🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 579
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 710
Жалко, че не мога да намеря един лъжлив спойлер от днес следобед, който гласеше "Даяна избира Мария и я отстранява на дуела"

Призовавам да не се дават спойлери, ако не сте сигурни. Защото това си беше чиста заблуда, не знам с каква цел се прави

# 1 711
Тези всичките вътре или зле им се отразява изолацията или всички са с някакво биполярно разстройство. Докато хвана кой с кого скаран, кой в кого влюбен, те вече са наобратно.

# 1 712
  • Sofia
Аз чакам анализа на Есме за връщането на Даяна при онзи, когото презира. Grin

# 1 713
След този епизод, линията Данч - Дая - Петре е чиста режисура. Да си взема Боби наградата и да гасим лампите.

# 1 714
А Надя защо чете старият Алманах?

Няма стар Алманах във Фермата.
В началото не беше издаден още големият Алманах, който е за продажба.
Просто в този има само текст без картинки.

# 1 715
  • Другата България
След този епизод, линията Данч - Дая - Петре е чиста режисура. Да си взема Боби наградата и да гасим лампите.
И за това писах днес.
За режисурата с ваучера и "случайното" му спечелване от Петър.
И последвалата двуседмична наша мъка, наречена рейтинг на предаването.
Даяна не беше безразлична към Петър, факт.
И продукцията реши да заложи на това, предполагайки, че Петър ще клъвне.
Да, ама не. И не заради Елеонора предполагам, не само заради нея.
Петър просто не харесва типажи като Дайче, то освен външност и пълнеж трябва.
А пълнежът на Даяна не е по вкуса на Петър.

Аз вече не съм за Боби. Категорично.
За Ваня съм, ако стигне финал.
Ако не, за Петър, ако е на финал.
Ако пък и той не е, направо не знам.
За Даяна, ако остане утре, ама някак не го вярвам.
Няма кой да "бие" злобата Надкина, тя с доброта не се морИ.

# 1 716
  • Варна/Лондон
Свърши другото риалити и ето ме тук, и какво виждам, Дайчето се усетила, че Петър не я отразява и хоп, пак на сигурния клон. Не, бе, не е шафрантия, това е едно младо момиче и дава пример на младите жени как да скачат от мъж на мъж, за няма и дни.

# 1 717
Петър: "Единствената причина Дая да е в леглото на Данчо,
е защото аз не съм я поканил в моето."
Joy
Петър знае (като човек дошъл за парите) , че трябва да влезе и да излезе ергенче , за да гласуват за него "дамите" отвън. Още по престижно е да не обръща внимание на участничките тип 'кифли" (какво умно момче ,не си пада по простакеси ам по таквиз Хинтелигентни кат мен). Ако разкара и недолюбваната от обикновените жени красавица , направо ще му изпратят паричките в брой (с есемеси)Sweat Smile
Жестокостта към слабите играчи, изречения като ще те накарам да отслабнеш още килограми , веднага ще се простят , стига да унижиш някоя хубавица - удобно с по леко поведение и си Намбър уан

# 1 718
Мери, защо вече не подкрепяш Боби?

# 1 719
  • София
Едното що трябва да включва/изключва другото? Бъдете обективни. Да, Петър се окъка в началото, но сега да не би грешни неща да казва и той ли унижава Дая или тя самата, барабар с Данчо?

Като цяло забелязвам много криворазбрана еманципация в темата, но не ми се задълбава.

Скрит текст:
Joy
Петър знае (като човек дошъл за парите) , че трябва да влезе и да излезе ергенче , за да гласуват за него "дамите" отвън. Още по престижно е да не обръща внимание на участничките тип 'кифли" (какво умно момче ,не си пада по простакеси ам по таквиз Хинтелигентни кат мен). Ако разкара и недолюбваната от обикновените жени красавица , направо ще му изпратят паричките в брой (с есемеси)Sweat Smile
Жестокостта към слабите играчи, изречения като ще те накарам да отслабнеш още килограми , веднага ще се простят , стига да унижиш някоя хубавица - удобно с по леко поведение и си Намбър уан

# 1 720
  • Варна/Амстердам
Промото за утре:

https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-epichen-sblasak.html

Змия срещу кошута Grinning

# 1 721
Защо не дадоха как се разсъхнаха отношенията между Даяна и Петър?
Дали наденицата с формата на сърца не го отказа.
Ама да му имам самочувствието на Пешо, ще си намери и той майстора. Не обичам толкова надути мъже.

# 1 722
  • при късмета
"Безстрашната" Надка се паникьоса. Никой не е тренирал толково за дуел

# 1 723
Едното що трябва да включва/изключва другото? Бъдете обективни. Да, Петър се окъка в началото, но сега да не би грешни неща да казва и той ли унижава Дая или тя самата, барабар с Данчо?

Като цяло забелязвам много криворазбрана еманципация в темата, но не ми се задълбава.

Скрит текст:
Joy
Посочи ми верните неща които говори , ако съм пропуснала. Просто като една клюкарка, отиде да плюе Дая пред  Калоян. Като не я харесва да и каже, - Сори мацка , харесах те , поканихте , ама не си ми ОК (за да го разбере). Или и тука ще изпрати официално Гвардеец за да и каже , че късат.Grinning Просто Дая му беше за почесване на егото, но явно за вас това е ОК

# 1 724

Ако не друго, то поне ще играят и 5-те игри.. май..
Надка гледам, че ги е направила пироните на мармалад.. Wink

Общи условия

Активация на акаунт