🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 94 693
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 915
Мхм Петър ще го отнесе от бозата на Данчо и Даяна.

Like_Smoke, първите три сезона Simple Smile

А откъде мога да ги дръпна? Зелка/Банани?

# 916
Госпожа Лаленце, мнението ми се припокрива с твоето, относно Милена и Стоян.

# 917

Hands Plus1Hands Plus1

# 918
Хахаха, видяхте ли Роман как се хвана за главата от латино глупостите им Joy"Къде попаднах...?"

А Надя сега и на Боби ще се сърди

# 919
  • Sunshine state
То остана ли някой ненамразен от пчеларката? Само Митко Иконата и Ангел са заслужили в нейната църква. Simple Smile

# 920
То остана ли някой ненамразен от пчеларката? Само Митко Иконата и Ангел са заслужили в нейната църква. Simple Smile

LaughingLaughingLaughingLaughing

# 921
А нищо не се знае, ако бяха постояли повече.

# 922
Данчо е силен играч, но е разконцентриран заради Даяна. Сега беше време някой да го дръпне и победи. Ама Милена фермер го направи.

# 923
Ох айде сега пък най невинния Петър . Да не се е бутал между шамарите. Искаше да покаже на Данчо , че може да му свие моммата и сега , Каньо го оплаква (държи се като Годеницата - други му натопили възлюбЛения)

# 924
С риск да ми се присмеете ,но да попитам...Даньо на футера гръцкото ли знаме развява...п.с Надя снимки иначе на децата си не е взела ...само за изхвърления биологичен материал говореше,но сега с какви очи ми се прави на жертва и рИве ....аде беж,че не я дишам тази интригантка....

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 21:36 от Еди-коя си@!?

# 925
Но Калоян оцени постъпката на Стоян , има някакъв усет .

# 926
Леле Нада сега ще бълва змии, дракони и извънземни

# 927
  • София

А откъде мога да ги дръпна? Зелка/Банани?

Да ти кажа нямам идея, мисля, че в ютюб ги има.

А Мара с апела към неимащите деца, но кръцна на Надя въжето вместо на Калоян, еее тъпо, колкото и да ме дразни Надка.

# 928
Данчо е силен играч, но е разконцентриран заради Даяна. Сега беше време някой да го дръпне и победи. Ама Милена фермер го направи.
Май продукцията помоли Милена да номинира Данчо, иначе как щяха да вървят вързани Дая и Петър.
Обаче такова безсилие .... едно си Биг Брадър знае, едно си бае. Във нов формат ги вкараха, но при тях няма креативност, подход и пак се хвърлиха на изтъркани до болка номера, не могат да се превъзмогнат. И това предаване оплескаха. Всички, които са били част от екипа на ББ трябва да се изпарят.

# 929
Стана интересно с тази игра.

Общи условия

Активация на акаунт