🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 082
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 120
  • Другата България
Аз ги следвам почти всичките в Инстаграм.
Скрит текст:
Данчо и "годеницата" и двамата са публикували в хисторито си дамска ръка, показваща среден пръст с надпис: Приятели завинаги.
И цяла серия снимки на Йордан с някакъв мерцедес има с въпроса: Пука ли ми?
Отдолу са му писали, че явно му пука.
Така де, да се отчете агенция Клю-клю Satisfied

Да, явно му пука.
Колкото и да се стреми да се прави на непукист.
Щото явно и Камелия го е зарязала.
Ами....който - каквото сам......

# 121
По-нагоре четох, че Макето бил красив. Сериозно? Наиситна, ако някой не го беше написал, никога нямаше да ми хрумне да определя този човек като красив. Особено пък по Брад Питов-ските критерии на Даяна. Абе тя, верно, само който не й е обърнал внимание, на него не се е провесила.

# 122
Начетох се на мнения за Даяна, айде да стане шарено аз да напиша за Йордан Simple Smile

Данчооо, Данчо! Фокусите с жените хич не ти се получават като тези с картите. (Слаб 2).
    Какво си се затръшкал как изглеждаш в очите на фермерите и на зрителите, притеснен си нещо, угрижен. Два месеца как един път не се притесни как изглежда годеницата ти в очите на фермерите и на зрителите.
Като папагал повтаряше "Колко си красива!", "Ти си перфектната жена", само, че ей на, фокус-мокус и не на Камелия говореше.
   Ти акъл нямаш, бе човек! Какви лютеници, какви покриви, какви фокуси? Милена като се върна от реалния свят, що ѝ се разсърди, че ти обърква момата?
    Ти тая мома колко пъти търча на висок глас, да я искаш за помощник и никой друг. Ти защо бърза, като нЕвидел да заемеш самостоятелна стая, за двама?  Еййй, обърка фокуса момче и май не ти е за първи път.
    И за последен няма да е, още фокуси трябва да научиш за да станеш Мъж.

# 123
Йордан Белев явно е мъж с високо самочувствие.

Не се сещам на каква база иначе може да сметне, че млада красавица, към която имат апетити всевъзможни господа (а и тя изглежда като да не е съвсем лишена от материални мотиви), ще бъде привлечена от него.
Над 40, разведен, с дете, с годеница, с гол тумбак и даже без чифте пищови. Къде си тръгнал бе, Белев?!

# 124
Недейте така, надеджата умира последна. Пък и мъжете като цяло са с доста по-висока самооценка от жените. Спомнете си карикатурата с мъж и жена пред огледалото. Ако ние се виждаме една идея по-грозни и дебели, те се виждат две идеи по-млади и красиви. А като се замисля за възрастта тя и годеницата не е много по-голяма от Даяна. Пък и Даяна с това многозначително поведение баш добре си го накара да налапа въдицата.
Както Петър направи с Ванчето. А на Ванчето и трябваше съвсеееем мъничко, за да икзрейзи от лИбоФ.

# 125
Малко късно включване от мен. Не съм гледала дуела, защото знаех, че Ваня ще победи и не исках да се ядосвам. Тя е много злобно същество, колкото и да се прави на добра. Двете с Надя са трудни за издържане и просто вече нямам нерви да ги гледам.

Милена беше последния човек, на когото симпатизирам. Харесвам интелигентните и обективни хора, а тя показа, че е такава. Нивото на останалите е по-ниско и затова остана неразбрана.

Прекратявам гледането на предаването, защото нямам желание да гледам нагли и прости хора, които сега ще пируват и ще философстват сякаш разбират от всичко в живота. В живота много често се дава трибуна на по-елементарните хора, така стана и в този сезон на предаването. Дано догодина продукцията да подбере по-стойностни участници.
1+и аз...

# 126
  • Другата България
Недейте така, надеджата умира последна. Пък и мъжете като цяло са с доста по-висока самооценка от жените. Спомнете си карикатурата с мъж и жена пред огледалото. Ако ние се виждаме една идея по-грозни и дебели, те се виждат две идеи по-млади и красиви. А като се замисля за възрастта тя и годеницата не е много по-голяма от Даяна. Пък и Даяна с това многозначително поведение баш добре си го накара да налапа въдицата.
Както Петър направи с Ванчето. А на Ванчето и трябваше съвсеееем мъничко, за да икзрейзи от лИбоФ.
Мдааа, наистина доста висока.
Провокирана от теб, се натъкнах на това.

Не знам като какъв се вижда, ама аз го виждам като един клоун.
На който му се иска да бъде вечно млад, и през сълзи дори, да бъде весел.
Ама изглежда като смешник.

# 127
Защитна реакция от Данчо. Абсолютно нормално е да показва "непукизъм", нали не очаквате да го видите разкаян, нещастен?

Аз Ванчето до 3-4 години я виждам да търчи след две породени дечица на детската площадка! Smiley Омъжена и щастлива. Господинът може да е леко плешив, малко отнесен, не точно красив, но цветен и весел, ще си е точно за Ваня.

Нека всеки намери щастието.

# 128
Мда, малко злобна започва да става усмивчицата на клоуна, ама нейсе - типична реакция на мъж с наранено его.
Малко ми се струва, че снимките ги пуска, реагирайки на неща, които излъчват в момента. Интересно до финала дали ще се промени общото настроение. Но някак съдейки по тези снимки, подозирам, че няма да е той спечелилият. Публикациите са по-скоро отчаян вик за внимание, отколкото издаващи самочувствието на победител.

# 129
Покрай тия чак Шопски ми е за предпочитане...

# 130
  • София
Ния,
поясни моля те. Аз ли не съм разбрал нещо? Тези исторически въпроси, които им задават от продукцията (повечето никак не трудни за мен) при тестовете за ратайство, не са ли от алманаха издаден след миналогодишния 5 сезон?
Мисля, че Дая спомена (ама не съм сигурен дали бе тя) във формата, че се е подготвила. Дана пък писа нещо подобно тук в темата. Т.е. знаели са, че ще ги препитват от тази материя така да се каже и кой е чел, кой не е чел...
Та това имах предвид като един вид някаква подготовка за бъдещите фермери. И ако си гол по история по принцип, то при едно внимателно прочитане на стария алманах със сигурност би се представил по-добре на тестовете.

# 131
Има много мъже,които на 40 изглеждат страхотно. И се чувстват добре и им личи. И тях ги харесват и млади, красиви жени. Но Данчо не е от тях. Той не изглежда особено добре ( според мен даже никак) и е комплексар. Тази комбинация не е от печелившите. И още нещо, не умее да губи с достойнство. Като усети на къде отиват нещата, имаше варианти да излезе без да става смешен. Сега тези демонстрации показват обратното на опитите да покаже,че  не му пука.

# 132
  • при късмета
Историята винаги е присъствала във Фермата, поне аз откак гледам, от 3 сезон. Останах с убеждението, че и тогава не им беше ново.
Стария алманах е просто съкратена версия на цялата ни история. Историята си е история, няма нужда да  си чел предишния алманах, че да я знаеш. Достатъчно е да имаш малко повече от обща култура.
Та въпросите, Дяволо, са просто от българската история.
До сега и на дуелите бяха исторически въпроси, а не за обичаи, за първа година на дуела въпросите не са исторически.
В предишни сезони историята през седмицата, извън дуела беше с видео уроци. Играеха или за имунитет или за награди

# 133
cardu Права си за всичко. Аз така и не разбрах Дайчето какво се забъркя с тоя Данчо. Тая година единствено Калоян от мъжете ми е що годе симпатичен заради сините му очи. Като цяло даже и не разбирам това масово харесване особено на жените във формата на Петър и Македонеца.

# 134
  • Варна
Данчо ще се оправи, не го мислете.
Благодаря за темата.

Общи условия

Активация на акаунт