🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 977
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Варна/Лондон
Довечера ще '' викам'' и за двете да паднат. Не ща никоя от тях да продължи. Петър малко си вдигна рейтинга на поносимост, та ако някой все пак ги иска тия пари, да са или за Боби или за Петър. И дано другите не ги '' срещна '' в понантатъшни риалита. Просто да потънат в забвение.

# 1 561
  • София
Вярно ли е това промо за следващите дуелисти? Втф?!? Не следя кой има вярна и грешна информация, ама моля само тези с вярната да пишат спойлери.

# 1 562
Тази Елеонора мисля, че съм я гледала във "Фермер търси съпруга".
Ето я визитката ѝ
https://www.vbox7.com/play:ec082cc130
Тя ли е или се бъркам?
Явно са предпочели Дана пред нея, което е необяснимо за мен.
Голяма грешка са направили, ако е така.
Най-вероятно е тя. А дали е "по-стока", едва ли. Тези хора, които все се бутат да са в медийното пространство, появяват се във всички предавания и участват във всички възможни формати са един тип хора, един и същ типаж... от един дол дренки, иначе казано

# 1 563
Тъй.
Прогноза правя.
Втори дуелист Надя.
Дуел Даяна - Надя.
Победител Надя.
Другата седмица първи дуел Мара - Ваня.
От видяното - Ваня отстранява Мара.
Двете жени на финал - Ваня и Надя.
Туй то.

Ще ми се и на мен да е Надя втория дуелист, ама ми се ще - изненада- Даяна да победи. Щото - издразних се на Данч. Так`ваз-онак`ваз- е Дая, но той можеше по-като мъж да постъпи, а не толкова отмъстително и сега да е като ...на дъжд. Пък и Надя кой я знае каква се явява на дуелите - силна била, ама никой не я е виждал - зависи и от игрите. А и ме дразни.

А ако Мария е втори дуелист - шансовете и за двете а изравнени, според мен.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 16:50 от Popocatépetl

# 1 564
  • Монреал
Относно спойлерите... Изтича всякаква,  разнопосочна информация... Мисля, че само nana77 дава вярна информация до момента. Чакаме спойлер от нея, ако може😉

# 1 565
И аз си пуснах визитката на гаджето на Пепи от Фермер търси жена. Ама тя нищо общо с това което гледаме в инста. Изглежда като средностатическа жена. Нищо нежно, нищо женствен но. Но пък харесвам това че се занимавам с различни неща, дори да се бута по формати и прочее има приют за кучета, хранителни добавки. Някои добави и че счедовотство е учила та като личност е много по интересна от Дая. Нищо против нея нямам даже съм и от защитниците но с нея сме на една възраст а аз не живея при родилите си от 17 годишна и от тогава работя. Не знам дори как за самата нея е хубаво като знае, че на тези години я издържат. За нейното лично удоволствие, да си разполога със собствен и доходи. Да не й се налага да иска пари от техните да си купи дрешка от мола
Тя хубаво чака великата роля, всеки има мечти но за да стигнат до тях трябва доста да се по труди, да получи.

# 1 566
  • Другата България
Красотата е субективно понятие. На едни ще им хареса Дая, на други Елеонора, на трети Ваня. Не разбирам защо трябва да се сравняват, че едва ли не и през очите на Петър започваме да гледаме...
Защото повечето не понасят Даяна и е още един повод да плюят по нея. Видиш ли, на малкия й пръст не можеш да стъпиш, тази е тооолкова красива. А аз съм убедена, че и крава със забрадка да беше изпратила писмо на Петър, пак ще кажат - е, по-хубава е от Даяна!
За мен лично през моите очи момичето от Пловдив е по-красиво от Даяна, и вече го писах.
Има някакво специфично излъчване, естествено, каквото тя няма. Нито плюя, нито това има някакво значение за играта, казвам го само като обяснение за мен защо Петър даде задна от Дайче. И визията има значение, както и характера явно. За писмото на кравата без забрадка коментирах снощи - грозна, много грозна реакция на Даяна с нахалството да го прочете, и после да иронизира момичето. Може би очакваше Петър да прояви интерес към нейното писмо, но на него му е през самолета за нейните дертове.
Ето една снимка на момичето естествено, без грим, преди 4 години.
Излъчване. Естествено. Това е нещо, което според мен Даяна няма.

# 1 567
  • при късмета
От останалите жени вътре, няма за коя да съм, освен за Даяна. Първо,защото смятам, че Данчо е виновен за цялата каша, той започна да дърпа отношенията им към любовна драма, а го отнесе Даяна. Сега за Петър тя е тази, която иска нещо повече в отношенията, но в никакъв случай не се натиска вулгарно, както някои смятат, поне според мен. Пешо, грам не ми се е вдигнал в очите от изцепките му. И аз като Калоян, не прощавам Joy Това беше отплесване. Даяна от останалите вътре е най-мислещата, с най-реална преценка, печели си имунитети, което голям плюс в играта и единствената, не само от жените, а от всички участници, която честно е казвала какво мисли и за участник и за ситуация, без изобщо да я интересува ще се приеме или не това мнение. Така я виждам като играч, а последното много, много ценя в участниците. Това, че е много неориентирана, очакваща и зависима в отношенията си с мъжете, е личен недостатък, несвързан обаче с играта, както и не изключващ останалите ѝ качества, които вече изредих. Лично тя ще си носи последиците от него, не друг участник. С това, че Данчо я добутал дотук, вече мисля, че приключи последната седмица. Нямаше да я прати на дуел, ако и той да носи отговорността за евентуалното ѝ напускане иначе.
Много повече не ми допадат персонажи като Надка, Мара и Кукото. За Надка изобщо няма нужда са е аргументирам, мисля. Мара за мен е доста глупава, агресивна и  първична, че да ми допада. Физически силна за жена, това ѝ е единственото предимство, относно играта.
Кукото не мога да приема при никакви обстоятелства. Ако ще още 5 дуела а спечели до края. Толкова инфантилно същество не съм виждала през живота си. Не само за Пешо, а за всичко. Непрекъснато мрънкане, я че ще е на дуел, я че ѝ се спи, я че няма алкохол (много лошо впечатление ми прави това непрекъснато търсене на алкохол и у нея и у Петър), я ѝ млякото горещо, я пък друго нещо. Ми не мога

Елеонора е много хубава, но има корекции и се вижда от самолет. С тях всеки може да се направи какъвто иска, затова броя Даяна за по-хубава, защото е естествена. Иначе момичето е много чаровно, усмихнато и лъчезарно и поне на снимки е много хубава

# 1 568
Гледах и визитката на Елеонора за фермер търси жена. Все едно е друга жена от снимките във фейсбук. На видеото е малко груба и силно мургава. Филтри ли използват за фейсбук не знам, но вече си имам едно на ум.

Ау, и аз сега изгледаж. Ужасна е. Не прилича на снимките.

Според мен са различни момичетата.... Във Фермер търси жена момичето го помня - високо, с матова кожа и с не такова кръгло лице. Аз се смятам за физиономист. Мислех да подмина..., коментарите, че са една и съща, но никой друг не се обажда, че нямат никаква прилика освен - имената...

# 1 569
  • Тра-ла-ла
От къде дойде информацията, че Елеонора има собствен приют за кучета?!

# 1 570
Скрит текст:
Не знам накъде е завила дискусията, не мога ни да ви насмогна, нито да изхейтя качествено днес Satisfied Включвам се в последните минути Smiley

Защо Дани е толкова мааазен водещ или какъвто там го игра? Иде ми да резна тая лимба преди да капне зехтинеца върху лексикончето на масата.

Голяма интервю им спретна, с надеждата Дайчето да каже две мили думи за Богатия водещ.
Като отговарят кои ще са 4-мата финалисти заслужаващи или по техни желания, мисля, че никой не спомена Надя? Дори и тя не се спомена, щото е скромна и винаги мисли за другите! Обаче Мара всички я виждат финалист, обичат я, ей.

Ваня сресана, Юхууу, много хубаво сако имаше.

Боби , Стоян и Ванчето назоваха Надя във въпроса кой 4ма трябва да са на финал. Мария изобщо не я спомена, но Надя назова Мария в нейните 4ри хора

Ваня я добави наред с всички останали Smiley

А Надето хитро реши да пести сили и да не се бори за имунитет! Славата ѝ се носи, силата ѝ е пословична! Smiley

Петър как ѝ каза на Дайчето, че все пак се познават от 5 дена (тя вметна две седмици) и ще подкрепи Мария.
Според вас Мария предаде ли се, както реши Данчо?

# 1 571
  • Другата България
Тъй.
Прогноза правя.
Втори дуелист Надя.
Дуел Даяна - Надя.
Победител Надя.
Другата седмица първи дуел Мара - Ваня.
От видяното - Ваня отстранява Мара.
Двете жени на финал - Ваня и Надя.
Туй то.

Ще ми се и на мен да е Надя втория дуелист, ама ми се ще - изненада- Даяна да победи. Щото - издразних се на Данч. Так`ваз-онак`ваз- е Дая, но той можеше по-като мъж да постъпи, а не толкова отмъстително и сега да е като ...на дъжд. Пък и Надя кой я знае каква се явява на дуелите - силна била, ама никой не я е виждал - зависи и от игрите. А и ме дразни.

А ако Мария е втори дуелист - шансовете и за двете а изравнени, според мен.
Ако Мара е втори дуелист, наистина не знам за кого съм, вече писах.
Повече за Даяна.
Да ти кажа, според мен Даяна ще бие Мара, Мара не е нищо особена на арената, видя се няколко пъти на отделните битки, за имунитет. Мара е един въздух под налягане, какъвто смятам че е и ДанЧ.
Та Дая - Мара, евентуално - по-скоро Дая победител.
Докато Надя - Даяна - Надка ще я отнесе. Не заради друго, много злоба има в нея, тя иска да се докаже, че е най-добра и това е много, ама много силен мотив.
Докато Даяна е всичко друго, но не и злобна.

# 1 572
  • Варна
Според мен са различни момичетата.... Във Фермер търси жена момичето го помня - високо, с матова кожа и с не такова кръгло лице. Аз се смятам за физиономист. Мислех да подмина..., коментарите, че са една и съща, но никой друг не се обажда, че нямат никаква прилика освен - имената...
Същата е. Със седем години разлика.
Гледала съм го това предаване, това беше и сезона на Дана.
Тогава Елеонора, бе избрана от фермера  и накрая се подигра с него, а той се беше влюбил. Коментираше се тогава от хора които уж я познавали, че била много комерсиално момиче и все се хващала с чичко-паричковци.

# 1 573
  • Другата България
Аз това съм го забравила.
И Дана съм я забравила.
Но това момиче го помня.
Този Петър откъде беше?

# 1 574
  • Варна
Аз това съм го забравила.
И Дана съм я забравила.
Но това момиче го помня.
Този Петър откъде беше?
Абе май бъркам името на фермера. Петър беше на Дана. На Елеонора беше някакъв габровец с орехова гора, но забравих името..

П.П. Диман.

Общи условия

Активация на акаунт