🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 151
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Скучен епизод, как пък не им писна да ни занимават с драмите на двама психично неустойчиви. Яд ме е на себе си, че в началото ги харесвах и им възлагах надежди, за Данчо си мислех като за бедния, изстрадал баща, пък то....

Извън темата,но би ли ми казала как завърши сериала? наистина ли имаше наследство,кой го спечели?
Скрит текст:
Да, имаше наследство, Станислав го спечели и даде пари на всеки да сбъдне мечтата си - на майката на Катерина да си направи сладкарница, на нея да замине за Щатите. Борис/Орлин също си купи билет, за да отиде с нея, но тя му заяви, че предпочита да замине сама. Доста претупан беше финалът за мен.

# 1 396
Не е погрознял...Това не са бръчки, а мозъчните му гънки. Да не е лесно да реши какво иска?! 24/7 само мисли ли мисли Joy

Joy Joy Joy
Може и така да е!
Но ФАКТ: не изглежда добре... да не кажа, че дори изглежда ааадски зле!

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 01:34 от cat lady

# 1 397
Тъй.
Прогноза правя.
Втори дуелист Надя.
Дуел Даяна - Надя.
Победител Надя.
Другата седмица първи дуел Мара - Ваня.
От видяното - Ваня отстранява Мара.
Двете жени на финал - Ваня и Надя.
Туй то.
Аз също мисля, че Ваня и Надя ще са двете жени на финал. Но по различен път стигат до него.
Втори дуелист Мара
Дуел Даяна - Мара.
Победител Мара.
Другата седмица първи дуел Мара - Надя
Надя печели и отива на финал с Юхуу в комплект.

# 1 398
  • Монреал
Постъпката на Даню е толкова показателна, каква чисто и просто дребна душица се оказа... Озлобен, от любовното отхвърляне на жената мечта, чичак... Супер неаргументирано се изказа, без абсолютно никаква логика...
Прогноза за дуела: Даяна ако е умна, дърпа Мария и я отупва. Мария е само една чисто физическа сила, липсва и комплексност на терен, поне по това, което се е видяло до момента от нея. Даяна има по-голям шанс, си мисля... Много се надявам, Дая да разсъждава стратегически и да не се подхлъзне от приказките на Петър за Надя и от нейното собствено негативно отношение към пчеларката...
Чакам спойлер за сверяване...😉

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 03:07 от efirna

# 1 399
Аз също мисля, че Ваня и Надя ще са двете жени на финал. Но по различен път стигат до него.
Втори дуелист Мара
Дуел Даяна - Мара.
Победител Мара.

Според масовото Фацебук войнство дето претендира, че има вътрешна информация
Скрит текст:
почти всичко си познал, освен за победителя тази седмица - няма да е Мара, тя си отивала

# 1 400
Втори дуелист Мара
Дуел Даяна - Мара.
Победител Мара.

Според масовото Фацебук войнство дето претендира, че има вътрешна информация
Скрит текст:
почти всичко си познал, освен за победителя тази седмица - няма да е Мара, тя си отивала

Кой, каквото ще да си говори Даяна е чао...
Пррррр....
Ам ол дъ уей ъп
И вярвам, че всяка останала ще отвее въртиопашката!
Дано, дано, дано!
Joy

# 1 401
Доживях да видя Ванчето с измита коса, че и с прическа. Надя вярно ли каза, че мислела винаги за другите, разревах се, ама от смях. И една благородна, жална, голяма м**да е тая.
Пешко го харесвам все повече, хич не е тъп. Малко го помързява повече, отколкото трябва, ама прощавам му, все пак сме Телци(хохо), разбирам го, и за комфорта, и за единака и всичко. Налазиха го всички, ако беше да си играе играта сам, щеше да е на финал, сигурно и да спечели.

# 1 402
А чухте ли Ванчето каза, че единствено иска да се наспи? Тя ако спи във фермерската, а Данчо по цели нощи будува за да слухти какво става при ратаите, направо не й завиждам.

# 1 403
За разлика от Фермата съм изгледала всички епизоди на "Скъпи наследници"  ...

Извън темата,но би ли ми казала как завърши сериала? наистина ли имаше наследство,кой го спечели?

Не разбрах идеята на Данчо,защо я прати първи дуелист,вместо втори и да има повече шанс за успех? Хем реди битки,хем не е ратай.
Много погрозня този Данчо,изведнъж сякаш се опъпчи и сбръчаса..
Идеята му беше да дръпне Ванче на дуел ,евентуално да я бие и отива на финал.Следващата седмица автоматично дуел между Надя и Мара,ама те или се усетиха или е нагласено.Надя се отказа а Мара не си даваше зор и Ванчето взе имунитет. Не му излязоха сметките,много е зле този Данчо имам чувство,че не знае какво говори главата му е само за баланс на тялото.Той изглежда пребит и изтормозен.Интервюто с Даяна беше 1458759998744% нагласено.

# 1 404
  • София
Аз лично силно се съмнявам Мария да е симулирала. Няколко пъти писах и то отдавна още, че тя е въздух под налягане, само една гола агресия лъха от нея и може би за това я мислят, че е много опасна. Че е силна е силна, но няма издръжливост, няма баланс, не знам какво има изобщо. Даяна не е глупава и за мое огромно съжаление ще я дръпне нея сигурно. Писна ми вече, цял сезон повтарям как искам да видя Надя на Арената и няма и няма и няма! Sad Дано утре стане най-накрая. Дано. Но спрете да я обвинявате за неща за които не е виновна. С какво е виновна, че всички вътре ги е шубе от нея? Милена я е страх, Даяна адски много я е страх от нея, има респект и много пъти си го каза през сезона. Не я харесва, но се страхува от нея. Много ги е респектирала всичките и така и не успя да се докаже на Арената. Е как да стане... Огромна загуба за продукцията и за нас зрителите, защото и тя и Данчо имаха какво да покажат. Вместо това гледаме пародийни дуели. И все пак надявам се Даяна да послуша Петър и да не избере Мария, която явно харесва. Но ако има акъл в главата, няма да я избере, защото трябва да е сляпа, че да не вижда колко уязвима е Мария. Аз обаче не искам такъв дуел, Мария - Даяна. Първо тук 90% ще са за Мария, а и двете са ми безразлични. Докато при дуел Дая - Надя ще е много яко като се пусне анкетата, която ще бъде простичка. За кой ще викате. Ами да видим утре, уф.
Данчо ме изненада с избора. Браво на Мери, че позна! Но сега като премислям има логика. Данчо обича най-много себе си и избра собствения си гъз. Разчита да бие Стоян в първия дуел идната седмица. И да, има логика.
Но ние продължаваме и продължаваме да се разминаваме с дуелите които искаме да видим. Вижте и анкетата и как като нищо нито един от най-желаните от нас дуели няма да ни огрее, което ще е последния пирон в ковчега на този сезон. И за това най-голямата вина имат именно Иван и Андрей.
Данчо се изложи много с това че накрая каза телефонния номер на Дая. Тя точно това искаше да чуе и явно бързо ще дотърчи обратно при него, защото явно вижда, че с Петър нищо не се получава, а и няма как да се получи. То хубост насила не става.
Петър много ми хареса напоследък, но таман да го похваля за последната една седмица и той се изложи днес като даде писмото на Дая. Ама как може бе Петрееее. Това е лично писмо от момиче, което те харесва. Как ще го показваш на тази никаквица?!?! А тя с цялата си безкрайна наглост го поиска. Брутална излагация просто. И как се натъжи за този Кристиан дето тук на два стана тъче. Иска и тримата мъже да я обожават и да и ходят по свирката. Ама баскетболистчето я е разбрал явно.

Бяхте питали защо я няма Мария при Данчо, новия водещ на БТВ. Има я, ама при Мирон. Гледайте пълното интервю с Мария + непоказани въпроси и отговори с Даяна и още няколко фермера (Боби мисля беше един от тях). Интересно е.
https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … te-na-dancho.html

# 1 405
Дая наистина работеше във фермата. Обаче поведението и си е чиста манипулация. Знае, че като се тръшне и Петър ще я гушне Същото е и с родителите. С Данчо беше да има на кой да мрънка. На мен много ми харесва, особено като се усмихне.
Не трябваше да чете писмото на Петър от неговата приятелка или каквато там му е.

# 1 406
Петър дава разумни съвети мисля, дано Даяна го послуша и викне Надежда. Тя не може да реди битките умно , и това ще е в полза на Даяна.

# 1 407
Постъпката на Петър с даването на писмото от Елеонора беше кофти. Явно не държи толкова на нея, щом го предостави без да се замисли.
Да, в писмото нямаше нищо интимно, беше по-скоро приятелки поднесено, но се усеща, че зад това стои очакване... , надежда за споделеност и продължение след излизането му от формата. Определено е под влиянието на Даяна, колкото и да се прави на  железен и устойчив. И определено му въздействат красивите жени или си чеше егото с тях, но явно никоя от двете не достигнал до сърцето му достатъчно...

# 1 408
Тъй като не виждам какво да коментирам,освен злобата на Надя,хулиганското държание на Мария,сапунката на Дая и т.н си мисля.
В миналия сезон гледахме конярката Веси,в този пчеларката Надя,дай боже догодина да гледаме някоя добродушна краварка,че ми писна от смешни и измислени участници

# 1 409
Изтървах началните епизоди, но не ми става ясно защо Надя и Мара са набедени за най-силните жени.
Видях само веднъж Надя да побеждава за имунитет и то си беше късмет, да уцели три шишета май бяха.
На Мара до сега не съм ѝ видяла силата.
Ми тя Хепито изнесе фермата на гърба си.
С дуели.
Така 120 данюви минути, дами и господа.
Минутка на водещия!
Някои писа по назад да беше извадил зайче да му хвърли едни карти и да си го завре пак там.
Или до къде може да стигне падението. На един мъж. Зрял мъж. Кукуруку.
Надя - няма по- голям лицемер. Чудих се Мара какво има да говори с нея.
Мара е проста, проста, но добродушна за разлика от Надя, на която злобата ѝ е изписана на лицето.
Започнах да харесвам Пешо.
Май ще излезе най адекватен и трезвомислещ.
Хубаво, че отиде малко и ратай да се откъсне от Калоян та да му оценя достойнствата.
Нещо още щях да пиша...
Ох, да! кучовете бяха най - хубавото нещо! Много сърца за тях.
Пп загрях!
Снощи ММ гледа Крум Савов и аз се сетих колко много сълзи проля във Фермата.
Беше влязъл да се наплаче. Обаче никак не мога да сетя в кой номер ферма беше.
Помня, че май с Гери Дончева бяха.
Понеже си пишете ехеей какви ферми имаше едно време...🤣

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 08:58 от *Белла *

Общи условия

Активация на акаунт