🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 099
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 455
Най-малкото заради опит с кучета. Приютът е страхотна кауза, отделно можеше да се отправят много послания за отговорно отглеждане на дом.любимци, за кастрирането - ако не се развъжда порода като в случая на Андрей.
С био продуктите също можеше нещо интересно да се завърти, ама се нагледахме на колагенче и кърпички за ръце.
Сами миналата година освен че се рекламира, все пак и добър пример даде в своята област. Защо да не покажат такава млада и хубава жена, вместо... аре, да не изброя 2/3 от участничките.

# 1 456
  • София
Видяхте едно момиче на снимка и веднага решихте, че е интересна, забавна, че са я искали на кастинга, ама тя била заета и всякаки щуротии. Каква е може само да гадаем. Лично на мен не ми допада, изглежда изкуствена, с напомпани устни, груба и със селско широко лице. Според мен изглежда по-възрастна от реалните си години. Не казвам, че не е красива, просто не е мой тип. Ето, въпрос на вкус.

Но не мога да кажа за Елеонора нито, дали е умна, дали е добра, дали е интересна. Едно е сигурно, не е завъртяла достатъчно добре главата на Петър - личи си по реакцията му на писмото. Значи в това отношение са 1 на 1 с Даяна. И друго - това обръщение "котенце" лично на мен ми говори много за авторката на писмото и не само че не ми харесва, ами ми е смешно.

# 1 457
Преди време някой беше дошъл специално да каже, че Петър не е гей. Дали не е била Елеонора? Grinning Grinning

# 1 458
  • Асеновград
Красавица е тази Елионора , но и Даяна е хубава , за жалост много тъпа.
Петър чак с насмешка изкоментира каква палавница била Дайчето , като видела мъж и полудявала.
Нищо общо с предаването Фермата , нищо фермерско.....само някаква боза ни предлагат на кухата Даяна , как скача от цвят на цвят....
Мара и тя много проста , едно изречение не може да върже , много приказки нищо смислено. Като се развика и заплюнчи , не мога да е слушам.
Да си призная , добре че са Игри на волята , да превключвам канала , много често. Темата е чета с голям интерес , и се забавлявам с коментарите ви.
Мноооого тегав сезон с безинтересни участници.

# 1 459
Елеонора е сто пъти по-готина от Даяна.

А довечера ще гледаме пълното падение - Даяна обратно в леглото на Данчо. "Тук е моето място, това е моят човек", според анонса.

И наистина в рубриката на Мирон има неизлъчвани кадри от "120 фермерски минути" с мьекащия "водещ" Данчо. Интервюто с Мария, неизлъчвани въпроси към Боби и Даяна

# 1 460
Преди време някой беше дошъл специално да каже, че Петър не е гей. Дали не е била Елеонора? Grinning Grinning
Аз пък се чудя дали Клер не е Даяна Joy

# 1 461
  • София
Ау, разкрита съм!:laughing:

# 1 462
  • Варна/Амстердам
Ама как всички се оказват бивши и настоящи реалити герои? 🤔

# 1 463
Ау, разкрита съм!:laughing:
Шегувам се, да не се обидиш Flowers Bouquet
Знам, че не си Даяна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 464
  • Бургас
Нищо женствено не виждам у Даяна. Височка с правилни черти, уникална коса и .. дотам. Никакви извивки, никакъв чар, харизма, както в държанието, така и във външния вид няма. Много се надявах в сериала да играе роля, но се оказва, че е играла себе си - мрънкащо и недоволно същество. Харесвах я, макар да не им се получи спойката с Орлин Павлов. Това че върти очи и омайва мъжете вътре, според мен е поради факта, че на фона на другите, тя е най.. да кажем красива. В реалния живот си е суха паста с дървено държание, въртящо недоволни очи, аха - аха да каже нещо (умно).

# 1 465
Само се чудя защо изплескахме и това момиче (Елеонора) в темата, хич не е дискретно да се прави публична и нейната личност....

Тя е инфлуенсър. 😀

Ами и тя лежи на една кълка. Кой знае дали щеше да е по- кадърна от Даяна, това откъде дойде?

Е, как не е по-кадърна. Даже сега водях, че е завършила счетоводство, не знам дали се занимава и с това, но... както казах е собственик и на приют, и на друга фирма. 😂

Значии, като чуете инфлуенсър - край. Може би ви прозвуча сякаш е основния ѝ занаят, но това очевидно, не е така. 😃 Просто момичето рекламира също различни неща.

# 1 466
Ама как всички се оказват бивши и настоящи реалити герои? 🤔
🤣🤣🤣

# 1 467
  • Mediterraneo
Колкото и да е красива една жена, има ли излъчването на умряла скумрия, в един момент става безинтересна. Дори и на пръв поглед да лапнеш, отвори ли си устата, става страшно.

# 1 468
  • София
Даньо е голям идиот. Заслужава си Камелия да го нарита.

# 1 469
  • София
Вижте, да се изясня. Дреме ми за Даяна, ни я знам, ни я познавам. От всички във Фермата я харесвам най-много, защото на няколко пъти показа доблест и морал в реакциите си на някои несправедливости. Първа, освен Милена, формулира точна оценка за Надя. Значи не е глупава. Не одобрявам поведението й с мъжете, но не защото ги върти, а защото не знае как да ги върти, така че да не остане контрата в нея. Ето това ме дразни в нея.

А я защитавам във форума, защото пък още повече ме дразни жени да заклеймяват правото на жена да сменя партньори, да кокетничи, да иска секс, да не бъде откровена за личните си неща и т.н. Ехо, в 21-ви век сме. Имаме равни права с мъжете. Не сме длъжни да се женим девствени за първото си гадже.

Общи условия

Активация на акаунт