🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 031
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
И на мен, точно защото има живец в нея, както някой беше писал по-напред 😊 Гореща мадама е, браво на Петърчо 😁

# 1 441
Ето я Елеонора на Петър. 😂 Съжалявам, че не са в скрит текст, от телефона съм.

За мен е много по-красива от Даяна, най-малкото защото има приятно, свежо излъчване. Има приют за кучета, както и фирма за био чайове и хранителни добавки. Да не повярваш, че с Дайчето имат само 2-3 години разлика. 🤣

Що за кастинг е било? Какво не са й харесали на тази кандидатка?! Нямам думи.

# 1 442
И аз това се чудя, защо не са избрали Елеонора?! Много приятно излъчване има! Със сигурност е много по-интересен човек от Даяна.

# 1 443
Е как да изберат ако не е била на кастинг?!

# 1 444
Дайчето и да тича пред Елеонора няма да я стигне. Мацката е доста красива и чаровна а и като гледам момичето гледа да се развива по някакъв начин докато Дайчето само мрънка и си е застанала на ниво да става велика актриса и техните да я издържат. Мисля и че затова Петър е харесал Елеонора просто защото не само е красива но явно е амбициозна, самият Петър е пилот ходил в тук и там та Дая просто не му отива извън формата.

# 1 445
А това с приюта за кучета можеше страхотно да се впише в сезона.

В момента гледам бтв. Милена не отишла в студиото, но и онлайн явно не е пожелала. Калайджиев днес тотално просташки се държи. Според него Милена от него се уплашила. Хареса му да търка диваните в тв. Предпочитам да сменяха коментатори от стари сезони, да ги видим отново и тях.

# 1 446
  • Mediterraneo

Петър каза, че са се запознали на кастинга.
Като им знам психолога, не се учудвам, че са изпаднали много интересни хора.

# 1 447
Кой е психологът тази година? Снощи четох, че не е била Ани Владимирова.

# 1 448
Дебилиада. Да вземат флегматичната Даяна и да изпуснат момиче като това...

# 1 449
Дебилиада. Да вземат флегматичната Даяна и да изпуснат момиче като това...

Щеше да ми хареса да са двете. Да се покаже ясно, че в живота само на една кълка не може да се лежи, пък дори да е красива.
В този сезон игрите комплексни, играчите комплексирани.

# 1 450
Само се чудя защо изплескахме и това момиче (Елеонора) в темата, хич не е дискретно да се прави публична и нейната личност....

Тя е инфлуенсър. 😀

# 1 451
  • Mediterraneo
Само се чудя защо изплескахме и това момиче (Елеонора) в темата, хич не е дискретно да се прави публична и нейната личност....

Тя е инфлуенсър. 😀

Ами и тя лежи на една кълка. Кой знае дали щеше да е по- кадърна от Даяна, това откъде дойде?

# 1 452
  • На морето!
Може и момичето да се е отказало като си е получило и прочело договора, да има по-важни ангажименти навън. Може да не е минала кастингите с коване, рязане и бягане или да е твърде стабилна психически за тях и да са преценили, че Осипова и Антония са с по-висок потенциал за скандали. Каквото и да е, тя е спечелила, че не е част от този сезон - само скандали и драми, а след 2 месеца никой вече няма да го помни, така като се запомниха интересни участници от старите сезони.

# 1 453
Тази Елеонора мисля, че съм я гледала във "Фермер търси съпруга".
Ето я визитката ѝ
https://www.vbox7.com/play:ec082cc130
Тя ли е или се бъркам?
Явно са предпочели Дана пред нея, което е необяснимо за мен.
Голяма грешка са направили, ако е така.

# 1 454
Пепчо каза там се запознали.

Общи условия

Активация на акаунт