🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 060
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 815
Ако Марчето не беше набрала така на Надя, от страната на Даянка щяха да само двамата ѝ любими Joy

# 1 816
Даяна се махна от Пешо, защото в ратайското бунгало се настани Мария - ратай по заместване. Как да отиде Даяна в общата спалня, при кого, Пешо не е там, що да дири и тя там?
Бе, има химия между Д и Д, има, а Данчо грее около Даяна, грее. Ама май и Дая около него - също.
Все повече се затвърждава убеждението ми, че това с Пешо си беше един лош завой в лошия сценарий. Целият театър Дая/Пешо беше по-скучен и от "Лютеница по изгрев на покрива" , честно казано.

като характери за приятели Дая и Данчо си пасват идеално. Проблем - Данчо е влюбен в нея и я иска за гадже. Тя иска само да си го ползва като дружка, докато се заглежда по и се пробва с убавци. Данчо няма никакво достойнство щом я прибра обратно. Но явно е много влюбен човекът и отделно свръх наивен. Първо Даяна му  каза в прав текст, че той и е само приятел, после се натиска с Петър пред очите му и му го демонстрира и на практика. Но човекът се не отказва - любовта е сляпа, а той наистина е МНОГО влюбен. Ще му пати глАва. Явно се е почнало щото чувам че Камелия му е била шута. Може моментно да  привлича Дая с фокусите си, но тя няма да се примири на връзка с човек, който не отговаря на критериите и. Не обвинявам Данчо - влюбил се е и не може да се контролира докато тя се навърта около него и то по тоя начин. И на мен ми се е случвало да боря влюбване в колега, но не успях и се наложи да прекъсна училище за да го забравя (беше женен и той никога не разбра за чувствата ми и защо прекъснах). За разлика от Даяна, на мен не ми стига наглостта да развалям чужди семейства само щото съм се влюбила. Отне ми месеци след това да се съвзема. Затова по-скоро съчувствам на Данчо - тази въртиопашка му съсипа живота и сега ще е от 2 стола на земята.

А Пешо беше изненадан обрата, защото тя му остави впечатление на влюбена в него. Но явно не е било точно влюбване, а само гол нагон. Жената като видя, че Аполон се не дава реши, че няма смисъл да се занимавам и унижава и се прибра при "приятелката си".

# 1 817
Аз залагам на Козирог за Надя. Тя си е такава, външно сдържана и дори студена.Хвалила съм големият й син, тя е строга към него,и много взискателна , защото момчето е травмирано от първия си баща.Изгледайте Съдебен спор от 2016г. и ще си отговорите на много въпроси. Естествено,че ще прочете писмото на мъжа си, малкото й дете е на 5, голямото на 15, а вторият й мъж се грижи и за двете като свои. Харесвам Даяна единствено като външност, за 27 години, би трябвало да си се откъснал от  мама и тате, а красотата си да я използваш , а не да се възползваш от нея. Който и да спечели, не забравяйте,че това е само едно предаване.

# 1 818
  • Тра-ла-ла
А Пешо беше изненадан обрата, защото тя му остави впечатление на влюбена в него.
Аууу, мъжкото му его не го е понесло. Как така някоя жена се осмелява да не припада по него до последен дъх?! Joy

# 1 819
Цитат
Затова по-скоро съчувствам на Данчо - тази въртиопашка му съсипа живота и сега ще е от 2 стола на земята.

Аз не съчувствам на Данчо, но искрено съчувствам на Камелия. Добра или лоша, не мисля, че заслужава това, което й се стовари на главата. Вероятно е имала планове за бъдещето с Данчо, а той отиде във Фермата и се .... на  метеното.
Но пък от друга страна може дет се казва "дано да е за добро", все още е млада, ще се отърси и ще продължи. Разбрала го е на време що за фокусник е.
А Даянчето мнооого се излага, поне в моите очи. Може пак да си бъде близка с Данчо, но да бъде малко по-обрана, то са нон стоп прегръдки, погледи, лигавене, ...абе трудно ги трая.
На дуела съм за Надя.

# 1 820
Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 14:25 от Tahiti

# 1 821
  • София
В крайна сметка, която и да бие и да успее да стигне по-напред ще бъде посечена от зрителския вот. Ако трябва да си давам гласа за жена бих избрала или Ваня или Мария.

# 1 822
Лиана, абсолютно точно! Hands Plus1

Вчера Калоянчо спечели на търга дървото на парите, дали не ни подсещат/намекват наистЕна (по Андрей - водещия), че го глáсят за победител, а? Trollface Stuck Out Tongue

# 1 823
  • Варна/Амстердам
Нека по-добрата победи-колкото и тривиално да звучи! 😄😄😄
Напълно безразлична съм на този етап от играта, но съм сигурна, че дуелът ще е зрелищен, тъй като и двете са силно мотивирани да покажат най-доброто от себе си, предвид факта, че за първи път излизат на арената. И двете са с най-много спечелени имунитети, но Надя все пак ми изглежда по-корава.

# 1 824
Жена, с която Калоян се в запознал на кастинга за Фермата и са излизали около месец.Написала му бе писмо, което той прочете вчера(май) в едно от предизвикателствата.
Назад сме я кометирали и има снимки.
Петър, не Калоян
Ох, да..!😀🤗 Явно вече
много ми се е спяло!!!☺

# 1 825
  • Другата България
Хайде пак.
Кой е на финал, седмица преди него.....
Нямам думи просто.
Сега ясно ли е защо не трябва да има спойлери?
Пишете и всички финалисти и да се свършва.
Аман!

# 1 826
Гласувах за Надежда.
Няма как да подкрепя фурнаджийска лопата, използвачка и жена мятаща се от легло на легло с различни мъже. А и не се вписа изобщо във формата и неговата идея. За Даяна иде реч.

# 1 827
Другата седмица ще има дуели всеки ден. Явно ще имаме и смесен дуел. Първи ще са тези които не са ходили на арената. Значи ли това че ще видим Мара срещу Данчо
Въпреки че за да е честно /според нен/би трябвало Ваня, колкото и не я харесвам да не ходи на дуел, а директно на финал. Заслужи го. Има три дуела, не би трябвало да има и четвърти. И да изправят Мара и Нада една срещу друга

# 1 828
А Пешо беше изненадан обрата, защото тя му остави впечатление на влюбена в него.
Аууу, мъжкото му его не го е понесло. Как така някоя жена се осмелява да не припада по него до последен дъх?! Joy

Не е до егото, а това, че Дая всеки ден му се жалваше от/за различен мъж. То не бяха Данчо, не беше бившото и гадже Кристиян. Трудно се издържа драмата и.

# 1 829
Едни се чудят как Надя има толкова гласа в анкетата, а аз се чуда как може Даяна да има толкова много Joy
Абсолютно нетърпима ми е Даяна! Без да съм чела спойлери, не виждам изобщо Даяна как може да победи Надя. Съмнявам се да има шанс и срещу Мария или Ваня.
Ще се радвам много ако днес дуелът завърши 10-0 Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт