💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 830
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 240
Аз като гледам такива формати и винаги недоумявам какво е това махленско поведение в стил "ама тя трябваше да направи един какво си". Дори да е трябвало друг да застане, в крайна сметка Ивана реди пъзела. Ми поеми си отговорността бе, девойко, кажи съжалявам, не се справих. Не е срамно,не е недостойно. Ако преди това пък си мислела,че няма да се справиш, кажи го овреме, в това също няма нищо срамно. По-добре така, отколкото да се заемеш с непосилна задача.
 Съгласна съм,че Ивана щеше да има съвсем различен рефрен, ако бяха наредили пъзела.

# 241
  • Sofia
Аз не харесвам Ивана, но в случая беше абсолютно права.
...

А според мен не беше абсолютно права. Веднъж заемеш ли се с някаква задача, си носиш отговорността.
...
Ама тя не се зае със задачата,защото много го искаше.Ако всички стояха и се ослушваха,тогава какво...
Каквото и да си говорим,Елена се измъкна от отговорност.
За протокола-симпатизирах и до момента.Сега имам едно на ум.

п.п.Ралица с тази дикция не се издържа.

# 242
  • София
Елена може и да се опита да се спаси, но и Ивана също, като капитан ѝ се наложи да се захване тя със задачата. Ако тя беше казала, че не е добра е пъзелите и Елена пак не се съгласи да пробва, тогава да я обвинява, ама предвид, че Ивана сама се предложи да поеме отговорността, да я поеме, а не да я прехвърля. Не виждам защо Елена да е по-длъжна от нея да реди пъзел.

# 243
  • София
Стигнах до частта с номинациите - тече вече втори сезон на въпросното риалити, а правилата се измислят все така "в движение". Само мястото са сменили, като че ли с единствената цел - участниците да не стоят прави.

# 244
Елена може и да се опита да се спаси, но и Ивана също, като капитан ѝ се наложи да се захване тя със задачата. Ако тя беше казала, че не е добра е пъзелите и Елена пак не се съгласи да пробва, тогава да я обвинява, ама предвид, че Ивана сама се предложи да поеме отговорността, да я поеме, а не да я прехвърля. Не виждам защо Елена да е по-длъжна от нея да реди пъзел.

Е то е ясно защо  - защото се провали.
Опита да избяга от отговорност и освободи Сюзън от отговорност като не гласува с два гласа за нея.

Почти успя, разпръсна вота на племето сериозно.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 01:16 от Bengun

# 245
...
Ама тя не се зае със задачата,защото много го искаше.Ако всички стояха и се ослушваха,тогава какво...
Каквото и да си говорим,Елена се измъкна от отговорност.
За протокола-симпатизирах и до момента.Сега имам едно на ум.

п.п.Ралица с тази дикция не се издържа.

Ами да бяха теглили чоп тогава, в който всички участват, като никой не иска да им реди пъзелите. Заела се е със задачата и тя и Сюзън се провалиха, защото те не подредиха пъзела, а не Елена, Джералдин, Димитър или не знам си кой там.

# 246
  • София
Заемането със задачата означава да поемеш отговорност, не е лесно, но те със Сюзън не се справиха. Ако другите бяха казали, че момичетата са се опитали и оценяват това, ко смятат, че е трябвало Елена, защото е по-умна примерно, тогава е едно, но Ивана не е в позицията да скача. Не се справи и това е, но това не означаваше, че щеше да е номинирана, с това си поведение обаче, го заслужи.

# 247
  • Стара Загора
Шокирана съм от Пламен. Със зяпнала уста останах като чух... Тренирахме заедно преди години, толкова тих, стеснителен, кротък беше. Всичко приемаше с усмивка. Родителите му го държаха много изкъсо. Просто ми е пред очите баща му като го е чул това как е побеснял. Разочарована съм.

# 248
Ама тия двете гледаха кубовете и сякаш чакаха да им проговорят. Та те хал хабер си нямаха какво да ги правят. Толко пък тъпи моми... Да бяха погледнали другите поне как ги редят, та идея някаква да им дойде да ги започнат. А то... никаква мисъл не тече през зелевата супа в главите им, ама иначе ербап тези замечательние русские губы!

# 249
  • Sofia
Не се справиха със задачата Ивана и Сюзън и казаха,че са виновни.И да,трябваше да поеме отговорност Ивана,защото е капитан.И,като капитан,ще си носи последствията. Но,само защото не харесвам Ивана,не мога да си затворя очите,че Елена се ската.Отбелязвам го като факт,защото не ми хареса,не казвам,че тя трябва да поеме цялата отговорност за загубата.
Аз и Тодор не харесвам,но той също беше прав тази вечер.От вчера се познават,семейатво ...

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 01:58 от avi10

# 250
  • София
Елена изглежда по-интелигентна, но пък с това актьорство може би е по-арт и отвеяна и наистина да не са й сила логическите пъзели. Около мен имам двама в тази сфера и наистина никак ги нямаше и в математиката навремето и сега в логиката. Не знам дали и Елена е така, може и да си я хвана страх, но и наистина има хора с обща култура, които не могат да се справят с такива задачи. Надявам се да не отпадне тя и да я видим по-натам бива ли я или не.

# 251
  • Sunshine state
Пфуу, тази Ивана щеше да й се пукне джуката от дрънкане днес в стремеж да наклепа другите. Нагла до безобразие. И сълзи започна да пуска, барем я съжалят и й повярват. Димитър кифльока веднага налапа въдицата и сега й ходи по г... Евала на Елена колко умно й отвръща и на полицая, че веднага я разконспирира. Тези двамата само ми харесват от този отбор.
Пламен ще излезе някое ку ку май. Направо ме изненада. Един тих и скромен, а то.. 🙄🤦🏼♀ Тодор с право му каза да се сдържа малко, а очаквах да е обратното. 🤷🏼♀ За тази високата с татусите от тяхния отбор пък били като семейство. 😂 Чакай малко, бре, то 2 дни и вече семейство. Иван от рибарите лееекинко започва да ме дразни с постоянното си самоизтъкване.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 04:13 от Pupitka

# 252
Първоначално си помислих, че Пламен се е стреснал от саморазправа с Тодор, ама той доста по-спокойно от очакванията ми прие всичко.

Къде изчезна този човек? Grinning Добре поне, че са в резиденцията, че ако бяха на реката можеше вярно да се изгуби.

Между другото тази резиденция не е нищо особено. Май къщата, която са дали на Любомир Жечев за аматьорското му риалити ще се окаже по-луксозна (поне по кадрите с дрон).

# 253
Първо никой  не е казал на жътварите, че трябва само жени да са на куба, видяхме от другите племена, че и мъже редят. Второ, което е свързано и с първото, всеки е пасувал, защото не е искал да е на горещия стол като Ивана и Сюзън. Там  няма изявен лидер и ще се обвиняват постоянно.

# 254
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Драстично са им намалили бюджета.
Резиденцията е по-зле, селището на вторите в класирането на отборните игри също е по-мизерно.
А и паричната награда за победителя е на половината.

Паричната награда е на половина,защото конкурентите дават също толкова.Мин година може да са се подлъгали по клюки,че и при другите ще е 200 000.
Резиденцията е много по-добре от онази мухлясала къща без двор от миналата година,защото двора беше зает от басейна.Тук не видях някой да спи в мазето,както беше в предния сезон.Имат двор,имат тенис корт,дори отвътре повече ми харесва.
Фермерската "резиденция" пък не смятам,че е по-евтината версия.Тези тенти и легла струват много пари.Навярно повече от порутената колиба,строена нейде през 70-те.Изглежда като по-добра идея,защото е къща и има истински покрив,вместо палатка,но ако гледаме финансовата част,не е по-евтино.
Тази година има 2-ма водещи,това са 2 заплати.

С един еп съм назад и не мога да коментирам елиминационната битка.Засега много ми допадат жандармериста 1.Венцислав,2.Пламен(къде го намериха,изгубил ли се е?),3.Джералдин е готина и добре се справя,4.каскадьорката от жените,която я разбира играта и има физически данни,5.Лекаря фармацефт.
Гледам Тодор и все едно виждам Георги,1:1.На мен пък тези типажи са ми мн забавни и съм доволна,че има отново такъв да прави сеира.

Искам да се махнат Екатерина(правилно разсъждава и не изглежда глупава жена,обаче нещо с нервите не е добре.Истерична и всява напрежение излишно),онова русо недоразумение Христа,онова другото перхидролено - танцьорката.Мая е безполезна,американската студентка също не я виждам в игрите,но се сближи с Ваня(спят в една стая мисля) и Ваня ще си я бута до края за глас.
Женския каст като цяло слаба работа,да не са конкуренция на мъжете явно.Мъжете пък някакви типажи с огромно его..

Общи условия

Активация на акаунт