🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 032
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 830
  • при късмета
Аз залагам на Козирог за Надя. Тя си е такава, външно сдържана и дори студена.Хвалила съм големият й син, тя е строга към него,и много взискателна , защото момчето е травмирано от първия си баща.Изгледайте Съдебен спор от 2016г. и ще си отговорите на много въпроси. Естествено,че ще прочете писмото на мъжа си, малкото й дете е на 5, голямото на 15, а вторият й мъж се грижи и за двете като свои. Харесвам Даяна единствено като външност, за 27 години, би трябвало да си се откъснал от  мама и тате, а красотата си да я използваш , а не да се възползваш от нея. Който и да спечели, не забравяйте,че това е само едно предаване.
Там е работата, че сме гледали съдебен спор. Ти сериозно ли с него я защитаваш? Смяташ ли, че е в нейна полза детето да казва, че баща му не си изпълнил обещанието да умре? Или, че самО си го е решило? Казах вече, никой не е в състояние да ме убеди, че 10 годишно дете, разбирайки, че баща у може да умре, защото е болен, ще го сметне за обещание. Не е нормално да го мисли, освен, ако  не му е втълпено. А кой ли му го е втълпил, как смяташ? Това е толкова гнусна и долна постъпка, че и тези думи са слаби, трябва отделна дума да има. Това е, което разбра хот съдебен спор и никак не е в полза на мишата муцуна.
Да, вероятно детето травмирано, но лично аз вече изразих съмнението си относно това на кого е жертва, на майка си или на баща си. Иначе, тя за бивш съпруг, на ново място като никой не го познава, може да твърди каквото си иска и няма кой да я обори. Още повече, че човека е починал и съвсем не може. Дали е истина обаче е съвсем друг въпрос.
В предаването повториха кадри в които лъже съвсем умишлено, при положение, че човека който иска да омаскари е там, повтарят кадрите в момента в който ги използва като аргумент, вижда се, че си го е измислила и не е така както го казва и тя продължава да настоява. Представям си какво говори за починалия си бивш съпруг, пред хора, които не са го виждали никога. Няма начин да ѝ вярвам

# 1 831
А дали отпадналите фермери няма да влязат да гласуват за сигурен финалист/и? Не беше ли така в предишни сезони, за трети съм сигурна, в четвърти - не помня, в пети - не знам.

Дана, къде си? Simple Smile
Тя каза, че на финала само ще гласуват, де, ама да питам.

# 1 832
  • Тра-ла-ла
Не е до егото, а това, че Дая всеки ден му се жалваше от/за различен мъж. То не бяха Данчо, не беше бившото и гадже Кристиян. Трудно се издържа драмата и.
Даяна пистолет ли му беше опряла, докато го облъчваше?! Петър мъж ли е или лукова глАва?! Ако искаше - щеше да я посече и да парира мераците й са споделяне....

Ама той все да се направи на готин пичага и дава грешни сигнали...и Ваня се увлече, и Даяна се увлече...

# 1 833
Скрит текст:
Снощи Дая като се върна в онази стая, Данчо се очакваше да си спи във фермерската къща, така че не е баш да се е върнала при него. Петър остана озадачен, че Дая го напусна, и можа да се успокои с мисълта, че е само защото не й е предложил леглото си. Според мен Дая искаше да се съсредоточи на спокойствие сама, а че Даню дойде, й беше бонус. А те пък двамата наистина много си пасват емоционално, той само как я надъхваше...Ако беше Петър, щеше да има - "абе глей сега, Надка е много силна, ще ти е много трудно срещу нея"...така де, човекът е реалист.

Тя му влезе в редовната спалня, ама не с цел да се върне при него, така ли? 😂😂😂
Коментирам само момента с връщането в празната стая, все пак не е била сигурна 100% /за разлика от нас Joy/, че Даню ще дотърчи да спи при нея. Може да е искала да чете Алманаха на тишина вечерта, ето даже и Надка беше станала сутринта в тъмни зори да го чете, явно не може в общата спалня.
Както и да е, снощи за първи път Дая ми хареса, дори и с глупавото си, но смело решение да избере Надка за дуела. Дошла е във Фермата да си реши някои  въпроси и проблеми, не знам доколко успя, най-вероятно и на доста висока цена. Всъщност особено ми хареса как бързо се отказа от Пешо и му нанесе удар по егото.Trollface

# 1 834
Чак сега успях да гледам снощния епизод.
Обаче Даянка пак реве, пак търси някой да я успокоява.
Супер натоварваща жена. Ако съм мъж, няма да я търпя изобщо.
Петър май много добре я е усетил.
Даяня си каза сама, че си е викнала Данчо да спи при нея.
Няма какво да се размишлява по тоя въпрос.

# 1 835
Не е до егото, а това, че Дая всеки ден му се жалваше от/за различен мъж. То не бяха Данчо, не беше бившото и гадже Кристиян. Трудно се издържа драмата и.
Даяна пистолет ли му беше опряла, докато го облъчваше?! Петър мъж ли е или лукова глАва?! Ако искаше - щеше да я посече и да парира мераците й са споделяне....

Ама той все да се направи на готин пичага и дава грешни сигнали...и Ваня се увлече, и Даяна се увлече...

Има една тактика, чрез която можеш да опознаеш другия човек доста бързо. Просто го оставяш да говори и да се разкрие. Дая се разкри, той естествено не хареса сцените на ревност и драмите и, и тактично се оттегли. Само комплексиран мъж като Данчо би търпял подобно поведение от жена на тази възраст.

# 1 836
Много се чудих как да гласувам. Нямам фаворит или любимец между дуелистите.
Затова гласувах против, а не ЗА. Гласът ми отива към Надя, против ББ-ската линия на предаването.

# 1 837
Надявам се Даяна да си тръгне.
Изчерпа се. Изложи се. Изигра си ролята.
Три месеца гледах Фермата на Данчо и Дая.
Писна ми.
Окей...мрън...сърдита съм...окей...о, друго момче..окей...о, старо момче.......
Хайде стига толкова!

П.П. Не подкрепям Надя. И Ваня.

# 1 838
  • Тра-ла-ла
Има една тактика, чрез която можеш да опознаеш другия човек доста бързо. Просто го оставяш да говори и да се разкрие. Дая се разкри, той естествено не хареса сцените на ревност и драмите и, и тактично се оттегли. Само комплексиран мъж като Данчо би търпял подобно поведение от жена на тази възраст.
Тактиката да се правиш, че проявяваш мъжки интерес, че да хлътне някоя девойка и после да си обереш крушите ни лук ял, ни лук мирисал?! И ооо, той има връзка отвън...

Реално Даяна се заигра с 2ма мъже. Петър се заигра с 2 жени.

# 1 839
Тактиката да се правиш, че проявяваш мъжки интерес, че да хлътне някоя девойка и после да си обереш крушите ни лук ял, ни лук мирисал?! И ооо, той има връзка отвън...

Интереса му не беше тактика. Човек като него не би си позволил да заблуждава. Открит е.

# 1 840
Петър с едната жена хич не се е заигравал,там грешката му беше че не я отряза на време,тя сама се заигра. Втората жена пък толкова й се играе,че май й все тая с кой, затова и Пешо показа малко разум,та почна да дава назад.

# 1 841
Абе тоя Пешката е егати толупа... Набеден пък и за красавец... Гледам, гледам и нищо красиво не виждам. В главата е като овца. Темерут и дебил. Мързелив до болка, закостенял егоист..., глупав до безобразие... Ама честно, това, че е пилот ли ви навява някакви асоциации, че му приписвате някакъв ореол?!?
Даяна има нужда да бъде носена на ръце, както се полага на всяка жена Междудругото... Този е изтъкан от емоционални липси, няма и идея от какво се нуждае една жена. В сбърканите му представи жените са, за да му готвят, да го обгрижват и да го дондуркат. А защо се отдръпна от ДАЯ ли? Защото е скъсан цървул и знае, че няма с какво да задържи жена като нея. Няма как да предложи нито сигурност нито емоционална подкрепа. Поведението му е типично за неуверен мъж. Как пък нито веднъж не защити момичето от лешоядите? Как пък не застана веднъж като мъж на място. Много долно поведение за мъж. Вместо да й се подиграва и одумва можеше поне за разнообразие да се държи като мъж.
Вчера ДАЯ разцъфтя. Обичта на Данчо я превърна в друг човек. Съответно и нейната сътвори от Данчо друг човек. Колко е важно на практика да съумееш да превъзмогнеш низките страсти и да се убедиш, че от това произтичат чудеса...

# 1 842
Моето мнение за Петър е, че беше привлечен от обвивката.
За няколко дни по-близък контакт направи вярна преценка за съдържанието и се отдръпна. Браво за което.

Но мнението ми за него не се е променило особено - човек, който хърля чаши като пие две ракии не може да ми е фаворит.

# 1 843
Моето мнение за Петър е, че беше привлечен от обвивката.
За няколко дни по-близък контакт направи вярна преценка за съдържанието и се отдръпна. Браво за което.

Но мнението ми за него не се е променило особено - човек, който хърля чаши като пие две ракии не може да ми е фаворит.

Всеки като се ядоса и напие може да направи нещо глупаво. Но жена не е ударил през живота си.

# 1 844
  • Тра-ла-ла

Интереса му не беше тактика. Човек като него не би си позволил да заблуждава. Открит е.
Просълзих се от умиление....

Петър с едната жена хич не се е заигравал,там грешката му беше че не я отряза на време,тя сама се заигра.
Грешката му беше, че въобще допусна да стават заигравки....То хем му се иска да има екшън около него и да пърхат девойки. Хем да не влюбват и да го натоварват емоционално и физически. Хем да привлече вниманието на зрителя, хем да излезе чист като сълза на сърна от двете задявки...А накрая се оказа, че имал заигравка и извън фермата....Е, да, не си е развявал гащите от спалня в спалня като Даяна...те девойките сами му отиваха на крака....Петър до някаква степен е женски вариант на Даяна...но далеч по-обран...

Общи условия

Активация на акаунт