🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 94 796
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 930
"Окъпа'' се Надка във фермерската любов.

# 931
Ами да е одила и Нада на дуел, та да си види децата.

# 932
Признавам, че сбърках в преценката за играта. Беше интересна. Но определено не промениха мнението, което имам за всеки. Егоистите си останаха такива.

# 933
Коя е Надя, че всички трябва да се съобразяват с нея? Като иска да си вижда децата, какво прави във фермата?
Каквото за нея, това и за другите

# 934
  • Sunshine state
Надя е ужасна, както винаги. Търси сметка от всички за всичко!

# 935
  • София
За пореден път се вижда колко прост народ е българският. Докато майките се считат за повече родители от бащите, дотогава ще има толкова раздели и разводи и драми по делене на деца.

# 936
Даяна с каква злоба отряза на Йордан въжето...

# 937
Краси я оправи: сърди се на света Надя 😀

# 938
Отвратягата е на линия.

# 939
Нада за 3 месеца нищо не каза за децата и мъжа й, откъде накъде другите ще й правят жестове.
Тя Мара на дуел искаше да я праща, съскаше, айде, стига.

А, тази Веселка ли е, каква е, може ли да говори?! Ми, тя една дума не е казала

# 940
Тая Надежда е в критическата!!!

# 941
На мен фаворит ми беше Сами. И той, и Краси, някак странно загубиха от Веселка. Остана съмнението у много хора, доколко чиста е тази победа.
Сами загуби зрителския вот и от злоба и яд изманипулира Краси да даде победата на Веселка.
Айде бе! Как ли пък не.

# 942
Тая Нада,напъва се,напъва се и не можа да пусне сълза,накрая разтърка очите.Толкова злоба има в тая,че не може да пусне една сълза ,за да се покаже,че страда

# 943
Леле Нада сега ще бълва змии, дракони и извънземни
то тая не се спира към нищо...Мария няма снимка...не ги е виждала,но защо да не е тя....и защо да не ти одреже въжето,че и тя е майка....ненавиждам я тази злоба Надя-фалшива от всякъде..

# 944
  • София
На мен фаворит ми беше Сами. И той, и Краси, някак странно загубиха от Веселка. Остана съмнението у много хора, доколко чиста е тази победа.
Сами загуби зрителския вот и от злоба и яд изманипулира Краси да даде победата на Веселка.
Айде бе! Как ли пък не.

Значии, бЕгай и ти да гледаш финала пак 😁 Да си спретнем едно общо гледане освен 🤗

Общи условия

Активация на акаунт