🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 053
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Всеки мъж мечтае за приятелка като Даяна.
Която изисква обожание и му дава насреща напразни надежди? Съмнявам се..

# 496
  • Варна/Амстердам
Аз мисля, че Марето ще е ратай заедно с Калоян и вторият ще бъде първи дуелист. Той вероятно ще избере Стоян за опонент и ще победи в двубоя.

# 497
Ох, горката Дая, сама ще си остане, щото така са казали в бг-мамма, леле...
Не е като да няма избор. Е, виждам, че много народ иска тя да страда, все едно човек е убила, не се е излагала в риалити, което вероятно си има и сценарий, и режисура.... Явно някои хора не си дават сметка как изглежда отстрани това ожесточено желание Дая "да бъде наказана, да си получи заслуженото" , И за какво? Защото била подвела Данчо, пък била хлътнала по Пешо - и Данчо, Сгоденият!!!, сега страда, ужас, да я пребием с камъни на площада....

# 498
Може да прати Пепи Ратай
После на дуел

# 499
Чак сега изгледах промото за довечера.

А ма Даню да не е вързал Даяна за Стоян? :

Хмм, не са дали Даяна да е вързана или Стоян...
А аз 5 пъти го пуснах това промо и все не мога да чуя какво казва Даяна накрая "не искам повече ....КАКВО? Нито във Фермата, нито навънка". Аз го чувам като "не искам повече удоволствия", ама едва ли е това

# 500
  • София
По спомен беше нещо като "да говоря с теб", в този смисъл.

# 501
  • Варна/Амстердам
И аз чувам удоволствия. Ще разберем в какъв контекст е казаното.

# 502
"Не искам повече да говоря с теб. Нито тука, нито навънка."

# 503
  • Вестерос
Аз ги чувам и двете Grinning

# 504
Аз май чух, че ще вкарват 4 предишни фермера,
Сами , Веселка и кой ?
Гуспата за тях ли работи още?

# 505
Абсолютно по същия начин се вреше при Данчо, и се беше за лепила за него като гербова марка още от началото.... Този тип жени са така... Оплакват се колко са нещастни и неразбрани, и мъжете почват да ги успокояват, цуни, гуни и се оказват в мрежата... И после следващия.... Е и Дайчето.. До вчера Данчо беше върха, сега се хвърля на Петър да се оплача... И той я успокоява човека, кво да прави... След двве седмици навън някой друг ще се появи закрилник.. На него ще се за оплаква от нещастни си жалък живот, който все някой друг й обърква, и никой не я разбира, даже мама и тати....

# 506
  • Mediterraneo
Tози Петър дали досега е имал в пряка близост жена с известността на Даяна.

Известността?! С какво е известна?! Точно толкова, колкото е известна Гинка от Сусурлево. Даже Гинка е по- известна от Дайчето.

# 507
В промото видях Роман, Сами и Веселка. За четвърти - не знам.

# 508
Виж, Саня е секси. Но чувам, че е възмутително глупава - от хора, които са общували с нея. То не, че Даяна въпреки интелигентната заявка не се излага също с някои дефицити.
Саня във времето, в което не се занимаваше с косата и грима си във Фермата 5 успяваше много добре аргументирано да отстоява мнението си. Поне според мен.

# 509
  • SF
Абсолютно по същия начин се вреше при Данчо, и се беше за лепила за него като гербова марка още от началото.... Този тип жени са така... Оплакват се колко са нещастни и неразбрани, и мъжете почват да ги успокояват, цуни, гуни и се оказват в мрежата... И после следващия....

Да, така  е. Много са глупави някои мъже. Като му покажат, че е в мрежата, понеже са глупави, реагират и злобн.
И подло.
Грозно.

А Петър хич не иска да успокоява Даяна, която ЗА РАЗЛИКА ОТ ДАНЧО, не говори против него. Разправя си се с него насила, но насаме с въпросния селяндур.

Много й се чудя на акъла на Даяна, много - къде хукна от първия ден да става приятелка с такъв селянин! Не си ли даде сметка какво може би я чака да се случи след едно такова приятелство в огромни кавички.
Не търпят приятелства такива мъже. Искат си .... консумация на приятелството.

Кустев много добре го обясни това. Аз съм на същото мнение. Приятели, приятели, когато единият е красавец, това приятелство е доста невъзможно за другия.

Общи условия

Активация на акаунт