🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 841
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 75
  • Монреал
Относно сторито на Даяна и всички интернет публикации в последно време на Данчо... Няма как да са заедно, според мен. Специално в публикациите на Даню се усеща едно такова реваншистко отношение... Ето на, виждаш ли... ти искаше задявка с Петър и се подигра с мен, пък сега виж как ние сме гъсти с него, а ти Дайче си едва ли не в девета глуха😳 Навсякъде има снимки на Петър и Данчо от заведения... Това бълване на инфо ми е леко целенасочено сякаш от страна на Даню, не го намирам никак за мъжкарско и ми лъха на комплексарщина... Ама, Даню... той толкова си му е капацитета. На мен по-скоро ми е любопитно какво е се е бъгнало в отношенията Даяна-Петър и как така явно тя се е оказала персона нон грата...?! Дана, ако четеш все още тук, дай някакви клюкинки, ако си подочула, де😂 То, принципно е ясно, че каквото се случва между двама си е само между тях и всичко останало са спекулации... Обаче, ей така да си чешем езиците тук, във форумното пространство😉

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 17:53 от efirna

# 76
Какво може да се е бъгнало между Даяна и Петър...проверила му е телефона и е аут.

# 77
  • София
Дяволче, благодаря за труда и старанието!
Гласувах за дуел Мария-Надежда и Калоян-Петър, но нямам нищо против да гледам дуел и между Ваня и Даяна, както и между Данчо и Петър.

На мен по-скоро ми е любопитно какво е се е бъгнало в отношенията Даяна-Петър и как така явно тя се е оказала персона нон грата...?!
Какво да се е бъгнало, то всичко си беше обречено от самото начало - двама изключително самовлюбени егоцентрици, свикнали всеки да е център на Вселената, да е "наградата" /със съмнителна стойност/, всичко да се върти около него, да е ухажвани, да му се свалят звезди. Прекалено еднакви са, за да им се получат нещата. А Петър от друга страна е доста по-лежерен, разумен, не обича да се напъва, не е от тези, които ще оставят жената да му рови в телефона, да го ограничава и изисква до припадък някакви глупости, пък насреща да не може да получи дори цяло смислено изречение.
За мен и сега не изглежда никак запален от идеята да е с нея, отвъд това да се потъркалят в леглото 1-2 пъти.

# 78
Или родителите ѝ са отказали да хрантутят и него - тя е достатъчен разход. Joy (сори за черния хумор, ама не мога се стърпя понякога)

# 79
Е, Петър може да е приел поканата на Калоян и да е отишъл да живеят двамата в детската му стая, иначе откъде пари за квартира...

# 80
  • SF
Даяна и Петър във фермата нали не са се обявили за гаджета, а са само добри приятели, които се разбират лесно и времето, което изкарват заедно минава приятно. На никого не са се представили като двойка. Не спят в едно легло. Е, от време на време полягват един до друг, но не са двойка като Силвето и Сами, Краси и Поли, Краси и Митко. Никой на никого не е казал, че е влюбен, че го иска. Данчо ги приказваше тези неща на Даяна, но Даяна гледаше скептично на тази възможност.
Петър и Даяна не са започнали нищо "заедно", за да продължават навън  заедно. Навън е друго. Има и други фактори. Във Фермата са само Ванчето, Данчо, Стоянчо, Надето и Боби.

Даже много ясно и категорично Даяна беше споделила пред някого, че с Данчо всичко е окей, но само като близък човек. За мъжа до нея в живота й - не. И беше някак категорична. Беше преди време - още във вихъра на "любовта" между Данчо и Даяна. Петър още не се беше появил, нито годеницата.

# 81
Петър спомена , че неговата жена е отвън , в Пловдив , както се коментира тук.
Зает си е човека, просто се заиграва с тая, с оная, без да има намерение да задълбава. Знае, че камерата следи флиртовете , лошо няма , но според мен ще баламосва Даяна още малко . Просто няма по-подходяща в момента ,пък и  тя се оказа удобна за целта.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 02:39 от dany_nik

# 82
Дяволче, благодаря за страхотната тема и за изненадващата статистика.
Моя глас в анкетата е за дуел Мария-Надежда и Калоян-Петър. Данчо-Петър също е добра опция за мен.

# 83
  • София
Според мен Данчо - Калоян би бил доста равностоен дуел, но в анкетата гласувах за Боби - Калоян може би са най-силните вътре, въпреки че Боби ги превъзхожда всички физически, та няма да има интрига. Едва ли някой иска да се изправя срещу него. То не остана много, де, ще видим какви игри са им избрали за финалната права, но Боби едва ли някой ще го бутне.
Ако влизат фермери от стари сезони, искам да дадат имунитет на Ваня, не, че я харесвам, но три дуела са достатъчни. Не е честно тя да ходи на четвърти, а някоя от другите да не отиде на нито един. Некаа да ги видим малко и другите.

# 84
До сега добре,всичко е на запис.Как обаче ще се осъществи финала,който е на живо,а 12.12. е в периода ,в който са забранени масовите прояви....

# 85
  • София
Няма да има публика и гости от това което чух. Само финалистите и водещите, а за останалите фермери не знам как ще е. Може да ги тестват преди това или да стоят на 2 метра разстояние един от друг.

# 86
  • USA
Петър има гадже ли? Във визитката му се казваше,че наскоро се е разделил с жена и сега е необвързан.
Не че им вярвам на визитките,но защо да се лъже за такова дребно нещо? А и във фермата си го раздава точно необвързан бройкаджия,който си чеше егото с разни глупави женички като Даяна и Ваня.
Не знам за вас,ама аз тоя самовлюбен паун не бих го изтраяла и 1 седмица като партньор.

Често споменавате Ваня и евентуален мъжки дуел.100% съм сигурна,че ще се цели в Даяна.
За какво й е на Ваня пък мъжки дуел?!

# 87
  • София
Вярно и аз писах мъжки дуел при фермерство на Ваня. Ми не знам честно казано. Наистина логиката сочи женски дуел, на крачка от финала сме, а така тя ще елиминира една жена със сигурност и ще останат само 3, две от тях на елиминация като причина по-малко дуели от нея и ето я сигурен финалист. Simple Smile Ама това е твърде очевидно, а Ванчето е ирационален играч. Не можеш да и хванеш спатиите. Тя и предния път направи мъжки дуел, а имаше наченки за нов женски такъв. Как може да направи мъжки дуел? Ами за да е максимално гадно на Даяна я прави ратай (ако не вземе имунитет), а си взима за Вице, Петър. То само с частта за Петър ще я удари по мазолчето. А ако наистина стане така, то Петър умее да влияе на жените вътре, особено на нея, така че може да я извърти и да направи Стоян дуелист по негово давление. Ако не избере Петър според мен ще придърпа Боби за Вице, тогава вече не знам какво ще измисли за първи дуелист.

# 88
Петър има гадже ли? Във визитката му се казваше,че наскоро се е разделил с жена и сега е необвързан.
Не че им вярвам на визитките,но защо да се лъже за такова дребно нещо? А и във фермата си го раздава точно необвързан бройкаджия.....
Аз веднъж го чух да споменава ,"мойта жена е отвън" каза.
Според мен имиджа на бройкаджия му носи повече позитиви,  че без премрежените погледи щеше да е съвсем скучен .

# 89
  • Варна
Скрит текст:
Вярно и аз писах мъжки дуел при фермерство на Ваня. Ми не знам честно казано. Наистина логиката сочи женски дуел, на крачка от финала сме, а така тя ще елиминира една жена със сигурност и ще останат само 3, две от тях на елиминация като причина по-малко дуели от нея и ето я сигурен финалист. Simple Smile Ама това е твърде очевидно, а Ванчето е ирационален играч. Не можеш да и хванеш спатиите. Тя и предния път направи мъжки дуел, а имаше наченки за нов женски такъв. Как може да направи мъжки дуел? Ами за да е максимално гадно на Даяна я прави ратай (ако не вземе имунитет), а си взима за Вице, Петър. То само с частта за Петър ще я удари по мазолчето. А ако наистина стане така, то Петър умее да влияе на жените вътре, особено на нея, така че може да я извърти и да направи Стоян дуелист по негово давление.
Ако не избере Петър според мен ще придърпа Боби за Вице, тогава вече не знам какво ще измисли за първи дуелист.
Защо Боби? По-скоро Данчо.
А Петър няма да го вземе за вице, когато й беше предния път той се изнесе от фермерската къща, та и сега едва ли ще се нанесе там.

Аз веднъж го чух да споменава ,"мойта жена е отвън" каза.
Според мен имиджа на бройкаджия му носи повече позитиви,  че без премрежените погледи щеше да е съвсем скучен .
Един-единствен път го е казвал. Не вярвам.. По-скоро си има жена на всяко приста.. така де..  летище.

Общи условия

Активация на акаунт