💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 846
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 225
Утре при всеки отбор явно ще има драми, което не съм сигурна, че ми се гледа. Иначе битката днес ми хареса Smiley

# 226
В петък може да вместят и битка за определяне на капитан на племето за следващата седмица. Като играчите в битка за елиминация не участват в нея, защото не се знае кой ще остане във формата.

# 227
Имам дежавю с жълтия отбор и Бояна, пардон Ивана. Клонинги ли са търсили за този сезон!
Хич не харесвам този тип персонажи - тръгва да върши нещо, за да изпъкне. Не умее, проваля се и за финал шумно обвинява някой друг. Дано Ивана си тръгне по-рано.

Пламен ми е странен още от визитката си. Много са различни с Тодор, за да успеят да се разберат. Тодор, обаче, ми е първосигнален и агресивен, и няма начин да събуди и капка сипматия у мен.

# 228
  • София
PURE,
сега върнах и да, така е. Simple Smile

Обаче остава въпросът, отпадат ли капитанските битки между племената? Те бяха доста интересни. Може и да ги върнат на по-късен етап. И остава да видим кога ще са битките за излъчването на нов капитан в племената. Или в петък или в понеделник преди териториалната битка, ама тя обикновено е тежка и едва ли ще ги морят преди нея.

# 229
Ох, навсякъде е дежа вю... Загледах и "Бртя"-та, същият сценарии, ама съвсем същият като "Пътят на честта". Извинете за отклонението, ама там пишеха повечето от тази тема, та затова си позволих да спомена. Няма повече.

# 230
Капитанските нали бяха във вторник?За днес е разбираемо,тъй като вече имат капитани,но за следващата седмица-не знам.Единственият "свободен" ден остана събота.Ивана е отвратителна,но пък наистина се стреми към победа в игрите.Леко започвам да си развалям мнението за Елена.Въпреки физическата контузия,можеше да изяви желание за логическата част.
П.п Ралица ми е едно към едно с Алекс.Същият дразнещ тембър,същата дразнеща дикция.Само дето стилистите са по-милостиви към нея.

# 231
...
Леко започвам да си развалям мнението за Елена.Въпреки физическата контузия,можеше да изяви желание за логическата част.
...

И аз очаквах повече от нея като играч, да бъде по-смела и по-инициативна.

А поведението на Ивана е точно - "Кой ми *** в гащите".

След тази игра най-много симпатизирам на Ваня и Мая. Силни, умни и борбени жени.

# 232
Много съм разочарована от начина на провеждане на елиминациите. Всичко зависи от реда, в който водещата ги пита. Ти щом мене ме номинираш, аз пък номинирам теб.
Иначе девойките при жътварите доста бягат от отговорност - Елена и Джералдин на пъзела имаха добри шансове да го наредят, Джералдин обаче и носи, и беше на последния куб. Тук точно на първия куб трябва да е и човека, който със сигурност реди - има време да огледа кубовете и да преброи цветовете, както направиха рибарите . В момента, в който имаха кубовете химичката знаеше как ще ги нареди.

# 233
  • София
Аз не харесвам Ивана, но в случая беше абсолютно права. Елена мрънка и бяга от отговорност. Ивана я номинира заради това, Елена номинира от лиготия и обида. Поне така изглеждат нещата през моите очи. Харесах Елена във визитката, но в предаването виждам съвсем друг човек.

Само Влади Heart  Оле, оле, оле Joy

# 234
  • София
Някаква представа кога са приключили снимките на предаването? Понеже поразгледах профилите в инстаграм на някои и ми стана интересно.

22.08.

Ралица на племенния съвет не ми хареса, рецитираше реплики не особено добре. Още не ме дразни де. ДИмо ме кефи засега.

# 235
  • София
От този племенен съвет никаква файда няма щом отново се номинират открито. Същата работа като на плажа. Освен че тук седят, а там стояха прави.

# 236
  • София
Директни линкове епизод 3

и още един линк 

Игри на волята: България (08.09.2020)
Сезон 2 Епизод 3

За МОБИЛНИ  

ЕПИЗОД 2 сезон 2
Игри на волята: България (07.09.2020)
 част 1

част 2

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
  но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
   на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 01:45 от Mari_Mar

# 237
Единственото хубаво на двойните номинации, че с двама номинирани от отбор нещата доста се променят. Няма как да се номинира примерно само играч тип Юлиян, защото има големи шансове да се изправиш срещу него.
Номинациите в два поредни дни са досадни - по добре сега двата загубили отбора да номинират, а да оставят една вечер за битка за избор на капитан, щеше да е много интересна такава битка. Две вечери на елиминации с игра между едни и същи играчи също не ми се гледа. Много неща куцат в правилата на играта.

# 238
  • София
La Vikinga, това е темата, където си говорим за участниците от миналия сезон и не само:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1180319
Благодаря! Relaxed Ако на някого му е интересно, така е изглеждала Ивана по време на участието си в "Дом 2", преди да си коригира устните:
Скрит текст:
И за сравнение:
Скрит текст:

Все още гледам епизода от днес, тъй като ми е трудно да свикна с това, че има нещо, което да следя по ТВ, и все го изпускам. Sweat Smile Първата част на епизода не ми беше осбено интересна и нямам впечатления.
Ето ги и първите ми такива... Trollface
Истината е, че от шампионите "Ловци" никой не ми е симпатичен, Ваня, която има доста почитатели, дори ме натоварва. Нейната съквартирантка Йоанна (от Йейл) - също. Към Ева (балерината) не съм тръгнала с никакви предразсъдъци, но гласът ѝ изключително много ми напомня на Златка Райкова, особено, докато крещеше по време на битката за номинации...Mask На голяма част от участниците не им се "разбира", докато говорят.
Александър (който сподели, че е бил 5 пъти близо до смъртта) се представя добре, жалко, че е в отбора на "Рибарите".

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 00:33 от La Vikinga

# 239
Аз не харесвам Ивана, но в случая беше абсолютно права.
...

А според мен не беше абсолютно права. Веднъж заемеш ли се с някаква задача, си носиш отговорността. То така всеки, който се издъни, може да го играе жертвено агне. Ако бяха го наредили, което с техния умствен капацитет, много ме съмнява, че е възможно, щеше съвсем друга песен да пее.

И какви бяха тези нейни аргументи, че понеже Елена първа е пренасяла един от кубовете, а след това е почивала, тя трябва да реди пъзела? Милен носи в цялата игра, Ваня беше последната, която вися с главата надолу, но това не им попречи да се справят бързо с тази задача.

То мрънкане, то физиономии, то драми, то опити за манипулиране. Сюзън се държа по-достойно от нея.

А Ралица уж щеше да задава много въпроси и да разпитва, нищо не направи. Тази ситуация предполагаше много по-смислен диалог.

Общи условия

Активация на акаунт