🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 516
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 860
Дая видя, че не е центъра на Вселената при Петър и се върна там където е - при Дайчо . На мен хумурът на Петър ми харесва и като цяло ми е приятен, откакто е по-далеч от Калоян. Мисля, че от продукцията му натресоха и Ваня и Дая, опита се момчето, но не се получиха нещата, за ужасТ на ИиА.

# 1 861
Нищо че оплювахме Даяна даже доста ,гледам сега доста хора я подкрепят в анкетата включително и аз.За Надя или харесваш човека или не просто е,тя превзе мандрата всеки можеше да е на нейно място да кваси мляко и прави сирене.Просто тя се намърда там.Очите и физиономията и е лоша съжалявам,че го казвам но аз така виждам нещата,един път не се усмихна,търси проблемите винаги в другите а не в самата себе си.Контролира се в емоциите защото може би е още по лоша от това което е в момента.Искам Даяна да победи тя има повече нужда,нека и се вдигне самочувствието и някак си го кара по така спокойно да ме търси постоянно оценка от някой.Надя да си ходи да зазимява кошерите.

# 1 862
Напълно сериозно. Красотата не е лъжица за всяка уста. Мъже с ниска самооценка или тъкмо напротив, знаещи че трудно покриват дадени критерии винаги заемат позицията, че друга жена би им била достатъчна... Но живота доказва обратното винаги. Но и комплексираните жени трябва да живеят все пак, няма да лягат да умират.
Петър от кои е?
Защото той в прав текст си каза, че Дайчето не става, колкото и да му се натиска тя.
Или той щото не може да танцува и не ѝ покрива критериите и затова така говори Joy
Добре че е Данчо, че иначе няма кой да ѝ се върже на Дайчето...
Според твоята логика Дайчето трябва да е заобиколена от супер мъже, защото е красива, ама реалността е друга според визитката ѝ.

# 1 863
От продукцията сигурно са безкрайно доволни от участието на Даяна, генерира безброй коментари момичето.
На мене ми писна, "любовните истории" във Фермата винаги са ми били страшно скучни, исках много отдавана да отпадне, ама явно им е ценна. Ето, и игрите в дуела са като за нея - коване, висене на греда... Явно си я искат в предаването. То тя си е лице на тяхната медия, де, та - нищо чудно.

# 1 864
  • Бургас
Подкрепям Надя довечера, не мога повече да гледам излагациите на Дая, страшно куха и повърхностна, Надя поне има извинение да е такава, предвид трудния й живот

# 1 865
Даяна врътна ключа на Петър, когато той й каза, че няма да я подкрепя, ако е на дуел с Мария. Това ми е мнението. Тя разчита на безрезервна помощ от човека, на когото си отдал емоциите си, дори за няколко дни. Отделно Петър не й каза и 5 изречения, за да я насърчи някакси, че тя има сили да спечели. Нищо. А тя има нужда от емоция, от позитивизъм в този момент.
А и смятам, че опитът й с омаяни от нея мъже е вече отработен. Както каза Петър, като се усмихне и пусне и поглед... знае какво е постигнала. На съответният мъжки човек са му потекли лигите и си я сънува, ей тъй против себе си.
И какво си потърси тя - човекът, който е с нейната емоционалност, който ще я нахъсва, ще й каже, че вярва в нея и за нея това е всичко, което сега иска да чува. Не й се гледат повече намусените физиономии на разлигавен мъж, който се е вкиснал от условията и дори не иска да ръкопляска на шоуто с фокусите.
А и къде е леглото на Петър, та да я кани в него? В ратайското? Е, тук нещо и той се отнесе с това изказване. Би спечелил много повече, ако беше казал нещо от сорта на " да отиде да се наспи на спокойствие преди дуела".

# 1 866
  • София
Не мога с ръка на сърцето да гласувам ни за едната, ни за другата, твърде противоречиви образи са ми (затова и интересни де)

Тъй че дано просто стане интересен дуел.

# 1 867
От продукцията сигурно са безкрайно доволни от участието на Даяна, генерира безброй коментари момичето.
На мене ми писна, "любовните истории" във Фермата винаги са ми били страшно скучни, исках много отдавана да отпадне, ама явно им е ценна. Ето, и игрите в дуела са като за нея - коване, висене на греда... Явно си я искат в предаването. То тя си е лице на тяхната медия, де, та - нищо чудно.
е за кога вече да си я искат продукцията другата седмица така или иначе ще има какво да се гледа. Даяна каквото успя даде ,колкото успя се изложи Grinning време е вече да си ходи ,че аз уж съм пън ,ама чак на мен ми е жал за нея и най-вече за семейството й

# 1 868
Да, тя им направи сезона, може вече да си ходи, експлоатираха я до самия финал. Даваха Основно нея. Не че съм доволна от това, само констатирам.

# 1 869
Подкрепям Надя довечера, не мога повече да гледам излагациите на Дая, страшно куха и повърхностна, Надя поне има извинение да е такава, предвид трудния й живот
Айде сега на кой му е лесен живота???Изключае това което тя е изживяла и сигурно още изживява (на никой да,не се случва)ама да си крив 24/7 нали, никой не е длъжен да гледа нацупени лелки. Аргументи може още но мисля стига.

# 1 870
Направи им сезона чак след като си излязоха Антония и Жанета,преди това половината зрители не й помнеха името и беше просто сянката на Йордан

# 1 871
2/3 от сезона им го изнесе Дая.

# 1 872
  • Асеновград
Изобщо не харесвам Нада,  но дано довечера волната пИпИруда Даяна да си ходи. Мисля че достатъчно се изложи и вече ми се повръща да гледам и слушам,  мрънкане и висене по вратовете на мъжете. Стоян много се изложи , много глупав този човечец....точно Нада да подкрепи....
Петър не ми е любимец , но добре че се отдръпна от Даяна. Бързо я прецени колко и е умствения багаж и си ,,би камшика,,
Много лошо когато гледаш даден формат и нямаш свой фаворит за спечелването. Направо си изгубих времето с таз годишната ферма.
Дано си вземат поука всички за в бъдеще.

# 1 873
  • Lost in a fairytale ...
Да ви кажа честно, мисля, че в отдръпването на Петър има пръст писмото от Елеонора. Той сам каза, че са имали месец навън, но един вид не е очаквал от нея да го чака 3 месеца, докато е във Фермата и като получи писмото някак се замисли над нещата и явно я харесва достатъчно, че да се дръпне от Дая.

# 1 874
Моето мнение за Петър е, че беше привлечен от обвивката.
За няколко дни по-близък контакт направи вярна преценка за съдържанието и се отдръпна. Браво за което.

Но мнението ми за него не се е променило особено - човек, който хърля чаши като пие две ракии не може да ми е фаворит.

Всеки като се ядоса и напие може да направи нещо глупаво. Но жена не е ударил през живота си.

Пеш, ис дат ю?!

Общи условия

Активация на акаунт