🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 832
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 380
Нищо друго не мога да кажа за днешния епизод, освен че кученцата много са пораснали, много са сладки и много искам да ги гушкам. Heart Eyes

А, да, и че Ваня беше сресана, верно, щях да забравя! Joy

А вечерята, която Дая направи за Пепко, хареса ли ви, а? Joy

Мара или Надя, Надя или Мара... Дреме ми и не знам как ще заспя, не знам. Joy

# 1 381
За разлика от Фермата съм изгледала всички епизоди на "Скъпи наследници"  , но там Даяна нямаше толкова силна сцена, като тази днес в измисленото интервю, погледът преди да попита за телефона - така сигурна в чувствата му, неговият влюбен, изтерзан....
Много по-интересно е от сериала. Там с Орлин Павлов не се получи химията, изобщо...

# 1 382
Иначе по-горе някой беше писал за посещение на фермата. Аз като бях там Андрей ми каза - след 12ти декември/тогава е финалът/, защото ако допусне чужди участници, може би щял да има някакви неустойки.

За лесно намиране на самата ферма/тя е почти на пътя/, просто напишете в google maps Фермата 6 и ще ви излезе локацията, продукцията се е постарала за това.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 23:38 от Не се сърди, човече

# 1 383
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 77 (03.12.2020)

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 23:26 от Mari_Mar

# 1 384
  • Другата България
За разлика от Фермата съм изгледала всички епизоди на "Скъпи наследници"  , но там Даяна нямаше толкова силна сцена, като тази днес в измисленото интервю, погледът преди да попита за телефона - така сигурна в чувствата му, неговият влюбен, изтерзан....
Много по-интересно е от сериала. Там с Орлин Павлов не се получи химията, изобщо...
Не съм гледала никакви наследници, писах, и явно нищо не съм изпуснала.
Но моментът с погледа и на мен ми направи впечатление.
Това момиче буквално си играе с този объркан льольо, и то така си играе, че ако някой продуцент прояви интерес, може някакъв мини сериал да спретне.
Тя е убедена, сигурна в неговите чувства, прекрасно знае за тях и какви са те, и именно затова всичкото това със "само приятели" беше и е единствено и само в неин ущърб. Накара хората да я намразят, заради лъжата и неумелата актьорска игра.
ОК, имало химия /за мен си беше чиста биология и основно математика/, но да речем имало и химия.
Ама като има, съединявайте си елементите отначало, правете съединения и реакции, а не театър от най-евтините и цирк на поляната. Този сезон с това ще бъде запомнен, с някаква изкуствено създадена мелодрама на и от една неуспяла актриса и един неориентиран фокусник с раздвоение на личността.
Това да знаеш, че шуньо е лапнал по теб като шарана за неделя /Никулден/, да се гавриш с него по този начин и да го надиграеш в собствената му игра /по самия него като за финал/ е някакво еФтино представление, с което запълват ефирно време и скапват целия замисъл на предаването.
Да се взимат, да се кексят, да ни се махат от очите. Аман, направо писнаха на аудиторията.

# 1 385
А, да, забра'их - победата на Ванчето в битката за имунитет си беше 100% нагласена.
Как така Само Ваня и Даяна не се справиха със сеченето на гредите в онова предизвикателство, в което Мара разсече гредата си като клечка? Да, бе, нищо наглáсено нéма, ай, у тролеЙо, тия ни правят верно на идиоти.

# 1 386
  • София
Мери-Ан, това, че констатирам, че между тях има химия, изобщо не значи, че ми е приятно да ги гледам Grinning.

Иначе харесвам Петър, но не мога да не отбележа как се измъква като мокра връв от неудобни ситуации, от които не е сигурно, че ще излезе победител. И окей, хули неориентираната Даяна, ама и той почти си глътна граматиката по нея.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 01:16 от Rafiqa

# 1 387
  • Другата България
Сигурна съм.
То и на мен не е.

# 1 388
  • Варна
Не вярвах, че ще го кажа, но Мара и Боби са ми най-симпатични. Петър ако си играеше играта сам, без Калоян, също щеше да ми е фаворит.
Именно.
Аз това и писах вчера, или онзи ден.
Ако Петър не се беше заиграл с Косъм, Мосъм, плеймейтки и гвардейци,
направо щеше да съм ви побъркала тук в темата за него.
Сега се хващам, че като солов играч бих била твърдо зад него, а и той нямаше да е точно такъв, сигурна съм.
Ами той влезе със заявка за вълк-единак, ама другите  му се налепиха..
И логично.. Петър никога не занимава другите със себе си, винаги изслушва и дава адекватен съвет.. Приятно е да си около хора, които не те натоварват.

# 1 389
  • USA
За разлика от Фермата съм изгледала всички епизоди на "Скъпи наследници"  ...

Извън темата,но би ли ми казала как завърши сериала? наистина ли имаше наследство,кой го спечели?

Не разбрах идеята на Данчо,защо я прати първи дуелист,вместо втори и да има повече шанс за успех? Хем реди битки,хем не е ратай.
Много погрозня този Данчо,изведнъж сякаш се опъпчи и сбръчаса..

# 1 390
  • Тра-ла-ла
Това са пъпки недоеbки Joy

# 1 391
Ще е гот , ако Даяна не избере Надежда , дето не иска имунитет.
Както Милена не я избра като се отказа от фермерския си такъв🙂
Надежда ще трябва пак да изгледа предишните сезони на Фермата, нещо не е схванала играта. Целта не е да не те харесват съфермерите и зрителите 🙂

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 00:32 от dany_nik

# 1 392
  • София
Майко, каква патетичност с тея 120 фермерски минути - като започнем с на Даню засуканата и объркана лимба на чЕлото, минем през "откровенията" на Надка (пускам сълза) и приключим с това как бебинка за пореден път накара магесника да гълта вода... Ей ти го обобщението на сезона кажи-речи 😁

# 1 393
Ей, още като избра ратаите Данч Форестър ви казах, че й прай Геим Оувър на Даянка, ама никой не ме отрази!
А сега ШОК!
Joy
Ама вярно много погрозня милия, чак жал ме хваща Cry

# 1 394
  • Тра-ла-ла
Не е погрознял...Това не са бръчки, а мозъчните му гънки. Да не е лесно да реши какво иска?! 24/7 само мисли ли мисли Joy

Общи условия

Активация на акаунт