💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 853
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 210
И ся кво стана, Пламен напусна Игрите, така ли?
Тошко напсува,поне доколкото чух.

# 211
  • София
Ама този Пламен верно ли си тръгна? Или само интриги правят?

# 212
  • София
Дъно е Ивана. Номинира от злоба контузен играч. С цялото си сърце и пожелавам позорна загуба в петък!
Ако бе дала двата си гласа за Сюзън щеше да се отсрами малко от малко, но къде ти достойнство в държанката.

Ех, Пацо, Пацо. Толкова го харесвах. Скромно, притеснително момче, добре подготвен, но така хамалски да напсува на майка съотборник, пък после като дете ходи да се крие. Дано не е на инат, а е разбрал, че е сгрешил. Да се върне, да им каже ''извинявайте, исках да остана сам, виновен съм, толкова, минало-заминало'' и да се забрави за този гаф. Иначе Тошко е прав. Какво семейство? От три дена са заедно. Но са стабилен отбор, тези сътресения едва ли ще ги бутнат.

# 213
И ся кво стана, Пламен напусна Игрите, така ли?
Тошко напсува,поне доколкото чух.

Тошко падна от гредата, а Пламен напсува, но не мисля, че имаше предвид точно него. Евала на Тошко все пак, че не си изпусна нервите веднага, а реши да го изкоментира след това. След това промениха позициите на носене и играта им потръгна.

# 214
Накрая Тошко ще ни стане фаворит. В крайна сметка спортът е дисциплина , а той е треньор.
И да, много е смешно да ми говорят за семейство на 3тия ден.

# 215
Това тийн криенето да привлечем вниманието го правехме на 15 Joy
Аз си тръгвам-моля те, остани... Grinning
А за Ивана -само като чуя,че другите не я харесват,защото казва истината,ми става ясно колко объркана душа е Grinning

# 216
  • Sofia
Надали си е тръгнал, но определено се е скътал някъде. Дори да се е почувствал обиден, много неадекватно и детинско поведение, и то от спортист от национален отбор. 🙄 Къде останаха спортната злоба и хъс, така нужни за един истински спортист?

# 217
  • София
Добре са го измислили обаче. Ще е по-интересно в петък с цели четирима на дуел за оцеляване във формата.
И явно в първия етап (ако е многоетапна игра) първите двама се спасяват и остават последните двама да се борят за това кой от тях ще си тръгне завинаги.
Само по 1 ще отпада на седмица.

# 218
  • София
Аз разбрах, че четвъртък ще се спасят двама.

# 219
Тошко е прав,че това не е семейство,за три дни.А тук масово си харесахте Пламен от три минути гледане.
Малко като ХК,мразим те..ама толкова си готин,ще дойдем в ресторанта ти.

# 220
  • София
Аз разбрах, че четвъртък ще се спасят двама.

Хмм, може. Е, не разбрах точно. Важното е, че в петък си тръгва само един. Поне в това съм сигурен.
Но ако дуела за оцеляване е на два етапа, то май не остава ден за капитанските битки за благинки? :о

# 221
  • София
На ти куклите, дай ми парцалките. На Пламен работата.
Прави впечатление, че момичетата на тази възраст са много по в час.

# 222
Капитанската битка тази година за два гласа е супер важна. И с намаляването на играчите тежестта и ще се увеличава експонентно.

# 223
Добре са го измислили обаче. Ще е по-интересно в петък с цели четирима на дуел за оцеляване във формата.
И явно в първия етап (ако е многоетапна игра) първите двама се спасяват и остават последните двама да се борят за това кой от тях ще си тръгне завинаги.
Само по 1 ще отпада на седмица.

Дуелът в петък ще е между двама, като тези двама може да са както от един отбор, така и от другите отбори. Утре ще има битка между рибарите и ловците, загубилият отбор ще излъчи още два номинирани. В четвъртък ще има игра за спасяване, четиримата номинирани от двете племена се явяват на нея и първите двама се спасяват. Последните двама в битката от четвъртък отиват на елиминиционен дуел в петък и един си тръгва.

# 224
Някаква представа кога са приключили снимките на предаването? Понеже поразгледах профилите в инстаграм на някои и ми стана интересно.

Общи условия

Активация на акаунт