🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 605
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Бургас
Освен фокуси, Данчо се показа по-добър актьор от Даянчо. 🥴

# 1 696
Продуцентите трябва да позлатят Даяна, изнесе им сезона, то не бяха любовни драми, триъгълници и четриъгълници.
Мисля, че ще Надя спечели, въпреки съм за Даяна.
По-скоро им го провали. Ако трябва някой да плаща, то това е Даяна.

# 1 697
  • София
Петър и пиленцето ❣️ Дано е отлетяло наистина...

# 1 698
Айде, Ванчето да ходи при Андрейчо ФермЕра - той не е център, тя също, кучетата вече са й свикнали, овцете им е все тая.

Ти па, как ще я изтърпи, те и óвцете спират да блеят от време на време, Ванчето - никога. Joy

# 1 699
Ванчето втори фермер ли я напуска и оставя сама във фермерската хижа?

# 1 700
А някоя от вас случайно да е купувала Алманаха? Интересно ми е дали си заслужава да се вземе? Понеже четох някъде, че мила годишния не бил кой знае какво..

# 1 701
А колко хитър ход на Надя , с тренирана добра физиономия, отида да смали спортната злоба на Дая с фалшивата си реч. (като я знае , че е добра душа)
Това е първия двубой който много много искам единия участник да победи. Принципен е за мен .

# 1 702
Петър: "Единствената причина Дая да е в леглото на Данчо,
е защото аз не съм я поканил в моето."
Joy

# 1 703
Ама тази Надежда не може да кове🤣🤣а иначе на Дая се смее

# 1 704
  • София
Ами прав е 😁 Яко се овъртолиха Дая и Данчо, наистина си се заслужават. Двупосочен стокхолмски синдром.

Петър: "Единствената причина Дая да е в леглото на Данчо,
е защото аз не съм я поканил в моето."
Joy

# 1 705
А Надя защо чете старият Алманах?

# 1 706
  • Другата България
Оффф, ни моа!
Тия да се хващат под ръчичка и да отиват заедно при Ани Владимирова, или направо при Кобилкина.
Дори стокхолмски синдром не е това.
Това е някакво извратено...не знам, нямам думи да го определя.
Най-прав в случая е Петър.
Абсолютно прав.
Ако не беше опознал Даяна и не беше ѝ бил "шута", то тя щеше наистина да е в неговото легло.
Което я прави много, много жалка, отново.
Понеже усети, че Петър не се "откри" в нея, се върна пак на насраното /без извинение/ и запя напълно  /НЕ/познат рефрен : "Не ме интересува как изглежда отвън, това си е моето легло, това си е моя човек".
Същият човек, на когото само вчера каза, че не иска да го вижда и да говори с него нито вътре, нито навън.
Е, кАжи честно, пич, какда е ОК това?

# 1 707
Андрей Стопанина дали пък да не си вземе Ваня?

# 1 708
А някоя от вас случайно да е купувала Алманаха? Интересно ми е дали си заслужава да се вземе? Понеже четох някъде, че мила годишния не бил кой знае какво..

Аз получих и двата като подарък, на мен ми харесват. Смятам и си признавам, че имам много пропуски по История, и изобщо по неща от обща култура и са ми интересни, информацията е интересно поднесена, и смятам че си заслужава. Но това разбира се е мое мнение, по-големите от мен може и да не го сметнат за интересен и може да знаят всичко вътре, даже по-подробно, но за мен си е ценен. Simple Smile

# 1 709
А Надя защо чете старият Алманах?
Данчо сигурно й го е подменил с някой фокус.

Общи условия

Активация на акаунт