🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 672
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Варна
Не знам коя зодия е Надя. Ние живеем в едно село, познавам семейството й и децата й. Синът й от първия брак е изключително възпитано момче, а мъжът й има малък бизнес, и двамата са честни и трудолюбиви.Животът й не е бил лесен, сдържана е и горда, но злобна абсурд.
Кое село? Където е живяла с първия си мъж ли? Знаех си, че не е от Варна.
Предполагам, че Нови хан. Говори в сегашно време.

# 1 756
Вече дори не ми се коментира Дая и Данчо, тези двамата са за психолог. На Петър не му трябваше много време, за да я опознае и да му стане безинтересна. Дори мисля, че се разочарова от нея. И е прав, че тя се върна при Данчо, защото той не и обърна внимание.

Като цяло Петър ми харесва как разсъждава, не ми изглежда повърхностен. Единствено малко мързелив ми се стори. Ще съм доволна, ако спечели той или Боби.

# 1 757
  • Вестерос
Очаквано развитие. Надя ще бие от хъс сигурно.

Обаче се кефя ,че ще гледаме другата седмица май смесен дуел.

Защото са три жени и пет мъже.

😁

Ванчето срещу Петър и той пада хаха

# 1 758
По принцип много от участниците (няма значение предаването) излизат с оправданието "нищо не е така както изглежда по тв".  Къде е вярно, къде не - ние няма как да знаем.
Благодаря, че се включи все пак, беше ми интересно да прочета. Аз в началото много и симпатизирах на Надя, но ме разочарова с времето. Но за мен си остава силен играч.

# 1 759
  • Другата България
Не съм се активизирала ,за да карам някого да гласува за нея.Аз я харесвам, защото е възпитала стойностно дете, беше при мен в Училището.Тя е от Варна, живяли са в Сф, разведена е, вторият й мъж е от Нови хан.Онзи ден случайно се засякохме в магазина, поздравих я, но жената ми каза, че няма право да говори още и ,че нищо не е такова каквото изглежда от тв. Според мен не тя ще е финалист, така мисля.
Joy
Ама разбира се, как пък за такива като нея нищо не е каквото изглежда по ТВ!
Когато тук дойде за кратко участник от сезон 4 и писа в тази връзка, питахме има ли манипулация, тя отрече.
Категорична беше, че нещата са естествени.
После дойде Дана, същото питахме, отново потвърди, че хората са естествени, има спестени моменти, което е нормално.
После излезез Милена, тук се донесоха нейни снимки от ФБ и нейни изказвания, че са я изкарали такава и онакава, съфорумките скочиха, че на крив ....кривак кривината му пречи.
Сега историята се повтаря, само че с Надя.
Совите не са такива, каквито са. Тя не е правила каквото е правила, нее говорила каквото е говорила, репликите са ѝ вменени, тя всъщност е една добра душа, която мрази парите и е там да си рекламира меда от кошерите.
И един мармот пълни ли пълни бурканите......

# 1 760
  • Варна/Амстердам
Харесаха ми няколко момента от днешния епизод:

*Прекрасните кучета! Two Hearts
*Петър и птичето! Two Hearts
*На Данчо фокусите! Two Hearts

# 1 761
  • Вестерос
Харесаха ми няколко момента от днешния епизод:

*Прекрасните кучета! Two Hearts
*Петър и птичето! Two Hearts
*На Данчо фокусите! Two Hearts

И на мен тези неща ми харесаха Simple Smile

# 1 762
Някой знае ли от къде мога да гледам 3 и 5 сезон, любими сезони са ми?

# 1 763
Днес разбрах, че моя далечна позната е участвала в кастингите и не мога да повярвам, че не са я избрали. Тя е нещо средно между Габи, Милена и Даяна. По-красива е от тях и от Елеонора дори. Магнетична е, с престижна професия, женствена, но и спортен тип, сексапилна, без да е провокативна, без джуки и т.н. Не мога да разбера защо не са я избрали, честно.

# 1 764
Вече дори не ми се коментира Дая и Данчо, тези двамата са за психолог. На Петър не му трябваше много време, за да я опознае и да му стане безинтересна. Дори мисля, че се разочарова от нея. И е прав, че тя се върна при Данчо, защото той не и обърна внимание.

Като цяло Петър ми харесва как разсъждава, не ми изглежда повърхностен. Единствено малко мързелив ми се стори. Ще съм доволна, ако спечели той или Боби.

Признавам, че симпатизирах на Даяна, но до днес. Според мен ревността и към Елеонора е причината сега да спи с Данчо в едно легло. Петър не и каза конкретно, че е с нея, и го разбирам-твърде рано и скоро щеше да е. Той я опознаваше, а Даяна се държи все едно имат връзка. Показа и чувство за собственост, което волната пилотска душа няма как да приеме. Той пък, и е казал, че му прилича визуално на Елеонора, и това е бил краят. На една мечта Simple Smile Сега се утешава с Данчо, много безхарактерно се държат и двамата и сега ще има да си плачат заедно и да се гушкат.

# 1 765
  • при късмета
Красимира миналата година се включи в темата и тя като участник, заяви много отговорно, че нищо не е режисирано. Щерката и тя се включи (все ѝ забравям името) но не отговори май на този въпрос.
Като има някой познат на участник е нормално да го защитава. Но това, че на случайни съседи, виждайки я веднъж на високосна, се вижда честна жена, няма да натежи над мнението на хората. Толкова единодушно мнение за участник никога не е имало, откакто аз следя. Та дамата да не се чуди на коментарите, а да изгледа каквото може, явно и епизод не е гледала, само на тях се чуди.

Днес разбрах, че моя далечна позната е участвала в кастингите и не мога да повярвам, че не са я избрали. Тя е нещо средно между Габи, Милена и Даяна. По-красива е от тях и от Елеонора дори. Магнетична е, с престижна професия, женствена, но и спортен тип, сексапилна, без да е провокативна, без джуки и т.н. Не мога да разбера защо не са я избрали, честно.
Не ги избират по външност, все пак. Участничка, стигнала до последния кръг на кастингите, писа, че и на тях режат, коват и т.н. Не е само до външност и спортна натура предполагам. С това описание може да се чудиш защо не са я взели в конкурс за мис нещо си, но не и във фермата

Данчо се справя много добре с фокусите, не може да се отрече. На мен никога не са ми били интересни, защото всички правят едно и също. Неговите са различни и забавни.

Много искам да намачкам кучетата, значи, ако ги докопам и майка им не може да ме накара да ги пусна

# 1 766
  • Вестерос
Koя е Елеонора?

# 1 767
Едното що трябва да включва/изключва другото? Бъдете обективни. Да, Петър се окъка в началото, но сега да не би грешни неща да казва и той ли унижава Дая или тя самата, барабар с Данчо?

Като цяло забелязвам много криворазбрана еманципация в темата, но не ми се задълбава.

Скрит текст:
Петър: "Единствената причина Дая да е в леглото на Данчо,
е защото аз не съм я поканил в моето."
Joy
Петър знае (като човек дошъл за парите) , че трябва да влезе и да излезе ергенче , за да гласуват за него "дамите" отвън. Още по престижно е да не обръща внимание на участничките тип 'кифли" (какво умно момче ,не си пада по простакеси ам по таквиз Хинтелигентни кат мен). Ако разкара и недолюбваната от обикновените жени красавица , направо ще му изпратят паричките в брой (с есемеси)Sweat Smile
Жестокостта към слабите играчи, изречения като ще те накарам да отслабнеш още килограми , веднага ще се простят , стига да унижиш някоя хубавица - удобно с по леко поведение и си Намбър уан
Посочи ми верните неща които говори , ако съм пропуснала. Просто като една клюкарка, отиде да плюе Дая пред  Калоян. Като не я харесва да и каже, - Сори мацка , харесах те , поканихте , ама не си ми ОК (за да го разбере). Или и тука ще изпрати официално Гвардеец за да и каже , че късат.Grinning Просто Дая му беше за почесване на егото, но явно за вас това е ОК
Той и пред Мара пооплю Дая, че не искала да готви. Не се наспа и не се наяде тоз ми ти телец.
Ама стига вече с тоя телец, все едно е нещо 100% еквивалентно за всички!

# 1 768
И моя приятелка е била на кастингите, но се е отказала.
Ако тя беше влязла, на някои от участниците фермата щеше да им се стори тясна, Милена щеше да им е цветенце, а темата във форума щеше да гръмне Joy
Иначе е много добра, печена и борбена, но трябва време, за да ѝ свикнеш на характера.

# 1 769
Не мога да търпя Калоян по принцип, но съм за него да спечели. Толкова са зле всичките там, че чак Червенобузко ми стана фаворит. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт