🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 94 423
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 350
А Марчето що не я интервюира?

# 1 351
Силно се впечатлих от отговора на Даяна на въпроса за кого би се завързала.
Отговорът й бе” За баща си”.
Предразполага към размисъл и дава отговори на някои въпроси , относно личността. Ако е отговорила искрено , според психоанализата, си е Едипов комплекс.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 22:55 от ellis

# 1 352
Данчо е истински близнак! Единия обича Камелия, другия Даяна! Пълна обърквация 🤪

# 1 353
  • Тра-ла-ла
Дори Петър заговори за зодията на Данчо Joy

# 1 354
Странно, но вече симпатизирам на Петър. Доста обосновано говори и начина по който отговори и провокира Данч мн ми хареса.

# 1 355
защото нямат преводач в момента.

# 1 356
Не ставаше ли дума за Стоян?

# 1 357
защото нямат преводач в момента.
хахаххахахахха това беше супер яко!!!!

# 1 358
  • Тра-ла-ла
Странно, но вече симпатизирам на Петър. Доста обосновано говори и начина по който отговори и провокира Данч мн ми хареса.
Ако можеше и да е малко по-ярък образ ...

Не ставаше ли дума за Стоян?
Лявото ми ухо (насоченото към ТВ-то) чу "Близнаци - 2 души в 1"

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 23:31 от Не се сърди, човече

# 1 359
Чаровница е Даяна. Как само гледаше Данчо и го провокираше с очи, и омагьосаният фокусник забрави и пръстен, и Камелия, и дуел, и 100 000... Само да му свирне и е започнал да пълзи. Има сексапил Дая и го използва умело, когато иска.

# 1 360
  • Другата България
    Добре дошла в отбора.
    Добре се качила на "автобуса". Само че късно го направихме, вече писах, той към гаража пътува.
    Е аз ви казвам, оттам идва всичко.
    В основата е това, но другото вече си е от самия Йордан.
    Този има крещяща нужда от психиатър, не от психолог.
    При него има тотално раздвоение на личността, типично по близнашки, той сам не знае на кой близнак кога да даде превес, двамата се борят постоянно заедно с още други чувства, и аз писах и преди - само един поглед и щракане с пръсти на Дайче и той е готов и Камелия да зареже, и дете, и пръстен, и всичко.
    Обсебен, той и налудничаво гледа.

Но Петър няма никакво намерение да продължава с Даяна.
    Това, което НЕ е започнал. Осъзна се човека, доста навреме.

# 1 361
    Ама и Калоян тоя път беше му мн на място смешката. 🤣😂🤣😊🤣🤣🤣

# 1 362
    Само да вметна,че и аз съм близнак /зодия/ но в нищо не се припознавам в мекотелото данчо.....тоя ега си и мъжленцето Simple Smile ...

# 1 363
    Всъщност и аз симпатизирам на Петър, че и на Калоян и Марчето вече ми избледняха паденията человечески. Не са глупави и са се усетили и преценили за всеки от фермата. Забавлявах се с обсъждането на Дая. Калоян даже се жегна, заради Петър. То бива дружба и вярност, но неговата е прекомерна, че чак нездравословна. И не само в този случай го взема навътре нещо казано за Петър. Само Надя, Дая и Данчо не изчистиха облика си. Даже го потъмниха. Даю е влюбен, с наранено достойнство, сменен като носна кърпичка. Човек е склонен към глупости. Не мисля, че Камелия му е по - любима отпреди. Дая му зададе един въпрос и той клекна и изплези език. Че телефоните си разменили.

# 1 364
    Гледам предаването откакто влезе годеницата от време на време, и днес получих прозрение. Аз съм я слушала два пъти преди година, година и половина в пияно бар в Габрово, ами много добре си пееше имаше приятна атмосфера и стана купон. Аз съм по танците...имаше такива.
    П.п. в Габрово не всички се познаваме.
    Фокусникът съм го виждала само веднъж, влезе на работното ми място на бързо и колежките ми казаха, че е известен (тогава)в града.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 22:54 от Лъчестлъч

Общи условия

Активация на акаунт