🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 160
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
И какво като сме жени? Мъжете в темата също не са ок с поведението ѝ. Второ, ако мъж въртеше същите паралелни сюжетни линии вътре, щеше да е също одумван тук. Изобщо не смятам, че е въпрос на пол за повечето от нас, стига ни пращахте девствени в Анадола, моля. 😁

# 1 471
Жените по принцип рядко казват,че харесват друга жена. Особено ако е харесвана от мъжете. Нищо ново под слънцето. Но тази година и Фермата, и от там, темата, са фокусирани върху неща, които нямат нищо общо с афишираната концепция на риалитито.

# 1 472
Бе не сме и длъжни да прелитаме като пеперудки от мъж на мъж Joy
Иначе нека си има и пеперудки. Ето, и защитнички си намират

# 1 473
Аз харесвам Даяна като цяло, но това, че не знае какво иска и в главата й е пълен хаос, ме дразни изключително.
Няма общо с правата на жените. Момичето просто е дезориентирано.

# 1 474
  • Mediterraneo
Доблест и морал е последното нещо, което, насилвайки се, мога да видя в Даяна.

# 1 475
Хич не ме интересува коя е тая Елеонора и колко е по-красива от Даянчето. То е ясно, че около Пешко се вие опашка и най-нормалното е, човекът да кешира, както се казва. До 2 седмици след предаването съм им забравила и имената и простотиите на тези вътре Grinning Те и без това вече въртят-сучат, няма нищо интересно.

# 1 476
  • София

Не сме длъжни. Но ако искаме, можем и никой не трябва копче да ни казва за това.

# 1 477
Вижте, да се изясня. Дреме ми за Даяна, ни я знам, ни я познавам. От всички във Фермата я харесвам най-много, защото на няколко пъти показа доблест и морал в реакциите си на някои несправедливости. Първа, освен Милена, формулира точна оценка за Надя. Значи не е глупава. Не одобрявам поведението й с мъжете, но не защото ги върти, а защото не знае как да ги върти, така че да не остане контрата в нея. Ето това ме дразни в нея.

А я защитавам във форума, защото пък още повече ме дразни жени да заклеймяват правото на жена да сменя партньори, да кокетничи, да иска секс, да не бъде откровена за личните си неща и т.н. Ехо, в 21-ви век сме. Имаме равни права с мъжете. Не сме длъжни да се женим девствени за първото си гадже.

Това, че съдим Даяна за поведението ѝ, не значи че сме ОК мъжете да ги въртят същите номера?😂

И Йордан и Петър са като нея. Петър е малко по-премерен, пък Йордан ми е такова дъно и толкова противен, че не мога да го гледам без да ми се оплитат червата, какво остава да го коментирам.

Това естествено е през моята камбанария, но мисля, че повечето коментиращи тук, не виждат само Даяна като грешница.

# 1 478
  • Бургас
и сега какво се оказа... и Дая, и Пешо, и Данчо навън са с половинки, а вътре - то не бяха флиртове, лозунги за половинките от едно цяло,  погледи, намеци, директни предлагания, разголвания, прегръдки, целувки....
май само Петър   по-резервирано го даде, ама и той малко нечисто поведения имаше, не отряза по-смело мераците на Дая
иначе  за мен  определено Елеонора е по-симпатична,  Дая има хубава коса и горе-долу хубава момичешка фигура, малко й липсват формите на хубава жена, в лице е хубавка, но не е някаква страшна красавица

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 12:22 от bur02

# 1 479
Вижте, да се изясня. Дреме ми за Даяна, ни я знам, ни я познавам. От всички във Фермата я харесвам най-много, защото на няколко пъти показа доблест и морал в реакциите си на някои несправедливости. Първа, освен Милена, формулира точна оценка за Надя. Значи не е глупава. Не одобрявам поведението й с мъжете, но не защото ги върти, а защото не знае как да ги върти, така че да не остане контрата в нея. Ето това ме дразни в нея.

А я защитавам във форума, защото пък още повече ме дразни жени да заклеймяват правото на жена да сменя партньори, да кокетничи, да иска секс, да не бъде откровена за личните си неща и т.н. Ехо, в 21-ви век сме. Имаме равни права с мъжете. Не сме длъжни да се женим девствени за първото си гадже.
Аз не съм видяла някой да напада Даяна защото кокетничи и флиртува,а следя темата от 2 месеца. Даяна е нападана защото се предлага като евтина и лесна жена. Дори една проста плеймейтка се държа по-достойно от нея. А мъж който е свикнал с женското внимание и не му е чуждо да му се предлагат да говори с насмешка колко е палава,на мен лично ми говори много.

# 1 480
Тази Елеонора не ми харесва изобщо, толкова е изкуствена, с грима  е съвсем различна... Даяна е в пъти по-красива! Та ние я виждаме всеки ден без грим и пак е много красива.

# 1 481
  • Тра-ла-ла
Елеонора е зодия Близнаци. Как ли се връзва с Пешовото определение "2 души в 1"?! Странна комбинация би била Телец с Близнаци....

# 1 482
И двете са хубави , но не са ми wow , но аз си харесвам друг тип жени. Жанет също ми в далеч от хубава, една от най-безличните плеймейтки е , Антония ми харесваше повече от нея визуално , но много грубо и мъжко поведение показа.

# 1 483
Даньо Богатия.
Бре, чудя се аз, що тоя човек така се е нарекъл! Thinking
Снощи ми се изясни.
Като излезе, ще заведе Камелия в гражданското, ще ѝ сложи пръстенчето.
"Да се успокои и да знае, че вече съм неин.''
Богат на самочуФствие, беден на акъл е Дани. ''Богатия''...
Добре че има жени, като Дайчето и Камелийка, да галят егото на мъже, като Даньо.
________________________________________________________________________________________
Много съм нерешителна.
Тъкмо се наканя да се кача във фИенския автобус на Пешко...и...го покажат,
кръстосал тънички крачета, обути в лилави чорапки....сгушен до Кано.
Еми, минава ми желанието, веднага.
Тъй че оставям го на Дайчето и на Елеонора. Това е ОК за мен. Hug

# 1 484
  • Другата България

Не сме длъжни. Но ако искаме, можем и никой не трябва копче да ни казва за това.
И защо да не трябва?
Значи "ние" можем да казваме да не "ни" казват, че не "ни" одобряват поведението, ама на нас да не "ни" казват нищо. Joy
"Ние" да казваме, че неодобряващите поведението на Даяна са с анадолски манталитет, ама на "нас" да не говорят за копчето.
Двойния аршин вкъщи.
Това е предаване, което се гледа от милион хора, примерно.
Участниците са си показали и гащите там, освен друго. И следва да са били с ясното съзнание, че не само копчетата, ами и сЮтЮените, и екстеншъните, и целулита, и прашките ще им коментираме. А ако не са били с това съзнание, то жалко. За тях.

Общи условия

Активация на акаунт