🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 154
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 90
"Мойта жена е отвън* може да се тълкува по много начини, а един от тях е все още я търся. Не съм я срещнал.
Искам да видя Надя на дуел срещу жилавото хяйти канче.
От мъжете един срещу друг кръвните братя.
Дяволче, благодаря за труда.🍀

# 91
Не ми се търси точно какво каза, беше в отговор на реплика на Даяна " моя мъж е с твойта жена" .

# 92
Дванайстка Пика (хихи по лафа на Ванчето , да не се обидиш) , може да е казал петър моята жена отвънка, но каза и едно друго - Ако имаше повече жени като Даяна, аз нямаше на тези години да съм все още сам .
Което , горе долу означава, че би искал сериозни отношения с жена като нея. Което нищо не значи де , всеки може си дрънка наляво на дясно

# 93
Аз се озадачих само и единствено от изречението, че заради жена не би стоял да чака до два часа през нощта.
Този човек значи е жеУезен.
На 30 да не му се е случвало да чака жена...
Има нещо гнило.
И с това его скоро няма да намери някоя специално да го чака. А, дано.
То сега извращения всякакви.
А Ванчето ако спре с логореята има шанс.
Просто да гледа и да мълчи. И като спре да търси и да повторя, че е стара мома може би ще срещне нейния  човек. Ама е трудно човек сам да си анализира грешките.
Забравих, тя е хепи, юхуу!

# 94
  • София
Хексе, права си. Без кафе не мисля добре Simple Smile
Данчо ще да е наистина. Двамата 'отритнати' на власт -)

# 95
Може човекът да си намира точни гаджета, които не закъсняват и просто не попада в казус за чакане. Wink

# 96
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че по-скоро визираше, че няма да чака една жена до 2 сутринта, докато тя е била на среща с друг. Както направи Данчо Simple Smile

# 97
Искам да гледам дуел Надя-Мария и Данчо-Петър.

# 98
Благодаря за новата тема.
На дуел искам да видя: Калоян срещу Петър и Мара срещу Нада.
Ваня наистина е ужасен инфантил. Ама хубаво ги нареждаше и опосумите с "Млъкни, бе!", а останалите тъпаци също бяха порядъчно насолени за помощта си Laughing

Сега разбирам защо Даяна цял сезон вися по вратовете на Йордан и после на Петър. Тренирало е момичето за играта "Прегърни дървото".

# 99
Благодаря за темата,страхотно оформена!
   И аз мисля,че Пешката имаше предвид,че няма да виси да чака жена,която е на среща с друг.Също така мисля,че ако се влюби истински,ако някоя му грабне сърцето,чудеса може да сътвори.Тва с Даяна е само и просто игра,флирт.
  Някой по -назад писа за дуел между Петър и Калоян,да им видим приятелството.Това какво значи,единият да се откаже ли?Не мисля.Излизат,битя се и точка.Но мисля,че до последно ще се опитват да избегнат такъв.
   Гласувах за дуел Надя - Мария и Петър - Данчо.Макар че,искам Дая и Ванче,Дая и Надя.И Петър Боби,Данчо Боби,Калоян Боби.
   Абе искам всеки срещу всеки,да изолат арената.Искам силни ,вълнуващи дуели.
   Като зрител имам доста забележки към продукцията,но най-вероятно ще гледам и следващия сезон.Даже се вдъхнових и вчера сама си цепих дърва за камината/ ММ и синът ми бяха за риба./И си викам,абе да не съм по-смотана от тия във фермата,живея почти на село,пък едни дърва да не нацепя.
   Ако Милена е отлкова умна,както твърдят някои, няма да посочи Стоян за фермер,защото е ясно,че ще изгуби.
Интересно ще бъде да посочи Даяна - тогава ще има интрига според мен.Ако Пешо гласува за нея,Хепито избухва.Ако Данчо гласува за Хепи,Даяна ревнува и държи сметка.И искам Боби за вице-тогава и двамата донжуановци с пръст в уста!
    Хепито - тъпаци,идиоти,млъкни бе, не мъж,приятелки не знам как има.

# 100
На мястото на Милена бих предложила Надя за фермер.
Ей така. Да не я изберат и да си умре от яд, че групата предпочита Хепито пред тая икона Joy

# 101
Ще бъде яко!

# 102
  • София
Аз си спомням, че веднъж Петър не гласува за Хепи Ванче, а тя пък за вице го избра. Всичко очаквам от нея, там мисъл много не тече.

# 103
Ванчи ще е фермер, мисля, Дайчето върху Петърчо не е във фермерската резиденция, там леглата са други. Въпреки че не пречи моментът да е заснет пред избора на фермер, разбира се. Но, не вярвам Дая да е фермер, все пак.
Дая трябва да вземе имунитет от ратайство, че иначе и дуелът ѝ е в кърпа вързан. Ама - то дали сега, или другата седмица - все тая, няма да ѝ се размине. И аз мисля, че от продукцията ще направят всичко възможно тази седмица дуелът да е мъжки, та да не се налага на полуфиналните дуели да играят жена срещу мъж. Не че не се радвахме като изоглавени, когато Вили победи Алек Сълзата в трети сезон, де. Heart Eyes Smiling Imp

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 10:48 от Смиляна

# 104
Хм, странна статистика се получава, защото тежестта на дуела леко се губи Simple Smile

Предложение за корекция на точките :
Битка за имунитет от дуел - 1 точка
Тест за имунитет от ратайство - 0.5 точки

От дуел най-често се получават 3 или 4 точки.
Тези точки трябва да се балансират с останалите точки, раздавани през седмицата.
Фермер на седмицата - 1 точка
Вице фермер на седмицата - 0.5 точки
Бонус за титлата образцов фермер на седмицата - 0.5 точки

Това прави 2 точки максимално за фермер/вице фермер.
С предложената корекция се добавят още 1.5 точки и общо разпределените точки преди дуела стават 3.5.
Което е в идеален баланс с 3 или 4точки от дуела с събота на голямата арена.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 11:08 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт