Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 439
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Днес си поспах до късно Simple Smile, направих си зелен чай с жасмин и гледах хубаво предаване, след това се разкрасих малко. Реших да отида до един много хубав манастир , разходих се и се помолих...
Времето беше страхотно... Simple Smile
Сега си мързелувам и слушам хубава руска поп музика ... и друга де Simple Smile))

# 226
Бях на обяд при мама и татко Grinning ......най вкусно е при мама Heart

# 227
С майка ми и кучето ходихме при баба (на майка ми е свекърва). После ги оставих двете и се видях с приятелка, а случайно видяхме и една съученичка, която не съм виждала с години  (не живее в България). Голям смях беше. Сега релакс с чаша шоколадов ликьор.

# 228
Гледам “Хубава жена” по Нова. Похапвам разни неща и пия вино. Уютно ми е!

# 229
Вчера изчетох една симпатична книжка.
А днес подарих на мен и майка ми кънки на лед. Аз пълзях лекичко, а тя не се пусна от ръба, но съм горда с нея - мислех, че изобщо няма и да стъпне на леда, а тя направи няколко обиколки, макар и държейки се.

П.П. Честита Нова Година на всички! Нека е успешна, добра и благословена!
П.П. 2 - Анастасия, честито! Много щастие, любов и разбирателство!

# 230
Нашата пързалка е затворена. В дълбок локдаун сме.
Чакаме с нетърпение да я отворят и да отидем с детето на кънки.

Днес си купих пакет любими желирани бонбони и ги ям подред. 😊

# 231
За завършек на вечерта- един уютен, топъл огън и пухкав шал-одеало

# 232
направих чудесен кекс - рядко правя, още по-рядко ми се получава толкова добре, а рецептата беше доста импровизирана и дори да искам, не бих могла да го повторя

# 233
Подобрих тичането си. Вчера 3км, днес - 4,60км. 🔥🔥

# 234
  • Bарна, морето, сините вълни
Честита нова година, момичета! Желая ви здраве и щастие!  ❤️
Анастасия, честито! Бъдете вечно влюбени!

Преди няколко дни си поръчах спортен екип, клин, пижама и ботушки за малката. Последните дни си правя лек грим и се чувствам много свежо. Купих си и 3 книги, вчера прочетох най-тънката. Поставила съм си цел за тази година да прочета поне 40 книги, за миналата имам едва 13-14.
От 1-ви малката е на гости на мама и тати и с ММ сме си като гадженца, готвим си пием вино и бира, гледаме филми и бъбрим с часове. За съжаление днес му е последния почивен ден, но пък си имам книжки за четене.
Днес грабнахме кучето и се разходихме до Шумен, там се видяхме със стара приятелка, тя ми даде още една книга, купих си още 2 спортни горнища.

# 235
  • София
Слушах музика.
Гледах наши хора. Страхотно ми харесаха костюмите, движенията. Беше някакво изобилие на рокли и танци.

# 236
Наспах се, видях се с приятелки и ходих на фризьор.

# 237
  • Mediterraneo
Боядисах се в нов за мен цвят.

# 238
Медицинска гимнастика за малкия таз и коремните мускули.

# 239
Помогнах с багажа на мой любим приятел и се видяхме за малко, преди да замине за друг град. Много ще ми липсва и тази среща изобщо не ми стигна.

Общи условия

Активация на акаунт