🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 95 907
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 990
  • Sunshine state
Да, супер свежарки са Сами и Краси, докато Веса никаква я няма. Изобщо защо я вкараха, не знам. Роман и той малко излишен ми се струва.

# 991
Абе Краси що не се хване с Хепи Ванче.
Сакън, ще го съсипе.
Калоян и Петър съсипаха драматичният момент на Даяна.
Що какво направиха.

Правиха физиономии тя като обясняваше кой е Кристиян, а Калоян пак цитира песен или нещо друго (уви, не чух, но ще си го гледам после 😀 )

# 992
Абее за да му пише писма Елеонора, не е само запознанство, ей така между другото на кастинга
Оффф Даню и той избра Камелия.

# 993
  • Sunshine state
Йордан е ужасен.. Нямам думи. Грозен вътрешно и външно, пък ако щат и супер сърцераздирателна музика за фон да му пускат.

# 994
Данчо ще си кръшка, Камелия ще прощава...а детето при майка си

# 995
Хайдее, Дайчето го захапа за Елеонора Пешко...

# 996
  • Sofia
С риск да ми се присмеете ,но да попитам...Даньо на футера гръцкото ли знаме развява...п.с Надя снимки иначе на децата си не е взела ...само за изхвърления биологичен материал говореше,но сега с какви очи ми се прави на жертва и рИве ....аде беж,че не я дишам тази интригантка....

За починалото недоносено бебе ли се изрази така брутално? Flushed
Мина ли ти през ум , че и други жени са преживели това?

# 997
Даньо и той хвърли писмото от детето си....пфу,а Камелия ми е от жените....бий ме обичам те...

# 998
Даньо и той хвърли писмото от детето си....пфу,а Камелия ми е от жените....бий ме обичам те...
Светът е шарен...Simple Smile

# 999
  • София
Без коментар на цитираното мнение, сега го виждам... 🤢

Заедно с изнасилването и чичо Митко, това ми е в топ 3 на отвратителните мнения.

С риск да ми се присмеете ,но да попитам...Даньо на футера гръцкото ли знаме развява...п.с Надя снимки иначе на децата си не е взела ...само за изхвърления биологичен материал говореше,но сега с какви очи ми се прави на жертва и рИве ....аде беж,че не я дишам тази интригантка....

# 1 000
Хайдее, Дайчето го захапа за Елеонора Пешко...

При липса на телефон като нищо ще прерови писмото Grinning

С Даньо си бяха лика-прилика, затова изкараха и два месеца. Той кръшка серийно, тя не подбира и няма скуполи.
Те май и навън се виждат, така че приказката за гърнето и поклупака е вярна.

# 1 001
  • Sunshine state

Това и аз сега го виждам. Леле, хора, моля ви.

# 1 002
Елеонора дали знае в какво се забърка с това писмо Joy Отиде гневът Даянин

# 1 003
Добре, де Камелия изостави ли го или за пореден път му прости и ще си го чака?
Нищо не разбрах, уж тя прогледнала, уж вече се себеуважава, а не чака той да я уважи... И накрая пак с него.
А Даню реагира така, все едно вече са разделени.  И някой знае ли - заедно ли са, или не са?
 Не мога да не отбележа, Краси и Сами са върхът, искам ги още мин. 9 дни, пък. 😉

# 1 004
Охх.. Еми да ме извиняват ама не само Мария е майка и то най-важната.Можеше да отреже на много други въжето , но не на Надя.Ами гадничко си беше, уж са приятелки.Пък после “искаш ли да поговорим” , Еми проста си си , Маре!

Като лъва и антилопата са приятелки...........LaughingLaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт