🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 952
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 575
  • USA
Не мога да определя коя е по-красива от двете, но определено Елеонора изглежда доста по-интересна като човек.

И как го прецени това на база 2-3 филтритани снимки в ИГ?
Като започнете така - ау колко е хубава,ау колко е интересна и по-по-най от Даяна,само защото не понасяте Даяна.
А за въпросната Елеонора не знаете и базовото на базовото.

# 1 576
  • София
Ами момиче, дето работи нещо, вероятно има поне повече теми за разговор Simple Smile.

И да, сигурно има интервенции Елеонора, но много добре й се е получило, прекрасно изглежда.

# 1 577
Дайте да я видим тази Елеонора ,за тези които нямат иснста.

# 1 578
Възмутена съм от ива Е! Тя 'изгря' покрай смъртта на мъжа си.. и е толкова кухо същество с претенции, а си позволява такива категорични оценки за Даяна!
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kakvo-se-sluchv … -vav-fermata.html

# 1 579
  • USA
Не мога да нарека някой хубав на база 2 фотошопнати снимки в ИГ..точно пък на тази платформа,където няма и една натурална снимка.
Да я видим  с немита 1 седмица коса,без грим,ухаеща на пот и обор ..пък тогава имаме право да я сравняваме с Даяна.
Това,че има някаква работа,не прави човек автоматично по-интересен и по-приятен събеседник.

# 1 580
да преименуваме темата на "Да изберем по-хубаво гадже на Пешо" като определим интелекта му на база снимки от фейсбук?

# 1 581
Ама той Пешко и от тази Елеонора се разграничи като същий библейски Петър - три пъти се отрече от нея до изгрев слънце.

Първо като му връчиха писмото каза, че са се запознали с нея на кастинга и са били с нея месец и половина. После вече преработи версията и стана един месец, но хубав и интензивен. На финала бяха вече някакви дни и дето се вика почти не се познават Grinning Grinning

# 1 582
  • Другата България
Доколкото аз схванах Петър каза, че на база един месец не може да каже, че има връзка навън.
И си е прав, една връзка не се гради на месец секс и опознаване.
Запознали са се на кастинга и после са били заедно, това не е отричане.
Според мен де.
То и с Даяна нямаше да е връзка, ако бяха продължили навън, да се опознават, във времето, тогава да го разбера.

Всеки има различни критерии за красота и интелигентност.

# 1 583
  • София
Ох, Ива Екимова има коментар....
....
...
Когато я чуя да умотвори, веднага ми се приисква някой да ме застреля начаса, ама първо да ми изключи съзнанието, за да спра да я възприемам.

# 1 584
Тази Елеонора май беше във 'Фермер търси жена' 2 като кандидат-жена на Диман. Иначе и двете са хубави, но Елеонора има по-добро тяло.

# 1 585
  • Тра-ла-ла
да преименуваме темата на "Да изберем по-хубаво гадже на Пешо" като определим интелекта му на база снимки от фейсбук?

Ще турнем и анкета и която кандидатка спечели (а може и кандидат Stuck Out Tongue Winking Eye) ...издебваме Пешо и му я връчваме си я ползва със здраве Joy Обаче трябва да намерим и няколко спонсора за начален тласък на любовните взаимоотношения. Поне да измуфтим ваучер за 5 дневен ол инклузив на СПА.

# 1 586
Доколкото аз схванах Петър каза, че на база един месец не може да каже, че има връзка навън.
И си е прав, една връзка не се гради на месец секс и опознаване.
Запознали са се на кастинга и после са били заедно, това не е отричане.
Според мен де.

Е, ясно е, че това не може да влезе в графата връзка, но имам усещането, че той много настойчиво държи да не го свързват с някоя жена. Вътре лежеше и масажираше Ванчето, но иначе дума да не става, че може да имат нещо общо. Сега с Даяна пак натам вървят нещата. Може да е защото все такива напористи му се лепят Grinning

# 1 587
  • при късмета
Дяволо, имам предложение за последна анкета. То не знам и на анкета дали ще стане, но може да са коментари в темата. Кой от отпадналите участници за кого би гласувал от финалистите. Интересно ми е до колко познаваемост ще има

# 1 588
Напротив, Петър каза, че "в живия живот" след месец връзка би казал, че е обвързан.

# 1 589
Smiley

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 17:00 от Tahiti

Общи условия

Активация на акаунт