Кога стават и кога лягат бебоците ви?

• 2 510
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
Зависи от детето каката ставаше около 6:00 сега почти на 3 г се буди след 7:00 ако това ще ви успокои. Бебето става различно 7-8 понякога и в 9:00.
Ами сложете да спи по късно наместете дрямките през деня за да става по късно сутрин.

# 16
Зависи от детето каката ставаше около 6:00 сега почти на 3 г се буди след 7:00 ако това ще ви успокои. Бебето става различно 7-8 понякога и в 9:00.
Ами сложете да спи по късно наместете дрямките през деня за да става по късно сутрин.

Пробвали сме да изместим дрямките, и най-късно сме го докарвали да заспи в 20:00 - 20:15.
На другия ден пак си става не по-късно от 06:15 сутринта.
Явно ще трябва да се свиква. Simple Smile

# 17
Като се замисля, на мен ми е удобно да заспива в 6.30 и да става в 6. Ако ляга в 9-10 не знам какво ще го правя и вече ме болят ръцете от носене. Като стане в 6 след това има още 2-3 спанета и така неусетно изкарваме до 12.30-1.

# 18
  • някъде в орбита...
Невинаги местене на вечерното лягане помага. Нашето дребно нямаше значение как спеше през деня (обикновено хич), нито в колко заспиваше вечер - ставаше в 5, и единственото дето се променяше беше колко киселяк ще е сутринта. Така че рано още се отказахме да пипаме в колко заспива, нямаше желания резултат. Просто трябваше да оцелеем известно време.

# 19
Няма как да му преместя часа на заспиване. Та той заспива в ръцете ми докато го храня и се буди чак към 11. Според теб трябва да го събудя ли?

# 20
Заспива 20ч, става в 6ч. Буди се по няколко пъти за мляко, съответно винаги сутринта е опикан Joy

# 21
Вечер ползвам по- голям размер памперс и задължително го сменям към 2-3 сутринта. Сменям го пипнешком под завивките за да не се разбуди.

# 22
  • Германия
Дума да не става нощно време да сменям памперси! Но и моят син всяка сутрин се буди мокър, вече не знам какъв памперс да му взема, сега е с 4+ и пак го препълва 🙈

# 23
  • някъде в орбита...
Дума да не става нощно време да сменям памперси!
Ми така или иначе ставах, а ако са мокри чаршафите моето се будеше. Не ми се даде много избор Grin

# 24
Аз през деня използвам памперсите на Molfix или Puffies (което намеря на промоция), защото ги сменям често. Вечер обаче само Pampers слагам. Смятам, че наистина задържат по-добре и по-рядко имаме аварии на сутринта.

# 25
  • Германия
Дума да не става нощно време да сменям памперси!
Ми така или иначе ставах, а ако са мокри чаршафите моето се будеше. Не ми се даде много избор Grin

Пък на Ерик изобщо не му пречи, че е мокър 🙄 ама той суче някои нощи през час, как няма да препълни памперса 🙈

# 26
Аз слагам два памперса един върху друг през нощта, иначе и моя се опишква, защото пие много през нощта. Слагам Памперс гащи и отгоре обииновен Памперс. Той вече не е съвсем бебе, на 1.5 г, но винаги е заспивал към 21-21:30 за нощния сън и се буди към 7:30-8:00ч.

# 27
  • София
Нашия сега заспива около 22:00-22:30, рядко към 23:00, буди се веднъж към 3:30-4 и после до към 7-7:15. Забелязали сме, че ако заспи към 23:00 спи по-малко и неспокойно.
Смяна на памперс сгрешихме два пъти да направим вечер. Много се разбуди и повече никога. Някои сутрини е опикан, някои не. Понякога мрънка към 6-6:30 за памперс, сменям и ляга пак до към 7-7 и малко.

# 28
Памперса сменям пипнешком под завивките и на тъмно и освен леко да помрънка друго не прави. Ако обаче махна завивката и го разголя и надава вой до небесата.

# 29
Моят син е на 1. 2г  сутрин става между 8 и 9, а вечер заспива между 8.30 и 9.30, като през деня има 2 дрямки все още и гледам последната дрямка да е до към 16-16.30, че иначе после заспиването е трудно.

Общи условия

Активация на акаунт