💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 813
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 270
Както и да ги гледам Жътварите са ги избрали само по външен вид и с малки изключения са страшно тъпи парчета.Страхуват се всички,да наредят логически пъзел.Присъствието на играчи като Ваня във формата е показателно,колко нямат качества да участват повечето от жените в този формат.Ако си зле физически и логически,какво правиш в Игри на волята.

# 271
Някои потребители писаха да не се издават или да се слагат в скрит текст.

Поради тази причина не съм споделила подозренията ми относно участникът. Simple Smile
Ако Ви е удобно споделете на ЛС Simple Smile

# 272
А защо решиха да търсят Пламен? Все пак не се намират на безлюден остров, пълен с хищници. Може да е решил да се поразходи. Това забранено ли е?

# 273
Може и в скрит текст,ако желаете.И аз искам да знам😂.Ако пък другите преценят,че не искат,може и на ЛС ако ви е удобно.

# 274
и аз искам да знам всякаки спойлери Simple Smile

# 275
Спред мен изчезването на Пламен е сценарии.Така пък никой не го е видял да излиза,при толкова народ снимачен екип.
  Продължавам да не харевам Тодор,макар да съм съгласна с думите му,че не са семейство.И за мен семейството е нещо съвсем друто.И смятам,че той ще прояви някакъв вид агресия в следващ период, не ми се вижда сдържан,овладян,въпреки  че е треньор.
  Страшно много харесвам Димо Алексиев, надявам се да не си променя мнението до края на предаването.Алекс
или Ралица- все тая.

# 276
Може и в скрит текст,ако желаете.И аз искам да знам😂.Ако пък другите преценят,че не искат,може и на ЛС ако ви е удобно.
и аз искам да знам всякаки спойлери Simple Smile

И аз искам да знам и се нареждам на опашката !
Ако трябва и на мен ми драсни ЛС , ако не го публикуваш под скрит текст в темата.

# 277
Да бе, те какво решиха, че се е случило с Пламен? Че ще ходи да се хвърли в морето, щото този дребния заядливец го притисна да му се извинява ли?
Може и да не съм права, но Пламен според мен си псуваше по принцип. Не конкретно към Тошо, а как да кажа...не вярвам да е напсувал него самия, а по-скоро нещо от рода на "По ягодите!", но веднага грозно се изтълкува, че е обидил съотборника си. Явно не му се изпадаше в обяснителен режим и е отишъл да си проветри главата.
Има и една вероятност наистина да е дал накъсо и да се е чупил. Защото сега си спомням като говореше за фехтовката във визитката си и как родителите му го успокявали, че ако му идва нагорно може да се откаже, започвам да си мисля, че е възможно да пали бързо и в момент на афект да иска да къса със всичко.
Та може и сега да е такъв случаят. Аз като млада съм имала такива изцепки. Стяга ме шапката и хуквам накъдето ми видят очите. После може и да съм съжалявала, но...
Както и да е. Човек от себе си не може да избяга.

# 278
Относно реденето на кубовете - рибарите според мен се справиха бързо, защото освен, че Мая явно добре се справя, имаше и доза преписване от тях. Със сигурност видях Христа, която гледаше към вече правилно наредените кубове на ловците. В случая не ги обвинявам, напротив - поздравявам ги за съобразителността. Ако и жътварите се бяха сетили ... ама явно акъла им не стига и за това да "препишат".

За Ивана исках да кажа, че всъщност ми е една от най-хубавите участнички /мааалко в повече ми идват джучките/, но това поведение ми разваля впечатлението за нея.

Тодор пък ми прилича, ако не се лъжа на един млад Армен Назарян.

А за т.нар. резиденция - толкова ли нямаха някой млад кадър, който да сложат за иконом и сервитьор. Какъв беше този стар човек... Нищо против старите хора, но в това предаване очаквам от всякъде да усещам и виждам младост, свежест, адреналин.

Бялото Мите се радвам, че не го виждам - нещо не ми хареса в него. Не мога да назова конкретна причина, но не беше моя човек. Така, че се радвам, че друг ще е тази година.

# 279
Водещите са за предпочитане пред миналогодишната;
Участниците ще видим ...

# 280
Бе вие луди ли сте, как ще изчезне Пламен с всичките тези камери и снимачен екип наоколо Laughing
Нейде медитира, целият екип го знае къде е, но нали трябва да има някаква интрига....
Тая Надя, честно ви казвам, ако съм там, ще й обърна носа с хастара нагоре. Адски противно същество. Много обичам някой да ме заплашва. "Не ме закачайте, че не знаете какво ще стане!". Е, айде да видим какво ще стане, ще се наака ли, какво?
Тая червенокосата, виждам, че е много харесвана, но мен лично ми е антипатична.
Като цяло жените този път са много зле. Предният път имаше нормални жени. Уравновесени. Сега Евгени Минчев и Мон Дьо са правили кастинга. И женския, и мъжкия. Един Владислав, един Любо...май други нормални няма. Джони Браво-та и Мис Студентски град.
Много зле положението.

# 281
Сигурно е отишъл да си набере джанки.
Пак е по-добре от джЪнки.

# 282
През деня повтарят ли епизода по някой друг канал?

# 283
Ралица нещо нелепо ми стои и дрешките са като на Дора изследователката, ама хич не и стоят добре.

Значи жътварите всичките са тъпи и сега виновни са тия дето не искаха да редят пъзела, все едно 100% щяха да го наредят и те.

И трябваше след като първите спечелиха да им развалят пъзела, че да не преписват другите отбори. То само Рибарите се сетиха, но все пак....

# 284
Бе вие луди ли сте, как ще изчезне Пламен с всичките тези камери и снимачен екип наоколо Laughing
Чак толкова луди не сме!
Просто е неадекватна реакция на уж голям човек. Ще се свре някъде и? Бунт? Сърдит? Плаче? Нормалните хора не реагират така.

Общи условия

Активация на акаунт