🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 048
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 425
Тази Елеонора е страхотна!!
Много по-красива и с много по-силно излъчване от Даяна!
Има енергия и живец в нея, браво!

# 1 426
  • София
Ами не си прецени добре нещата Дая хич - загуби Данчо и не спечели Петър, а искаше милата и с двамата да е ок. Но Петър в прав текст и каза, че ако избере Ваня, той е зад Ваня, ако избере Мария, той е зад Мария, за Дая е евентуално, ако избере Надя. В този разговор за мен Петър спечели точки, а Дая схвана, че от два стола е паднала на земята. Очакваше явно, че е неотразима и като запърха с мигли и се усмихне два пъти, на всички мъже ангела ни е толкова слаб, че само нея ще виждаме и ще зачеркнем всичко преди нея с лека ръка и при Данчо и се получи, но при Петър удари на камък.

# 1 427
Тази Елеонора на Петър- ето това е красавица!
Ако и държанието ѝ е красиво, разбирам защо Петър изобщо не обръща внимание на мрънкащото Дайче!

# 1 428
Много хубаво момиче е тази Елеонора,за мен също е по-красива от Даяна. В старите теми четох мнения на потребители,които не считат Дая за кой знае каква красавица и съм напълно съгласна. Като изключим дългата прекрасна коса Дая си е средностатистическо девойче каквито има стотици

# 1 429
Ето я Елеонора на Петър. 😂 Съжалявам, че не са в скрит текст, от телефона съм.

За мен е много по-красива от Даяна, най-малкото защото има приятно, свежо излъчване. Има приют за кучета, както и фирма за био чайове и хранителни добавки. Да не повярваш, че с Дайчето имат само 2-3 години разлика. 🤣

Красива жена дано да има и акъл.

# 1 430
  • SF
Мисля, че до нощта с паленето на печката, Данчо се надяваше, че може да се обърнат нещата, но тази гавра го нарани и озлоби.

Да, да, точно така! Той преди това беше цвете! Много хубав човек, ама какво му стана...!

# 1 431
Не мога да определя коя е по-красива от двете, но определено Елеонора изглежда доста по-интересна като човек.

# 1 432
Красива е Даяна, има женственост у нея, но ако имаше и акъл щеше да е прекрасна.
Нямам против флуртовете й, пак да кажа, имам против лошото изпълнение, което в крайна сметка й срина акциите .
Елеонора също е красавица.

# 1 433
Мисля, че до нощта с паленето на печката, Данчо се надяваше, че може да се обърнат нещата, но тази гавра го нарани и озлоби.

Да, да, точно така! Той преди това беше цвете! Много хубав човек, ама какво му стана...!
Нищо не му е станало,преди това е имал някакви надежди,тя го отхвърли и той се озлоби като всеки друг отрязан мъж. Свикнал е Камелия да му ближе подметките и не успя да преживее ,че Даяна  отряза Данчо богатия за сметка на безработен пилот с кредити Grinning

# 1 434
Не е само до красива-хубава-нищо особено. Въпрос на критерии и масов вкус е донякъде.Тези момичета- брюнетки сигурно ще са богини в Скандинавието и нищо кой знае какво в Латинска Америка и Азия, където пък блондинките са номер едно. Субективно е. Важна е цялостната експресия, важен е чарът, усещането за комуникация и интелект. Не знам за Елеонора, но при Даяна някои от нещата просто ги няма, затова не се налага като всеобща любимка, на която може да се простят лековатото поведение и инфантилността.

# 1 435
  • Sofia
Норчето поне може да го храни докато си намери работа. Trollface

# 1 436
Само се чудя защо изплескахме и това момиче (Елеонора) в темата, хич не е дискретно да се прави публична и нейната личност....

# 1 437
Тя си е доста публична. Като гледам, почти всички участници от конкурентното предаване по конкурентната телевизия я следват.
И аз я последвах, защото ми е интересна.

# 1 438
Само се чудя защо изплескахме и това момиче (Елеонора) в темата, хич не е дискретно да се прави публична и нейната личност....
Да, защото ако за участниците в риалитито се приема,че с влизането си, те са приели да бъдат обсъждани във форуми и социални мрежи, то за нея това не важи.

# 1 439
  • София
Майкооо, тая Елеонора е страшно красива. Е, Даяна също е голяма красавица, но Елеонорка повече ми хваща окото на мен.

Общи условия

Активация на акаунт