🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 835
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 770
Красимира миналата година се включи в темата и тя като участник, заяви много отговорно, че нищо не е режисирано. Щерката и тя се включи (все ѝ забравям името) но не отговори май на този въпрос.
Като има някой познат на участник е нормално да го защитава. Но това, че на случайни съседи, виждайки я веднъж на високосна, се вижда честна жена, няма да натежи над мнението на хората. Толкова единодушно мнение за участник никога не е имало, откакто аз следя. Та дамата да не се чуди на коментарите, а да изгледа каквото може, явно и епизод не е гледала, само на тях се чуди.

Днес разбрах, че моя далечна позната е участвала в кастингите и не мога да повярвам, че не са я избрали. Тя е нещо средно между Габи, Милена и Даяна. По-красива е от тях и от Елеонора дори. Магнетична е, с престижна професия, женствена, но и спортен тип, сексапилна, без да е провокативна, без джуки и т.н. Не мога да разбера защо не са я избрали, честно.
Не ги избират по външност, все пак. Участничка, стигнала до последния кръг на кастингите, писа, че и на тях режат, коват и т.н. Не е само до външност и спортна натура предполагам. С това описание може да се чудиш защо не са я взели в конкурс за мис нещо си, но не и във фермата

Данчо се справя много добре с фокусите, не може да се отрече. На мен никога не са ми били интересни, защото всички правят едно и също. Неговите са различни и забавни.

Много искам да намачкам кучетата, значи, ако ги докопам и майка им не може да ме накара да ги пусна

Също каза и че са побутвани напред Милена и Надя по някаква причина още на кастингите Wink

# 1 771
  • при късмета
Какви ли друг причини може да има, освен някакви умения, нямащи нищо общо с външния вид? Ето Надка и един пирон не е забила и не може, но сече и реже с трион добре. Милена почти нищо не можеше, но много бързо се научи. Поли нищо не научи и нищо не можеше да прави, но по друга линия беше издържала кастингите. Видяли са в тях умения, които ще са полезни вътре или са видели, че бързо се учат. Не е чудно какъв ще е кастинга. Ако е водещ само и единствено външния вид е за други кастинги

# 1 772
  • София
Дая имаше шансове да бие Мария, но срещу Надя няма шанс. Ако тя редеше битките, да, но Надя неведнъж я бие в битка за имунитет и е чела Алманаха. Даяна знае стария, който тук не помага.

От жените искам Ваня и Мария на финал. От мъжете Петър, дразнеше ме как се подиграва на Ваня, но може и да е, защото тя директно го обиждаше, не съм го чула за друг да говори чак така, докато Ваня редовни сме я чували. Дори ми е неловко да напиша с какви думи е наричала други от упастниците. Много псуват и Ваня и Даяна.

# 1 773
Така де, но какви точно специални умения са се очаквали от Даяна - да рецитира Шекспир докато цепи дърва?

# 1 774
  • Варна
И моя приятелка е била на кастингите, но се е отказала.
Ако тя беше влязла, на някои от участниците фермата щеше да им се стори тясна, Милена щеше да им е цветенце, а темата във форума щеше да гръмне Joy
Иначе е много добра, печена и борбена, но трябва време, за да ѝ свикнеш на характера.
Колко да е борбена, като се е отказала.. JoyТо отстрани е лесно..

# 1 775
  • Sunshine state
Голяма грешка направи Даяна, но колкото и да ми е досадна, съм за нея. Надя няма никакъв шанс да я подкрепя.

# 1 776
Това, което отблъсква от Надежда е липсата на топлота, на естествени човешки чувства и емоции. Студена и не изпитва любов. При нея всичко е бачкане, продуктивност, работата да е свършена, манипулации за постигане на лични цели, сръдливост и отмъстителност. И аз се чудя каква зодия е. На овен ми навява, но има и нещо козирожко сякаш. Но на 95% съм сигурна, че е овен.
Петър явно си показа на Даяна, че не е жената, която търси за съпруга. Каза си и че я възприема като забавление, но видя, че е хлътнала и реши да се дистанцира Овреме и да не и дсва напразни надежди. Петър може да има самочувствие, но е истински и говори това, което мисли - просто трябва да глушаш внимателно и той всичко ще си каже.  Дая също не е глупава, видя го и затова се върна при Йордан - никой не я боготвори и подктепя като него, а тя има нужда от това. Но това ще си и е - утре си заминава.

# 1 777
  • при късмета
Така де, но какви точно специални умения са се очаквали от Даяна - да рецитира Шекспир докато цепи дърва?
От жените тежката работа я отнесоха Даяна и Мария. До някъде и Ваня, макар тя да хващаше по-пипкава работа, отколкото тежка. Даяна ковеше, режеше и носеше греди наравно с мъжете и предимно Данчо, а и той не седеше със кръстени ръце. Не са ги очаквали тези умения, още на кастингите са видели, че си ги има.
Виж, Надка се изхитри и тя затова не даваше кухнята и като я извадиха от там се лепна за мандрата. Една греда не е пренесла и един пирон не е забила. Дърва за огрев или приготвяне на храна цепеше само, като трябва да събуди някого. Цял ден си стои до печката да топли мляко. И после най-много работела. Да, тя се прави на заета винаги с нещо, оповестявайки, че отива да нахрани кучетата, да стопли млякото, да направи сиренето, сакън и в центъра на Железница да не го пропуснат. А всеки вътре може да готви и на всеки, не само на Кустев му е ежедневие, та щеше да се справи и с мандрата, ако Надка не се беше хванала като удавник за сламка за мандрата цял сезон. Иначе много горда, че реализират мечтата на Андрей, тя затова влязла, да сбъдне тази мечта, но един пирон не е забила за сбъдването ѝ

# 1 778
  • София
Боже, какво безславно завръщане към застаряващия коцкар! Joy Тези двамата са си лика-прилика просто, заслужават се един друг.

# 1 779
  • SF
Аз чакам анализа на Есме за връщането на Даяна при онзи, когото презира. Grin

Чакаш,  ама  аз думи нямам...
 Не го презирам. Много лично отношение има в "презирам", пък аз съм далече от такива типове.

На Петър имам да казвам нещо: 088 ... ... Simple Smile
Той, милия, също не можа да разбере какво става.

# 1 780
Дая сбърка с избора на Надя стратегически погледнато. Шанса и срещу Мария лично за мен беше по-голям за победа.
Иначе добре аргументиран и обоснован избор от нея. Очаквам да стане здрава битка, но в крайна сметка Надя да победи. Аз лично бях убеден на 80-90%, че ще дръпне Мария. Браво за точната прогноза Мери.

Преместването на Дая при ДанЮ няма да го коментирам. За причините за това преместване - мъжът обича да има лов, тръпка от преследването и интрига. Полу-умрялата плячка остава за чакалите в природата.
Стоян е ясен. За него съм казал какво мисля, доказа отново, че съм бил напълно прав в преценката си.

Фокусите и бау-бау Two Hearts направиха епизода доста по-приятен за гледане.

Анкетата има нужда от опция "нито едната", а също така трябва да е затворена за гласуване една минута преди началото на дуела. А в момента както е ще е отворена за гласуване почти до края на дуела.

# 1 781
Жена, с която Калоян се в запознал на кастинга за Фермата и са излизали около месец.Написала му бе писмо, което той прочете вчера(май) в едно от предизвикателствата.
Назад сме я кометирали и има снимки.

# 1 782
  • при късмета
Жена, с която Калоян се в запознал на кастинга за Фермата и са излизали около месец.Написала му бе писмо, което той прочете вчера(май) в едно от предизвикателствата.
Назад сме я кометирали и има снимки.
Петър, не Калоян

# 1 783
  • SF
Стоян май забрави, че единствени го подкрепиха Дая и Милена.
И аз.

Мария също не трябваше да прегръща Надя.

А Надя какво спокойно видео си направи, клекнала върху един камък...
Абе всичките са за отбора на Ванчето - Кукуруку.
Само да не вземе Ванчето да победи. Честно ви казвам, предпочитам Стоян да вземе парите, да купи 100 гайди и да направи оркестър.

# 1 784
  • Варна
Само да не вземе Ванчето да победи. Честно ви казвам, предпочитам Стоян да вземе парите, да купи 100 гайди и да направи оркестър.
И да ходят да свирят в ресторанта на Кустев.Trollface

Общи условия

Активация на акаунт