💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 842
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 255
Много рано загрозняха нещата. Чак не ми е приятно да гледам.
Пламен изглеждаше читав - оказа се некво психо.
То просто да се чудиш на кого да симпатизираш.
Ето че и жътварите си развяха кирливите гащи.
Руската артистична школа срещу българската. Давид срещу Голиат.
Естествено беше изкуственото чене да захапе силиконовата джука и да повтаря с телешки възторг: Много интересен играч Flushed
Освен ако не е някакво театро отстрана на Митко-Белият зъб.
Ралица и по принцип има излъчване на възпитателка в девически пансион, но сега направо си е лепнала на мястото. То луксозната резиденция прилича на пионерски лагер. Боже: шампионите се захранват с най-нискокачествен джънк фууд и прекрасната питателна закуска от ПЪРЖЕНИ филии! Нямам думи. Ако съм на оная русата кифлетина бих мрънкала кански.
Добре че е Димо Алексиев -шарения чорап, че да има нещо да си струва гледането.

# 256
Някой спомена по-горе, че ако ивана и сюзън си признаят вината щели да спечелят уважение, но какво признание ... самата сюзън каза, че се гордее със себе си ли, или била доволна от представянето си! 🙄  като ги учат на самочувствие и да си вярват се пооливат малко, но трябва да се има предвид още повече, че се представиха зле, и заради тях загубиха, защото техният отбор имаше най-много време да реди пъзела.

# 257
Сюзън, както се вижда не блести с особен интелект.
Изказването й снощи беше абсолютно потвърждение на факта, че не е могла да се справи с пъзела.
Ивана силно преигра. Ясно е, че се очакват интриги от тях, но ми се струва, че твърде присърце влезе в образа. Което не знам дали усеща, но не работи особено в нейна полза. Прекалено злобна се показа. А даваше заявка да е по-хладен и пресметлив разум. А накрая и с тоя рев съвсем оплеска нещата.
Никой не очакваше да махнат с ръка и да кажат - не наредихме пъзела, щото сме си глупавки. Но от 9 кладенеца вода да вадят, та баш контузеното момиче да нацедят - пресолиха манджата.

# 258
И аз да се цопна в темата! Simple Smile
Още се ориентирам в обстановката. Като цяло е рано да се прави сравнение между сезоните. На мен ми допада това, че са сменили малко местата за живеене - щеше да е скучно, ако бяха съвсем еднакви. Водещите за сега са по-зле - само рецитират и позират! Змията дето я дават на онова дърво непрекъснато ме разсмива! Това, че не излъчиха визитка за всеки също не ми хареса - не е нормално още в началото да насочват интереса на публиката. По отношение на каста и това, че миналата година е имало по-добре физически подготвени хора - много по-интересни са ми обикновените хора - тези, чийто живот не е само в залата за тренировки - тях да видя как се справят и как точно с воля преодоляват препятствия. Иначе ако цял живот си тренирал нещо или си решавал определени задачи - много ясно, че ще се справиш най-добре с това, за което си подготвен. Но за това си има друг тип състезания - тук ми се  ще да гледам непрофесионалисти.

Участниците тепърва ще ги опознаваме. За сега само някакви бегли симпатии и антипатии предизвикват в мен.

Най-неприятни са ми Тодор, Екатерина и жената със салона за красота. Първия ми е супер елементарен, втората - абсолютно перко- в лошия смисъл на думата, а за третата дори и не знам защо - просто не ми харесва и това е - не само визуално! хаха

Симпатични са ми Ева/объркала съм - Мая, Ева била друга Simple Smile/, доктора, Ваня донякъде.

Ивана ми е интересна - лигла е, отделно се вижда, че го и играе това - опитва се да провокира и по този начин да завърта нещата около себе си  - но като няма по-интересни играчи и тя е нещо - все пак гледаме шоу - Йоана може и по-умна да е от нея, но за сега ми е безлична.

В този смисъл Екатерина също е интересна - защото ще направи някоя интрига, но нейното държание ме напряга - а като гледам тя самата е супер напрегната и може да си ходи. Не съм виждала до сега човек, който се занимава с йога, да има такова поведение.

Ученичката ми е супер странна - има поведение на 15 годишна, а физика на 30! Дано това е притеснение и после да видим някакви по-задълбочени мисловни процеси!

Иво се оказа много слаб - като детенце се разсърди и обиди. Очаквах по-достойно да се държи.

Този Дракон - бута се да бъде лидер, но за сега не виждам да се отличава с нещо.

Тодор - след него харесах Юлиян! хаха Ох, не им завиждам, с такъв човек не бих живяла и ден наоколо. За сега единствено ме изненада с държанието си спрямо Пламен - запази самообладание, а си каза това, което го е засегнало. Може пък да ни изненада.

За Пламен - ето това обяснява всичко:

Родителите му го държаха много изкъсо. Просто ми е пред очите баща му като го е чул това как е побеснял.

Отделно той самия каза, е е простил на родителите си за отношението - често са го заплашвали, че ще му продадат шпагите и т.н. - явно е бил свидетел на чести избухвания, в които е бил мачкан и унижаван и сега привидно може да изглежда много възпитан и внимателен, но в една напрегната ситуация - ще постъпи по същия начин - ще избухне и ще започне да обижда.

Ваня ме кефи, защото видимо е амбицирана и се справя добре с различен тип задачи. Видя се, че нарочно изманипулира там една разправия когато търсеха Пламен мужду Тодор и останалите от племето. Но пък не върви да гледа и да чака някой да й вземе властта - и така, че и това я прави добър играч. А между другото Тодор  и тук ми хареса - все пак какво семейство може да ти е някой за 2 дни познанство?

За номинациите - нито Елена беше права, нито Ивана. Първата излъга като каза, че не се е отказала. Какво като са й предложили? Ако искаш да го направиш - ще кажеш - не, благодаря! А тя много удобно избяга от отговорност. Абе слаба и нерешителна ми се видя, а ми беше симпатична.  Втората вече пък много удобно се възползва да коментира нерешителността на другите, вместо собствения си провал. Хубаво, по-смела е- ама признай си честно - сбърках, не успях, провалих се. А тя го промърмори набързо и вече се беше фокусирала върху грешките на другите.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 10:10 от ssiillvvyy

# 259
Иван от рибарите лееекинко започва да ме дразни с постоянното си самоизтъкване.
Той е овен, ще ги подлуди! 😁
Тодор може като човек да не е много умен и начетен, но е везна и му е вродено да е справедлив.
Мая изглежда безполезна, но снощи се оказа особено полезна - 2 минути и подредена кула, благодарение на нея! Поне акъл може да им дава, че у другите не виждам наченки на такъв.
И миналия сезон нямаше визитки на всички. Това не е правилно.
Ралица, както вече казах, с нищо не се различава от Александра, ама си има Салпаров. Можеше на Александра да не ѝ взима хляба. Рецитира по-зле и от нея.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 09:17 от Анонимен

# 260
Вчера Тодор беше абсолютно прав като каза, че няма да му стъпва на пръсти около онзи лабилния.
Да ходи на санаториум да си лекува нервите, там хората ще се съобразяват със състоянието му.
Няма как в една игра да се очаква, че другите трябва да се съобразяват с него, щото бил по-специален.
Специален е за майка си и баща си.
За Тодор и останалите е просто един участник в играта.

# 261
  • София
Аз пък никак не забелязвам водещите. В смисъл, че не ме дразнят фрапиращо. Просто са коментатори. Иначе Ралица е много красива, Димо определено не е типичния красавец, но винаги ми е харесвал. Джери (що за анимационно галено име?!) и Елена може би щяха да се справят по-добре на пъзелите, не знам защо не се престрашиха. Но и от миналата година видяхме как някои хора стигат почти до края така... Това с контузията не мисля, че й попречи на Елена. Просто не иска да поеме отговорност. Сюзън ми изглежда глупавичка, но се пробва поне.

# 262
Открих нещо в ИГ в един от профилите на участниците и искам да попитам (извинявам се ако се повтарям): Кога са приключили снимките на Игрите!?

П.с Знам, че са започнали на 18.06.2020г.

# 263
Сюзън е мекушава и не може да заяви мнение. Тя се оказа на пъзела, защото не може да отстои мнение и просто да каже "не". Въпреки че все някой трябва да е на тоя пъзел!

Някой спомена края на август.

# 264
Елена никак не ми хареса снощи. Ако двете с Ивана са на елиминации, предпочитам Ивана да остане - много е дразнеща и ще е по-интересно с нея.

# 265
  • Испания
Записите са започнали на 23 юни и са продължили два месеца.

Не се впрягам за снощната случка с Ивана и компания. Ивана е по-интересна като играч, поне от това, което се видя досега. Освен това да не забравяме, че гледаме запис. Има сценарий, режисура и заснети дубли. Не бих се учудила, ако първоначално Ивана и Сюзън на съвета са признали вината си, но това не е допаднало на екипа и е трябвало да сменят линията на поведение.

Когато рибарите приключват

След загубата - Ивана: "Чувствам се разочарована, чувствам се ужасно. Тъжна съм"

"Нищо, нищо... Аре, спокойно" - казва на Любомир, приближавайки се до клекналата на арената Ивана.

Чува се: "Нищо, нищо. Всичко е наред".

Ивана: "Мъжете се справиха много добре. И така се получи, че ние прецакахме всичко и затова се чувствам виновна".

# 266
Записите са започнали на 23 юни и са продължили два месеца.

Благодаря, Смайли за уточнението. Simple Smile

Някой спомена края на август.
Благодаря, Азалия. Вече ми е ясно кой е единият сигурен финалист.

# 267
  • София
И кой е? 😀 Миналата година имаше доста гафове с това изтичане на информация, но аз обичам да знам предварително някои неща. Въпреки че се спрягаха за финал Роберта и Веселин, пък не стана така. Някои потребители писаха да не се издават или да се слагат в скрит текст.

# 268
..
Мая изглежда безполезна, но снощи се оказа особено полезна - 2 минути и подредена кула, благодарение на нея!
...

Мая не само нареди кулата, но и смени Христа при носенето, така че беше най-полезната жена в племето на рибарите. Има някакъв изграден стереотип, че който не ходи на фитнес и не парадира с изваяни мускули, не е силен, което не мисля, че е точно така, и Мая много добре го показва.

Пилотът още в самото начало, в лодката, не ми се стори много умен, когато реши, че ще гони Мая, защото не вижда с какво ще е полезна на отбора. Той наистина ли си мислеше, че той ще решава кой ще бъде номиниран и кой не и как може от няколко минути да си правиш изводи за хората.

Относно Ивана - според мен не е сценарий. Още като се прибираха, тя влезе в режим "спасяване на задника", и тези криви физиономии, въртения на очите и сълзливи злобни атаки бяха с конкретна цел. Надявам се да отпадне рано, защото нито ми се гледа, нито ми се слуша.

# 269
Някои потребители писаха да не се издават или да се слагат в скрит текст.

Поради тази причина не съм споделила подозренията ми относно участникът. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт