🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 080
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 800
Поне с фокусите много се разнообрази вечерта,трябваше да има повече такива тематични вечери. Не смятам,че щеше да се гледа по -малко отколкото сапунката.
Даяна има шанс зависи дали няма да се срине емоционално.

# 1 801
С нетърпение очаквам момента в дуела, когато Даяна се трепе на арената, а Данчо патетично чете откъси от писмото на баща й.

# 1 802
Довечера ще подкрепа Даяна, много ми е симпатична, макар и някакво коварство да забелязвам в нея.
На фона на останалите жени, ми е едно хрумване по - симпатична. Останалите три жени и мома са змии в човешки одежди, не че Даяна е китка за мирисане, но поне е красавица.

# 1 803
Снощи Дая като се върна в онази стая, Данчо се очакваше да си спи във фермерската къща, така че не е баш да се е върнала при него. Петър остана озадачен, че Дая го напусна, и можа да се успокои с мисълта, че е само защото не й е предложил леглото си. Според мен Дая искаше да се съсредоточи на спокойствие сама, а че Даню дойде, й беше бонус. А те пък двамата наистина много си пасват емоционално, той само как я надъхваше...Ако беше Петър, щеше да има - "абе глей сега, Надка е много силна, ще ти е много трудно срещу нея"...така де, човекът е реалист.

Тя му влезе в редовната спалня, ама не с цел да се върне при него, така ли? 😂😂😂

# 1 804
  • София
Разбира се, те са само приятели....
With benefits Trollface

# 1 805
Довечера съм за Надя. Винаги съм мислела ,че монетата има 2 страни и не смятам,че е чак толкова лоша и черна колкото мнозинството я изкарва. Явно е имала труден живот,а загубата на детето й е оставило травма за цял живот, не си представям как се преживява нещо подобно без да остави последици. За мен не е толкова лоша,колкото просто е увредена емоционално и не иска да показва слабост,което е напълно разбираемо. Считам,че е достойна за финал,беше полезна за фермата и хората вътре,цял сезон им готви и поддържа мандрата,с което си заслужи ако не победата ,то поне правото да е финалист. Така погледнато смятам че Мария и Ванчето също са достойни за финал,често двете работиха наравно с мъжете. Спор няма ,че  всички имат трески за дялане в характерите, но тук не избираме победител за титлата "добър човек" и лично за мен не е важно кой какъв характер има ,за да е заслужил да е на финал.

# 1 806
  • Варна
Разбира се, те са само приятели....
With benefits Trollface

Една  Жена Каза на Женския ПАЗАр Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Виртуалното изпълненив на фокусите от Женския Полов Орган беше върхово.
Забравих Дая на 17 ли беше , на 27 ли  , ама както не може да готви може и да обърне готвачката , а колко му е и да падне.Ама май омръзна на всички и като че ли двубоя Мария - Надя ще е интересен Simple Smile

# 1 807
Даяна се махна от Пешо, защото в ратайското бунгало се настани Мария - ратай по заместване. Как да отиде Даяна в общата спалня, при кого, Пешо не е там, що да дири и тя там?
Бе, има химия между Д и Д, има, а Данчо грее около Даяна, грее. Ама май и Дая около него - също.
Все повече се затвърждава убеждението ми, че това с Пешо си беше един лош завой в лошия сценарий. Целият театър Дая/Пешо беше по-скучен и от "Лютеница по изгрев на покрива" , честно казано.

Довечера още не знам точно за коя ще викам, повече за Надя сякаш, за нея гласувах и в анкетата, тъй като и аз, упорито като Дяволчето, уж я подкрепям, на моменти - с отвращение, голяма гад е любимката ми, не отричам. Trollface Joy
Другата седмица ще е динамична, няма да има време за лигавщини поне.

# 1 808
Е тя нали отиде в общата спалня, за да се социализира уж с другите?
Или се премести там, за да загражда Пепони?
Въпросите са риторични... Цялата ѝ работа с мъжете е такава. На приказки едно, в действителност е друго.

# 1 809
  • Варна
Силно се надявам тези 60 гласа за Надя да са просто срещу Даяна, иначе ми е трудно да го асимилирам.

# 1 810
  • Sofia
Креват търсила. Има поне 10 свободни. Joy  А безкрайните прегръдки отново и "това е моят човек"?
Пешо изглеждаше изненадан от този обрат.

# 1 811
Съгласна съм, че Петър е скучен и отегчаващ човек.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 16:20 от pasticho

# 1 812
Силно се надявам тези 60 гласа за Надя да са просто срещу Даяна, иначе ми е трудно да го асимилирам.
Срещу Даяна мисля, че са повечвто.
Моят включително.

# 1 813
  • София
Срещу Даяна мисля, че са повечвто.
Моят включително.
Аз също гласувах против Даяна - Реално Надя има гласовете на Дяволо и още 3-4ма от всички гласували досега

# 1 814
Не харесвам Даяна ,но заставам до нея,макар ,че Надя ще я победи.Както мисля ,че ако има дуел Ванчето -Надя ,първата ще я отвее като куцо пиле домат.
Отвратителна жена е Надя .Според мен е използвачка,като я гледах в съдебен спор ми се гадеше

Общи условия

Активация на акаунт