🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 107
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 410
Прави ми лошо впечатление, че от продукцията допуска всеки да си прави каквото поиска. Надя иска да и се махне имунитета и се разреша, иска да не участва в битка, пак разрешено. Естествено всичко при нея е добре обмислено. Но като не иска имунитета трябва да излезе на арената като Мария и да се състезава, но защо да се мори. Много режисьорска работа. Много нагласен сценарии. Явно нищо интересно не се е случвало и се е наложило намеса от продукцията. Даяна в роля. Дано си е заслужавало. Продължавам да съм на мнение , че Данчо е пълен смешник.

# 1 411
  • София
На мен пък въобще не ми се гледа двубой Надя - Мария. Надя ще прави оная печална физиономия, че виждаш ли станало както тя казала и щяла да излезе срещу "приятелката" си, която всъщност отдавна не и е такава.
Чудя се колко ли от фермерите ще гласуват после за Надя, ако стигне? Замислих се,защото като ги слушам как си шушукаха в обора...тези тримата там не са за Надя. Единствено виждам Ангел и Мите.

# 1 412
  • София
Скрит текст:
Изтървах началните епизоди, но не ми става ясно защо Надя и Мара са набедени за най-силните жени.
Видях само веднъж Надя да побеждава за имунитет и то си беше късмет, да уцели три шишета май бяха.
На Мара до сега не съм ѝ видяла силата.
Ми тя Хепито изнесе фермата на гърба си.
С дуели.
Така 120 данюви минути, дами и господа.
Минутка на водещия!
Някои писа по назад да беше извадил зайче да му хвърли едни карти и да си го завре пак там.
Или до къде може да стигне падението. На един мъж. Зрял мъж. Кукуруку.
Надя - няма по- голям лицемер. Чудих се Мара какво има да говори с нея.
Мара е проста, проста, но добродушна за разлика от Надя, на която злобата ѝ е изписана на лицето.
Започнах да харесвам Пешо.
Май ще излезе най адекватен и трезвомислещ.
Хубаво, че отиде малко и ратай да се откъсне от Калоян та да му оценя достойнствата.
Нещо още щях да пиша...
Ох, да! кучовете бяха най - хубавото нещо! Много сърца за тях.
Пп загрях!
Снощи ММ гледа Крум Савов и аз се сетих колко много сълзи проля във Фермата.
Беше влязъл да се наплаче. Обаче никак не мога да сетя в кой номер ферма беше.
Помня, че май с Гери Дончева бяха.
Понеже си пишете ехеей какви ферми имаше едно време...🤣
Втората ферма беше това, но по спомен той изкара една или максимум 2 седмици. Мисля, че беше първия отпаднал на редовен дуел.

# 1 413
Мара не иска разговор с Надка, а обръщение.
Пешо и Кано се ''сгушили'' в обора.
Надежда участва в предаването, само заради Мара.
И пейките ще хвърли в огъня, ако трябва, но ще докара Мара до финал.
Данч е много секси със смъкнато дъно и рехаво кукуригу на главата.
Дайчето съвсем се обърка - наденица във формата на сърце ли да сервира, да се сърди ли, да се изкъпе ли.....
Абе, я да се върне към познатото старо: "Това е моя човек, това си е нашето легло."
Завършвам с цитат като Кано. Wink
 ...Звездите над главите им  мигаха, като че се смеят над тяхната глупост.
Joy

# 1 414
И накрая продукцията да вкара всички участници и да даде право на публиката да избира победител. Ще падне изненада... и неочакван обрат.

# 1 415
Даянчето се наигра сама.
Пусна клона на Данчо в неподходящия момент.
Направиха я ратай, видя, че вече става напечено и реши да се прехвърли към силните на деня към онзи момент.
И действително отърва кожата още една седмица де. Мислеше си, че Данчо ще го отнесе за тяхното "приятелство" към което видя, че другите вече са се настроили и са им вдигнали мерника.
Но не предполагаше, че Данчо ще стане фермер и силата ще е в него. Или и да е предполага, че това ще стане,си е мислила, че той отново ще я пази и тя ще има неговия гръб.
И вероятно можеше да го постигне, ако не беше толкова глупава.
Но Данчо реши да я накаже, вместо отново да се поддаде на мънкането ѝ.
Не ѝ се получи на Даянка. А така вътрешно уверена беше, че е превъртяла играта...

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 11:30 от Лайка

# 1 416
Отдавна ви следя, но на финала реших да се включа.
Направо ме е яд да гледам ,човек няма за кой да се хване за победител. Един читав няма ,като изключим един Боби, но и за него не се знае колко е читав,при положение че почти не го дават в кадър.
Петър напоследък трупа точки в моите очи, но си мисля че няма да има сили да победи и да вземе парите. От жените единствено Мария не ме дразни толкова,вярно че е простовата и първична,но и формата не е за обноски,та си е съвсем на мястото Grinning
За Дая имах големи очаквания ,не съм я гледала в сериала и не знаех коя е нито за историята с Ники Илиев . Изглеждаше ми най-нормална ,но с всеки епизод все повече копае дъното и е за мен е пълно разочарование.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 09:58 от Leona_

# 1 417
  • SF
Постъпката на Петър с даването на писмото от Елеонора беше кофти. Явно не държи толкова на нея, щом го предостави без да се замисли.
Да, в писмото нямаше нищо интимно, беше по-скоро приятелки поднесено, но се усеща, че зад това стои очакване... , надежда за споделеност и продължение след излизането му от формата. Определено е под влиянието на Даяна, колкото и да се прави на  железен и устойчив. И определено му въздействат красивите жени или си чеше егото с тях, но явно никоя от двете не достигнал до сърцето му достатъчно...

Да, да, да... Харесва си Даяна, харесва си всички харесвани жени и не му пречи.
Той беше изненадан, че Елеонора, с която се познава от месец е част от сценария на Ферма, писма, разчуствания на фермерите, вечерта на сълзите, на емоциите, на колебанията. Беше изключително изненадан.
И обясни на Даяна, че почти не познава това момиче. Защо да не даде "тайното" писмо? Всички четоха тайните писма в ефир.

Но това не ми е проблем и ми е все тая.

Данчо развали  лично моето удоволствие със схемаджийство, с "услуги", които никой не му е искал. Данчо се бута между Петър и Даяна, които така или иначе, решиха, че искат да си имат някакви отношения - флирт, ратайстване, ходне по покриви..

Андрей много първосигнално разреши на Надежда да абдикира от битката за имунитет. Даяна никога не е намеквала, че евентуалният й избор е Надежда.
Отказвайки се от играта, Надежда дава шанс на някоя от другите две да спечели имунитет, с което ограничава избора на Даяна.
Даяна не се усети да противоречи на решението на Андрей да освободи Надка от игра. Въобще не се сети да реагира на момента и да каже, че това ограничава избора й за дуелист.

Данчо е изключително долно същество. Много нахален, много злобен, отмъстителен и низък човек, лъжец, шикалкави, гъне се, докато говори и без достойнство!

# 1 418
  • Sofia
Мисля, че до нощта с паленето на печката, Данчо се надяваше, че може да се обърнат нещата, но тази гавра го нарани и озлоби. Това беше превратния момент,  който преля чашата и поиска да я накаже.
И все пак още се надява и тя го знае, затова го прикова с очи на интервюто. То е лесно да си играеш с чувствата на влюбен,  но недостойно.

# 1 419
Ето я Елеонора на Петър. 😂 Съжалявам, че не са в скрит текст, от телефона съм.

За мен е много по-красива от Даяна, най-малкото защото има приятно, свежо излъчване. Има приют за кучета, както и фирма за био чайове и хранителни добавки. Да не повярваш, че с Дайчето имат само 2-3 години разлика. 🤣

# 1 420
Йордан съвсем изтрещя. Жалка история.
Всичко сте казали. Да свършва тая Ферма, че вече ме е яд да ги гледам.
Уауу - тази Елеонора чак и аз си паднах по нея.
Много е яка.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 10:22 от LaCumparsita

# 1 421
Гадно ми е за Камелия, честно ви казвам. Ами жената трябва да гледа този цирк по телевизията и всички ще я свързват с това. Остави ти дали е претакала зелето и дали е направила лютеницата. Дано й е дошъл акълът и да не го чака. Ако съдя по снимките на Данчо и тези сторита с Даяна...
А Даяна мнооого се задържа, отдавна трябваше да е навън. Предполагам ще избере Надежда довечера.

# 1 422
Хубаво момиче е Елеонора. Но, според мен, Даяна е по-красива. Говорим само за визия.

# 1 423
Сега гледах анонса за довечера. Даяна наистина ли се върна в леглото на Йордан?  "това е моят човек, това е нашето легло" Тази не е в час с главата изобщо, не мога да повярвам.

# 1 424
Да малко прилича на Даяна, красива е, но най-важното сама си изкарва парите.
Петър не иска жена, която да издръжа, защото той себе си не може.

Общи условия

Активация на акаунт