🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 160
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 530
Хаха сладури! Ама как само им светят очите!

# 1 531
Аз да се върна към клюките, но дамата която каза, че е видяла Петър в Пловдив не спомена ли, че момичето е било с дълга руса коса?

Джулая и аз се питах същото непрекъснато докато беше на екран. Дори и в "Преди обед"  се появи с нея:grinning:

# 1 532
Аз да се върна към клюките, но дамата която каза, че е видяла Петър в Пловдив не спомена ли, че момичето е било с дълга руса коса?

Джулая и аз се питах същото непрекъснато докато беше на екран. Дори и в "Преди обед"  се появи с нея:grinning:
Не, аз казах, че моя приятелка го е видяла в Пловдив с дребно момиче с къдрава коса.

# 1 533
Ангел тази шапка сваля ли я някога? Поне да я изпере Bowtie

И аз това си помислих - за шапката, но и за това връхното Grinning

Скоро видях Осипова - направила си е не устни, а цяла зурла. Въпреки, че аз харесвам руси и светли жени, а не испански тип като Дая, Косъма, Елеонора и т.н., Жанета просто е минала границата с корекциите. Имаше един момент, в който й бяха тамън, но вече изглежда пластмасова отвсякъде Flushed

За това кой ходи по кастинги за риалитита - за мен са два типа хора - такива, които търсят целенасочено публичност - защото с какво друго да се занимават, освен да се показват; и такива, които търсят някакъв адреналин - специално за такива формати, в които има по-силов елемент и се изисква физическа подготовка.

Вторите са ми симпатични, първите - не, но за съжаление ми се е налагало и ми се налага да работя с т.нар. инфлуенсъри с амнайсе фолоуъра. Определено има и готини, но повечето са като рекламна брошура - и л...но да им дадеш да рекламират за пари, готови са.

# 1 534
Ама тя Жанета не е светла. Да, косата й е изрусена силно, но очите й са тъмни, а кожата матова.
https://hotarena.net/userfiles/content/48912/original/eto-ia-jan … -galeriiata-5.jpg

# 1 535
  • Тра-ла-ла
Хаха сладури! Ама как само им светят очите!
Е, ми чашките са червени вътре. Оттам е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 536
Гледах и визитката на Елеонора за фермер търси жена. Все едно е друга жена от снимките във фейсбук. На видеото е малко груба и силно мургава. Филтри ли използват за фейсбук не знам, но вече си имам едно на ум.

# 1 537
Даяна такава, Даяна онакава... Сега гледах епизода, ами тя изнесе цялото снощно предаване - така го направиха продуцентите явно. Камерите я харесват, красива е, има поведение като я снимат, дълги погледи, заснети точно както трябва, близки кадри, точни образи, 10 пъти си изказва мнението, едва ли не всяко движение й снимаха. Само в тоалетната не я видяхме. Защо не направиха едно такова предаване с главен герой някой от другите? Ако гледаме цяла вечер лицето и говора на Мария, Надя и т.н. - е, после и те отиват да ги одерем и оплюем. Ама те не стават да изнесат с нещо почти 80% от 90 минути предаване.
Петър и Данко бяха точно поддържащи роли на Даяна. Останалите... извинете, ама по колко минути чухте нещо да казват другите. Или някой да ги следи и показва какво лично могат да правят, освен да коментират пак Даяна.
Та така де- аз не съм за Даяна като играч, ама й признавам, че тя изнесе последните 2 седмици и до края няма да я оставят.

Ааа, чакай, чакай, аз и Даяна не я чувам. 🤣🤣
Ми да, изнесе го предаването, ама това не значи, че заради това трябва да и свалим шапка. За мен би бил по-интересен, който и да е друг участник да гледам. 😂 Това че си чешем езика тука, не значи че искаме само Даяна да ни е на екраните. Мен пък не ми е симпатична, особено снощи пък, Даньо като я интервюираше. Ама сигурно от светлината е било. 😂

# 1 538
Обаче Данчо действително рЕзко се преобрази от Ромео в Отело.
Изобщо, с лекота преминава през цялото ШекспирТово творчество.

# 1 539
Няма как от 2 снимки на тази Елеонора от фб да кажа коя е по-хубава или по-стойностна.  Даяна я видяхме всякаква- уморена, весела, тъжна, ревяща, боса, полугола, облечена, с кукуриго на главата, после развява коси, рано сутрин, късно вечер... Та даже и цикъла й проследихме, как се разсипа преди това от рев, ама то се разбра. Хормони... Рони сълзи, мяука, мрънка, флиртува, то какво ли не ни показаха.  Ами знае как да си пусне чара в действие, когато намира смисъл. Тя беше ратай и със Стоян, ако не се лъжа, ама там не я видях да е тръгнала да го омайва и него.
Ако не свършваше сериала, Петърчо и той все беше изплискал канчето по нея.

# 1 540
  • София
Петър и Данко бяха точно поддържащи роли на Даяна. Останалите... извинете, ама по колко минути чухте нещо да казват другите. Или някой да ги следи и показва какво лично могат да правят, освен да коментират пак Даяна.
Та така де- аз не съм за Даяна като играч, ама й признавам, че тя изнесе последните 2 седмици и до края няма да я оставят.
Винаги глупаци, неориентирани, объркани и с липси хора изнасят всяко предаване, Даяна не е някакво изключение. Историята помни тризначките, онзи от Гълъбово, Луна и пр. Да си отрицателен герой е много, много лесно.

Когото и да избере Даяна за опонент, ще викам за него, дори да е Надя, защото за нея поне съм спокойна, че на финала няма да получи нужните гласове за победа.

# 1 541
Мнооого ефирно време отделиха на Даяна и ДаЯнчо в този сезон, прекалиха. Мога с ръка на сърцето да кажа, че този сезон е по-скучен И от четвърти, който мислех, че ще ми е последен - Точно защото беше гóла вóда спрямо предните три... Е, можело и по-зле да е... Този реших да го гледам, защото няма разделение на участниците по какъвто и да било признак, пък тъп сезон излезе, за първи път заспивам насред сума епизоди, после ги гледам сутрин - надве-натри... Скука и тъпотия, набиващ се на очи сценарий - повече от всякога.
Живи и здрави, пак да си пожелая догодина по-интересен сезон, че това е единственото риалити, което гледам, но, ще оцелея и без него, де. Trollface

# 1 542
От снощният му разговор на Петър с Калоян и Мария стана ясно че приема Даяна като поредна бройка. Ако изобщо е имал интерес е бил колкото за еднократен секс,после дори няма да помни как се казва тя. Та Петър е мнооого далеч от изплискване на канчето,с това постоянно натискане изобщо не може да го развълнува,да не забравяме че мъжете имат инстинкт на ловци, а в случая "трофея" сам се предлага и няма тръпка

# 1 543
  • Другата България
Е, то кой нормален хетеросексуален млад мъж не би се увлякъл по Даяна ако тя се държи с него по този начин?
Имаме нагледно показно в лицето на Йордан.
Но от една симпатия и увлечение до "изплискване на канчето" е именно един Йордан разлика.
Петър се дръпна когато я опозна, ако това се беше случило в първия месец, през него, резултатът щеше да е същия.
Защото просто характерите им са несъвместими, няма как два нарциса да се развиват заедно без градинар.
Петър е коренно различен от Йордан, и надали щеше да погази всичко мъжко в себе си заради една фуста.
А и аз мисля, вече го писах, че ако Миро не беше излязъл Даяна щеше да се насочи към него, не към Петър.
Другият момент е абсолютно бруталното за мен самопредлагане на Даяна, това за мен като жена е в пъти по-унизително от другото - да прелиташ от цвят на цвят.
Като си затворен три месеца и красива жена ти се предложи, е трудно да устоиш.

# 1 544
Спойлер за дуела има ли?

Общи условия

Активация на акаунт