🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 844
  • 2 413
  •   2
Отговори
# 1 260
Ее, Мери, аз съм близнак и нямам его никакво...Simple Smile))
Аз очаквах Даяна на дуел, много наранен Данч беше и действаше в тази посока с ратайството и въжето.
Беше си наказание от самото начало

# 1 261
  • Варна/Амстердам
Еми не може хем Кристиян да й казва "бебинка" и да я чака навън, хем с Петър да се гушка, хем и Данчо да я предпазва от дуел. Излизаш на арената, даваш всичко от себе си и това е.
Гринч пък ще пази Стоян за себе си. 😂

# 1 262
Ми евала на Данчо. Ако стигне до финал си поспаси зрителския вот. Даяна е категорично големият загубил от формата, такова поведение човек би очаквал от момиче като Жанета, а не от великата актриса, а Жанета си беше къде-къде по-стабилна.

# 1 263
Ама и Даяна не спря да мрънка че е дуелист.

Нищо по-различно. Тя не спря да мрънка под носа си цяяяял сезон. И е супер нахална жена. Беше му вечно на врата на Даньо /за неговата излагация няма какво да говоря, то е ясно/, не спря и след като влезе Жената с лютеницата, но бързо си извъртя задника след като Пешо я загледа. Слочаеност? Не, но се опита да замаже нещата като разкара Даньо, обяснявявайки, че мисли за неговото добро и имидж Wink В същото време обаче държи докато загражда Пешо, Даньо да продължи да й пази гърба и да я добута до финал. А сега е разочарована, че въпросния Кристиян не й е написал, че я чака Grinning Разбира се, не пропусна да прочете писмото на Джепешо, че и сарказъм да вкара...

Даньо ме дразни, но каквото почукало, такова отговорило. Време беше Даяна да се усети, че е в риалити и там нещата не се случват според нейното желание. Пълна смешка е.

# 1 264
Данчо е злопаметен и отмъстителен, като прибавим, че никак не е глупав, си е опасен човек. Щом можа да го причини на човек, в когото е влюбен... всички много точно го усетиха. Даянчето, чак ми е жал, толкова домогвания да Петър, толкова умилквания и баш на дуел той може да не е зад гърба и. Ко им направи таз Мария на мъжете, май е по-голям магьосник от Данчо.

# 1 265
Merri_An опасна си, браво 🌺
Хич не ми се вярваше .

Представих си Даяна в "Игри на волята" , там щеше да стане разногледа , щеше да е интересно🙂

# 1 266
  • Lost in a fairytale ...
Тя там щеше да е отпаднала на първата елиминация ...

# 1 267
Тя там щеше да е отпаднала на първата елиминация ...
Вярно е.
Щеше да има време да се огледа в двама -трима максимум.

# 1 268
Защо прочете писмото на Петър тази Даяна.Ама много е дразнещо държанието и ревнува някой с когото си поцелуваха ръцете.

# 1 269
Тя и във Фермата можеше да е отпаднала досега, ако не беше Данчо.
Ще гледам дуела в събота с кеф, защото се надявам Даянка да си ходи.

# 1 270
  • Другата България
Това с писмото на Петър, дето Даяна го взе така нагло и го прочете, наблягайки подигравателно на "котенце", беше супер грозно. Направо противно, отвратително.

# 1 271
Ахахах, Надя като някаква вуду вещица!🤣🤣🤣

# 1 272
Няма ли спойлер кого ще избере

# 1 273
Даянчето трябва да е толкова благодарна, че даже и да им плати за тримесечния престои в курорт "Фермата"!

# 1 274
На да много иска да излезе на дуел с Даяна, за да не е на дуел с Мара, която пък не е особено силна.

Общи условия

Активация на акаунт