🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 772
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 825
Много искам Петър дуелист и да си тръгва. Много е противен.
Брат му Кано също, повече дори.

# 826
  • earth
Аз имах една състудентка българка в щатите - същата като Даяна. Постоянно флиртуваше и не пропускаше възможност да използва мъжете, които и се връзваха - дори и по най-тривиален начин, като например да и платят кафето.  Беше средна хубост за българия, но в америка много се котираше.

По едно време се разбра, че си има (таен) приятел, но никога публично не се показвше с него. Накрая се омъжи за един дърт професор, 30г по-възрастен от нея.

# 827
Такъв тип жени, на каквито наподобява Даяна познавам доста отблизо. Не пропускат шанс да се възползват от всеки, който по някакъв начин им засвидетелства симпатия. С риск навред да се носят не чак дотам верни легенди кога на кого са пуснали. И от най-мазния чичак ще намерят какво да изкопчат. Хубави са и не им дреме много, че ще си поиграят с нечии чувства. Ноо...с една малка разлика. На тях не им пука толкова какво щели да кажат хората. И наистина ако не беше цялото мрънкане и тръшкане на Даяна как, видиш ли, тя е чиста като сълза, а как все я забъркват в истории, сигурно даже щеше и да ми е симпатична. Не ми идва да злорадствам на неин гръб в момента, но ако съм там, бих й казала: Решавай последно ла фем фатал ли го играеш, или паднал ангел.
Не може уж да си знаеш цената, да знаеш, че ти си наградата, а да припкаш като кученце първо след някакъв застаряващ Казанова, на който вече и шпека му е мек, а после след един кандидат -Дон Жуан, който поради мързел не може да се превърне в такъв и го докарва основно откъм визия. В крайна сметка, като ще те хранят хората каква си била ш....тия, поне да е заслужено, а не защото си пръхнала няколко пъти с мигли, цунАла си две не дотам твърди китки и си сменила спалнята.

# 828
  • SF
Ако Пепо иде на дуел и дръпне Стоенча, значи не е мъж, а страхливо, смотано момче, такова, каквото определиха Стойно, когато издърпа свети чичак на дуел!

Мина времето, когато Стоян беше смятан за дебел, мек и слаб. Стоян им показа, че не е толкова хлабав в ръцете и краката. Вкарва и мисъл, има опит в спорта, а не само във фитнеса.
Сега вече да се избере Стоян за противник на Арената, означава, че се посочва съперник с 2 победи, поне едната от които над трениран участник (Кустев). И битката на кореж или кореш беше схваната по-добре от него и слаб, кекав, ама натръшка Калоян. Така че изборът на Стоян за дуелист не поставя никого в позицията страхливко.

# 829
Ако Пепо иде на дуел и дръпне Стоенча, значи не е мъж, а страхливо, смотано момче, такова, каквото определиха Стойно, когато издърпа свети чичак на дуел!
Много ще ти хареса, нали?
Естествено!

# 830
Обърка ми се логиката вече. Данчо е "широко скроен пич" и сбъдва желанието на Дайчето - да е ратай с Петър. Ама, понеже е наранен "широко скроен пич", го прави по начин, дето й бъркна в емоциите тотално. Ако не беше въжето тя дали щеше да е щастлива?
Обачеее, кого ще изпрати на дуел. Уж би трябвало да не е Дая, защото все й повтаря да му вярва. Ако щеше да е женски дуела, поне да я беше оставил да бъде избрана, че да реди игрите. Освен ако не е решил тотално да си отмъщава, в което в края на играта е тъпо.
Обачеее, ако изпрати Петър, ще е много логично до някъде. Ама кое му е логичното - той най-вероятно ще избере Стоян /приемаме, че Боби взема имунитет/, и силен играч така  така няма да бъде изчистен. Пък и те преди  вечер-две имаха разговор и си стиснаха ръцете.

Пък шарено щеше да е и ако Данчо беше си придърпал Дайчето за вице, пък да завържи Пешко за Шкафчето! Тогава дамите щяха много да се объркат кой на кого да се сърди!?! Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

# 831
Дая ме дразни изключително много. Такива лисици като нея просто ме вбесяват, все тя е неразбраната, наранената, другите не разбират. Ужасно мазна е.

А Петър ми е антипод на мъж. И тия приказки как всичко бил постигнал сам са врели-некипели. Петър е племеник на собствениците на авиокомпанията, в която "гради" кариера. Сещ'те ли се.. И където между другото не се слави с добро име.

# 832
Май, май, от довечера няма да гледаме повече флиртове " Дая- Пепко". Смятам, че продукцията приключи с тях като главни роли. Те се вкиснаха и двамата от условията, от предстоящите дуели, усетиха, че идва дебелият и ... ще се концентрират. Петър няма да позволи тя да го разсейва. А и идеално ни показаха, че няма вече да гледаме, дали ще да се награбят. Това, че ни оповестиха, че Даяна тази седмица е аут, та го даваха, та го показваха, та го чухме ясно. Не, че не беше смешно де. Та тъй си мисля аз.
Данчо ще си подготвя финалната реклама - купон. Ей, ама много ми беше смешен с изразите си " теб те назначавам за..." все едно е в заседателна зала. А после ходи да им реве на същите хора.
Очаквам сега новите стари участници, които със сигурност имат възложени задачи от продукцията, да се впуснат да комуникират с другите. Не с триъгълника Даяна, Петър и Данчо. Тези ще излязат от кадър с драмите си.
Само ми е интересно защо вкараха Веселка, дето 5 думи не може да каже, вместо някоя мацка. Щяхме поне на Калоян да му гледаме сеира.

# 833
  • Варна
Обърка ми се логиката вече. Данчо е "широко скроен пич" и сбъдва желанието на Дайчето - да е ратай с Петър. Ама, понеже е наранен "широко скроен пич", го прави по начин, дето й бъркна в емоциите тотално. Ако не беше въжето тя дали щеше да е щастлива?
Нямаше да е. Тя откога мечтае за фермерската къща, ехееее...
Даже си спомням, че си говореха с Данчо за "нашата седмица", т.е. е имало някаква уговорка ако единия е фермер да вземе другия за вице.

# 834
Идеята да вкарат Саня от бившите ми харесва. Като ще е Биг Брадър, да е качествен Joy А я си представете Саня да влезе, Данчо да я види, да го тресне любовта като с чук по главата и да забрави Даяна. Ей тогава за каква ревност ще говорим, бедна ви е фантазията Joy

По тоя повод Даяна ще я втресе, защото се носят слухове че жената разделила Саня и Ники Илиев е именно Даяна дъното. 😕

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 18:19 от Анонимен

# 835
  • Варна/Лондон
Абе хора, не било един автобус, който чака Петър, а автобуси. Да знаете кога тръгва последния, да се оглеждам за билет до България. 😁Аз още довечера почвам да тренирам мрънкане и близане на ръце, само моя да се прибере от работа. А, да не забравя да го навикам, дето оня ден каза '' Благодаря '' на продавачката в Теско. 😁

# 836
Такаааа, точно един час никой не е споменал Д.....

# 837
  • София
Точно над теб я нахранват доста прилично Trollface
трудно се мисли нещо по-оригинално

# 838
Не знам Даяна каква актриса е с този мрънкащ глас.
Аз поне не ѝ разбирам сигурно 70% от това, което казва, защото си го мрънка под носа и говори без да си движи устата.
Не съм гледала сериала, в който се е изявявала. Ще чакам от Холивуд да ѝ намерят номера и тогава ще я гледам Joy

# 839
Даяна е един объркан човек. Няма да коментирам дали поведението й е било по сценарий, или не.. Аз не мисля, честно казано. Имала е платонични чувства към Данчо. По какъв друг начин би могла да ги представи пред един мъж и пред общността вътре освен "приятелски"?.

Последното изречение да не се чете като мое разсъждение. Дано ме разбрахте. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт