри. А и няма начин продукт ията да не са го видели и засели накъде е хванал, ама... Съспенс да има. И, викат, семейство били. Хахах, смех.

Общи условия

Активация на акаунт