🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 952
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 545
От всичките противници не мога да повярвам, че ще го кажа но най приятни са ми Петър, Боби и Калоян.

# 1 546
Спойлер за дуела има ли?

Скрит текст:
Даяна дърпа  Мария и я побеждава

# 1 547
Единствените същества, които Наистина харесвам в тази ферма, са кучетата. Heart Heart Eyes Heart
Е, и Мара до някаква степен, че ме забавлява. Joy

# 1 548
Ааа, чакай, чакай, аз и Даяна не я чувам. 🤣🤣
Ми да, изнесе го предаването, ама това не значи, че заради това трябва да и свалим шапка. За мен би бил по-интересен, който и да е друг участник да гледам. 😂 Това че си чешем езика тука, не значи че искаме само Даяна да ни е на екраните. Мен пък не ми е симпатична, особено снощи пък, Даньо като я интервюираше. Ама сигурно от светлината е било. 😂
[/quote]

Ама то и аз преди няколко дни писах, че няма как едно предаване да бъде за Даяна- Фермата. Но това ни предлагат за гледане вече... бая време. И изводът ми е, че никой друг от присъстващите не им предлага нищо по-интересно на продуцентите, та се впрегнахме да я разпънем на кръст. Но е факт, че тя от целия отбор вътре става най- много за показване. Все пак искаме да виждаме естетика по тв. Точно актьорска игра търсят явно и правят така, че да изпъкне - дъъълъг кадър с тъжните й очи, после следващ дъъълъг кадър да флиртува, после друг... Или е режисирано, или вземат каквото могат от нейното присъствие там. Що не се насочиха към някой друг? Аз и за Стоян бих гледала с интерес, ама той не влиза в светлината на прожекторите им.

# 1 549
  • Другата България
Естетика и актьорска игра?
В предаване, озаглавено "Фермата"? Че малко ли сериали има за тази цел?
5 сезона досега не търсеха това, сега се сетиха да го търсят?
Мне, не мисля.
Просто кастингът е потресаващо зле и не остана нищо друго, с което да гонят рейтинг.

# 1 550
Помните ли Михо Футеков  от Фермата 2  къв  агент  беше - уникален образ.

# 1 551
  • Sunshine state
За мен пък Даяна не е изнесла сезона. Конфликтът между жените по-скоро, но не и скучните кадри между Даяна и ДаЯнчо.

# 1 552
    Аха, бая психо беше тоя Михо. Scream Joy Върнаха го, за да дразнят Стоянчо. Сега така върнаха Милена на Надка. Joy
    Бе, забавни бяха първите три сезона, след това - все по-зле става. Да, никой не ме задължава да гледам, разбира се. Simple Smile

# 1 553
    Жените направиха сезона.

Дая ще се запомни от този сезон.
    Надя според мен също- толкова отровен човек рядко се вижда по телевизията.
    Мария и Юхуу по-малко.

И като цяло аз се сещам за поне 6 епизода, където 70% от времето Дая е основен персонаж. Така че намирам основание в твърдението, че Дая е изнесла сезона. Но истината е, че новите попълнения в екипа на И&А дошли от ББ изнесоха сезона.

# 1 554
    Къде могат да се гледат стари Ферми- да мерна Михо и  Стоян - уникално се караха.

# 1 555
    Не знам накъде е завила дискусията, не мога ни да ви насмогна, нито да изхейтя качествено днес Satisfied Включвам се в последните минути Smiley

Защо Дани е толкова мааазен водещ или какъвто там го игра? Иде ми да резна тая лимба преди да капне зехтинеца върху лексикончето на масата.

Голяма интервю им спретна, с надеждата Дайчето да каже две мили думи за Богатия водещ.
    Като отговарят кои ще са 4-мата финалисти заслужаващи или по техни желания, мисля, че никой не спомена Надя? Дори и тя не се спомена, щото е скромна и винаги мисли за другите! Обаче Мара всички я виждат финалист, обичат я, ей.

Ваня сресана, Юхууу, много хубаво сако имаше.

# 1 556
    • София
    Гледах и визитката на Елеонора за фермер търси жена. Все едно е друга жена от снимките във фейсбук. На видеото е малко груба и силно мургава. Филтри ли използват за фейсбук не знам, но вече си имам едно на ум.

Ау, и аз сега изгледаж. Ужасна е. Не прилича на снимките.

# 1 557
    • Другата България
    Сезонът за мен го изнесоха жените.
    На драмите на ДД наблягат откактоДаяна отиде на онази латино вечер с Пешо и....се започна.
    Оттогава всеки епизод се върти около тях, ама наистина всеки, и понеже са последните видяни, ни се струва, че е Даяна. Ами не, не е. Сезонът го изнесоха за мен Милена и Ваня повече, отколкото Даяна.
    Това с Даяна и Петър беше толкова изкуствено предизвикано, че повече няма накъде.
    Съвсем "случайно" Петър печели ваучер за двама в момент, в който във фермата ги няма Косъма и Жанета.
    Ако бяха там, надали щеше Даяна да е поканената. И понеже изборът е между нея и Ваня, естествено, се кани Даяна. Същата Даяна, която преди това "случайно" се е изпуснала, че се е опитала да се "намери" в Петър, ама срещнала стена. И чиито идеал за мъж по външност "случайно" прилича на Петър.
    И един мармот завива ли, завива.....
    Продукцията към онзи момент се изчерпа откъм идеи за рейтинг, и избра най-печелившата ниша, която актрисата разви и превърна в това, което е сега.
    Докато Жанета и Антония бяха във формата, Даяна беше притурката на Данчо и незабележима.
    Докато Милена и Надя правеха сеирите, камерите се фокусираха върху тях.
    На Ванче истериите около Петър колко нищихме, Мара и Поли с ножа?
    Всяка жена ще се запомни с нещо различно, и всяка даде принос за това този сезон да е типично женски.
    Дано само победителят не е жена, или ако е жена, да е Ванчето.
    От останалите вътре тя го заслужава най-мого предвид горното, и предвид както тя сама се изрази снощи - три дуела, три победи, ратай, фермер, кофермер - всичко, което можеше да бъде във фермата, беше.
    Включително и за смях стана, ама това са рисковете на играта.

# 1 558
    Не знам накъде е завила дискусията, не мога ни да ви насмогна, нито да изхейтя качествено днес Satisfied Включвам се в последните минути Smiley

Защо Дани е толкова мааазен водещ или какъвто там го игра? Иде ми да резна тая лимба преди да капне зехтинеца върху лексикончето на масата.

Голяма интервю им спретна, с надеждата Дайчето да каже две мили думи за Богатия водещ.
    Като отговарят кои ще са 4-мата финалисти заслужаващи или по техни желания, мисля, че никой не спомена Надя? Дори и тя не се спомена, щото е скромна и винаги мисли за другите! Обаче Мара всички я виждат финалист, обичат я, ей.

Ваня сресана, Юхууу, много хубаво сако имаше.

Боби , Стоян и Ванчето назоваха Надя във въпроса кой 4ма трябва да са на финал. Мария изобщо не я спомена, но Надя назова Мария в нейните 4ри хора

# 1 559
    Красотата е субективно понятие. На едни ще им хареса Дая, на други Елеонора, на трети Ваня. Не разбирам защо трябва да се сравняват, че едва ли не и през очите на Петър започваме да гледаме...

Защото повечето не понасят Даяна и е още един повод да плюят по нея. Видиш ли, на малкия й пръст не можеш да стъпиш, тази е тооолкова красива. А аз съм убедена, че и крава със забрадка да беше изпратила писмо на Петър, пак ще кажат - е, по-хубава е от Даяна!

Общи условия

Активация на акаунт