🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 041
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Sunshine state
Или по-лошо - под навеса с многото маси на Надка. 😂

# 1 786
  • Велико Търново
Много се надявам Мара и Ванче да са на финал , как би бил възможен такъв сценарий?
Тъй като Мария остава единствена, която не е ходила на дуел досега, дърпа победителката от утрешния дуел и я бие. И готово - двете с Ваня са финалистки.

Обаче се кефя ,че ще гледаме другата седмица май смесен дуел.

Защото са три жени и пет мъже.
Напразно се кефиш обаче.
Ще гледаме един женски и три мъжки дуела.
В женския първи дуелист е Мария - от там отпада една жена и остават две, които са и финалистките. И ще има и три мъжки дуела, като първият ще е с първи дуелист Йордан и най-вероятен втори дуелист Стоян. След това вече ще видим как ще се кръстосат. Май не са казвали жребий ли ще теглят, какво ли...
Но смесен дуел определено няма да има.
Предполагам и че първият дуел за седмицата няма да е женският. Което би означавало че в началото ще гледаме Данчо - Стоян. След това вероятно ще е още един мъжки, после ще е женският, и накрая - третият мъжки. Не че тази подредба има голямо значение, де...

# 1 787
  • Варна
Предполагам и че първият дуел за седмицата няма да е женският. Което би означавало че в началото ще гледаме Данчо - Стоян. След това вероятно ще е още един мъжки, после ще е женският, и накрая - третият мъжки. Не че тази подредба има голямо значение, де...
Ако Дая отпадне днес, може Данчо да действа саморазрушително и да викне Калоян или Боби.

# 1 788
  • София
Хареса ми епизода. Понеже съм доста критичен този сезон нека кажа и добри думи когато има защо.
Ами всичко започна с топчетата, просто няма как да не повдигнат настроението. Много са сладки.
Фокусите на Данчо разбира се. Много добри, всички се забавляваха от сърце. Даяна разцъфна покрай Данчо, явно там наистина има нещо. А това с Петър го оставям без коментар. Всичко е казано стократно. Но това което виждам между Дая и Данчо не го видях между нея и Петър. Данчо и той разцъфна, сякаш и пъпките изчезнаха. Wink Жалко само, че има годеница. Това е големия проблем. Но да се оправят, не ме вълнуват.
Хареса ми как се държаха Дая и Надя при избора. После самата подготовка, все едно гледаме някакъв филм, тип ''Роки'' хехе. Тренират, навиват се, получават съвети, а напрежението се улавя сякаш. Абе има съспенс. Simple Smile До тук във формата нямаше такъв момент, сякаш само при Тони и Милена. А и не може да се каже, че има чак кой знае какъв конфликт между двете. Някои хора прекалено лично искат да го изкарат, а то не е. Много ми хареса как Надя после отиде и я прегърна и реакцията на Дая също. Тук за мен 100% нямаше никакъв фалш и от двете страни. Дори жеста на Мария в края също ми хареса, макар че тя за мен постъпи много подло и долно. Но не искам да пиша за това сега. Не си струва усилията. Мария е много голям лицемер.
За анкетата, просто изключих в бързината за опцията, 'не подкрепям никой' Предполагам, че щеше да събере не малко гласове, но така е защото исках по-бързо да се пусне и дори разбрах нарочно кой е втория дуелист и си развалих донякъде кефа от тръпката, но иначе щеше да се пусне анкетата по нощите или по петльово време. Бен Гън, няма как да е за по-малко време от 24 ч. То по тази логика трябваше да се пусне точно в 20:00 ч. А то е ясно, че това е невъзможно по очевидни причини. Но винаги може да се спре гласуването, не че виждам някакъв смисъл. Така или иначе това е анкета не за прогнози, а за симпатии. Не мисля, че и е някакъв спойлер (надявам се, хех).
Донякъде съм учуден от гласуването, мислех, че ще е по-близък резултата, но не ме интересува чак толкова много. Всичко е за нашия кеф, това е игра само. Аз съм я подкрепил Надя от самото начало, преди 3 месеца още и до самия край ще съм зад нея. И да отпадне в събота, това е е положението. Игра е. Но не вярвам. Психиката и спортната злоба на Надя са много по-големи от тези на Даяна. Трудно ми е да повярвам, че една разглезена актриса от града ще бие една отрудена жена от селото. Чудите се защо Стоян е зад Надя. Ами защо Боби, Митко и Ангел са зад нея? Ами защото на село никой не харесва кифлите. Ето защо. И защото Надя наистина работи здраво и независимо дали я харесват някои или не, то всички я уважават, с изключение на Милена по обясними причини.
Очаквам много оспорван и драматичен дуел и се надявам и вярвам, че това ще е така чаканата женска класика на сезона след перлата Калоян - Ангел при мъжете. Няма да си крия душата, притеснен съм. Според мен не нареди правилно точките Надя и даде излишно предимство на Даяна. Единствено за последната игра от 5 точки съм спокоен.
Първоначално смятах, че Мария - Надя би бил най-зрелищния и оспорван женски двубой в тазгодишната Ферма, но след всички видени битки за имунитет до тук, то отдавна си промених мнението и съм го споделял тук. Даяна е по-млада, по-бърза, по-гъвкава и по-издръжлива от Мара. Тя е доста по-млада и от Надя. 13, 14 г. разлика в една тежка битка е от огромно значение. Доказа се в битките също така. Има рекордните 3 имунитета, а в останалите игри винаги е била трета или с добро представяне като цяло.

Камъчка
Попитай моля те Надя коя зодия е, че детективската агенция на Бг мама щом досега не е разбрала то значи е много дебела работата. Wink

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 06:03 от Diavolo

# 1 789
От епизода снощи много ми хареса да гледам Надя извън зоната ѝ на комфорт.
Три месеца в мандрата, прави сирена и кашкавал, дето си го прави и навън.
Иначе е права, че инатът ѝ е голям, който може би ще е фактор за победа.
У Дайчето я нама тази злоба.
Фокус, мокус препататус. Сим саладим или не помня кво казваше мистър Сенко и бам у леглото на Меджика.
Найс, А?

Чернобелите  тюфлеци на слънце! 🎈❤️❤️
Сега всичко като е свършило, снимките, Даню с Дая ли е?
Гледах ИГ на Камелия и там има само ефна снимка с меджик, но тя е много от старите.
Като че ли е пропуснала да я изтрие, ако изобщо е имало с него.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 07:49 от *Белла *

# 1 790
  • София
И аз гледах профила на Камелия, даже нарочно беше качила някаква снимка на ръцете си и беше написала "две свободни ръце", нещо подобно. Нямаше пръстен, нито халка. За мен са "приключили" курса. А и не знам каква подлога трябва да си, за да простиш това унижение. За мен Данчо е п****. Съжалявам за грубия език.

А Даяна... Там също съм без коментар, жена на 27-28г, гони 30те и все още нарича човекът до себе си "момче", трябвало да може да танцува. Все едно слушам тинейджър. И там положението е много, много зле.

Не мога да преценя коя ми е по-антипатична, но като че ли искам Надя да победи. Не заради друго, а просто, за да смачка фалшивата смелост на Даяна.

# 1 791
А някоя от вас случайно да е купувала Алманаха? Интересно ми е дали си заслужава да се вземе? Понеже четох някъде, че мила годишния не бил кой знае какво..
Купих миналогодишния.Не е написано и направено интересно

# 1 792
Жена, с която Калоян се в запознал на кастинга за Фермата и са излизали около месец.Написала му бе писмо, което той прочете вчера(май) в едно от предизвикателствата.
Назад сме я кометирали и има снимки.
Е как Калоян ,не беше ли Петър

# 1 793
Снощи Дая като се върна в онази стая, Данчо се очакваше да си спи във фермерската къща, така че не е баш да се е върнала при него. Петър остана озадачен, че Дая го напусна, и можа да се успокои с мисълта, че е само защото не й е предложил леглото си. Според мен Дая искаше да се съсредоточи на спокойствие сама, а че Даню дойде, й беше бонус. А те пък двамата наистина много си пасват емоционално, той само как я надъхваше...Ако беше Петър, щеше да има - "абе глей сега, Надка е много силна, ще ти е много трудно срещу нея"...така де, човекът е реалист.

# 1 794
  • USA
A,то да беше само танцуването.
Да няма тату,да не яде чесън,да не пуши/пие,родителите му да са слабички,да няма плешиви в семейството му и тн...Толкова е смехотворна тази Даяна с инфантилните й претенции.

За мен направи много грешен избор с Надя.Надя е злобарка,oбаче е корава селянка и ще я отвее в игрите,особено битка 5.

# 1 795
Чета толкова кофти коментари за Надя и ми призлява☹Познавам я лично, изключително честен и принципен човек 😍Какво ви впечатли в лиглата Дая, не знам🤢
Мен ме че е впечатлила Дая,а ме впечатли арогантността на Надя !Жена която изхвърля писмото от децата си без да се замисля е огъня.Жена ,която не пророни сълза и не каза дума за децата си през цялото време ми е съмнителна.Безцеремонно излъга интригански какво еказала Даяна за мъжете,а се видя какво и как точно е казала Даяна.Абе ужасна жена,ужасна!

# 1 796
  • София
Аз не смятам, че е задължително да говори за децата си. Просто е силна жена и се старае да не показва емоция. Което го уважавам. А не да гледам лиглата Дая как видиш ли не е готова за дуел и много я е страх и реве за щяло и нещяло.

# 1 797
  • София
Даяна в последния ден (предполагам) преди да излезне от фермата, тъкмо се беше пооттърсила от глупостите досега и бам, закопа се че това "Това било нейния човек". Какъв човек бе - сега отвън ще четеш със семейството си само простии за себе си. Дори няма да може да се скрие, защото живее с тях.
Най много Меджика като го изхвърлят и него да се държите за ръчичка по МОЛ-овете.
А на Стоян му остава само и на Калоян да пристане за да му е пълна излагацията.

# 1 798
Довечера съм за Надя с нехуманната подбуда да я видя с какво настроение ще играе на финала. Също така преди финал ще ми е забавно да я видя и срещу Мария, дето й обещаваше финал.
Към Даяна нямам друга емоция освен зрителското ми желание да погледам няколко епизода Фермата. Докато тя е вътре, очевидно продукцията не може да й се насити, за което тя вина няма, ама пък и аз не съм виновна, че ми е досадна.

# 1 799
Довечера съм за Надя. Даяна просто историята им с Данчо супер много ме дразнеше, ако не беше нон стоп с него можеше да ми хареса нейното участие. Довечера мисля че Дая няма да има тази психика за да издържи и победи Надя. Надя пък от друга страна обаче вчера беше си бая притеснена, но съм убедена че ще спечели. Просто на силовите игри Дая колкото и да е добра не я виждам как ще я бие, а битката с пироните Надя с нейния буен нрав ще направи моста по-бързо. Смятам че битката с трупите и алманаха са за Надя , останалото за Дая и си мисля че моста ще е финалната битка и Надя ще победи.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 09:23 от Hristina M. Koleva

Общи условия

Активация на акаунт