🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 142
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 875
Не мога да определя коя е по-красива от двете, но определено Елеонора изглежда доста по-интересна като човек.

И как го прецени това на база 2-3 филтритани снимки в ИГ?
Като започнете така - ау колко е хубава,ау колко е интересна и по-по-най от Даяна,само защото не понасяте Даяна.
А за въпросната Елеонора не знаете и базовото на базовото.
Бе я се успокой малко па ти!
Писала съм "ИЗГЛЕЖДА" интересна. Разгледала съм повече от 2 снимки и на двете и съдейки по снимките, тази така ми се струва. Но аз обичам и кучета, та нормално тази да ме спечели дори само на тази база. За хубост съм писала, че не мога да преценя.
Мисля, че Дая изгуби Петър в момента с карначетата във форма на сърца Joy
Естествено, че увисна пак на Данчовия врат, защото никой друг не би я подкрепял толкова ентусиазирано. А той сега, и без тва насран до ушите, ще скъсва гласови струни да дава кураж. Бе...вампирска история.

# 1 876
Да ви кажа честно, мисля, че в отдръпването на Петър има пръст писмото от Елеонора. Той сам каза, че са имали месец навън, но един вид не е очаквал от нея да го чака 3 месеца, докато е във Фермата и като получи писмото някак се замисли над нещата и явно я харесва достатъчно, че да се дръпне от Дая.

А дали това писмо просто не го върна скоростно в мислите му към неговия живот и му се прекърши нещо вътре. Все едно си каза " какво правя тук в тая мизерия, вие знаете ли кой съм аз" . Ама осъзнава, че се вижда края и е тъпо сега да абдикира. Смятам, че той така се отврати от обстановка, околни играчи, нищо да не му се случва, че няма търпение вече да се приключва. Е, има достатъчно мотивация за парите, а и няма никога да си отиде на финалната права. Данчо си играе добре картите - набута го на най- некомфортното място, защото знае, че Петър ще изтрещи. И Петърчо сдава багажа ден след ден. И на него му угаснаха очите. Имам чувството, че ако може ще избяга пеша до Шумен. Той не търпи такива условия и му идва да ... Та и това си настроение стовари на Даяна, която там се мъчеше нещо да си създаде, за да има поне малко нещо емоция.

# 1 877
Когато на едната страна на везната има жена с подобна красота, а на другата страна жена с всякакви други предимства, няма никакво значение. Първата винаги е от значение и тежи, а втората..., какво от това, че ги има...
Ти това сериозно ли го мислиш. Сега ако си на 13-14 г бих го приела. Но.... Красотата, външната е най преходното и несигурно нещо на света. Колкото и да е красив човек ако е кух отвътре, ако няма достойнство и морал, нищо не струва  И не тежи, ама изобщо. Олеква от раз. И става за подигравка. Даяна е пример за това. Навсякъде е подиграва на, хулена и обиждана. Язък и за красотата. Не натежа.

# 1 878
Дайте снимка на Елеонора, че ми стана любопитно.

# 1 879
Има една тактика, чрез която можеш да опознаеш другия човек доста бързо. Просто го оставяш да говори и да се разкрие. Дая се разкри, той естествено не хареса сцените на ревност и драмите и, и тактично се оттегли. Само комплексиран мъж като Данчо би търпял подобно поведение от жена на тази възраст.
Тактиката да се правиш, че проявяваш мъжки интерес, че да хлътне някоя девойка и после да си обереш крушите ни лук ял, ни лук мирисал?! И ооо, той има връзка отвън...

Реално Даяна се заигра с 2ма мъже. Петър се заигра с 2 жени.

Не вярвам Петър да има връзка от вън. Даде си шанс да опознае Даяна, установи, че тя не е неговия човек и реши да сподели за Елеонора за да я накара тактично и джентълменски сама да си тръгне. И успя. Абе пич ще излезе Петър - не случайно му се лепят жените.

# 1 880
Скрит текст:
Аз залагам на Козирог за Надя. Тя си е такава, външно сдържана и дори студена.Хвалила съм големият й син, тя е строга към него,и много взискателна , защото момчето е травмирано от първия си баща.Изгледайте Съдебен спор от 2016г. и ще си отговорите на много въпроси. Естествено,че ще прочете писмото на мъжа си, малкото й дете е на 5, голямото на 15, а вторият й мъж се грижи и за двете като свои. Харесвам Даяна единствено като външност, за 27 години, би трябвало да си се откъснал от  мама и тате, а красотата си да я използваш , а не да се възползваш от нея. Който и да спечели, не забравяйте,че това е само едно предаване.
Там е работата, че сме гледали съдебен спор. Ти сериозно ли с него я защитаваш? Смяташ ли, че е в нейна полза детето да казва, че баща му не си изпълнил обещанието да умре? Или, че самО си го е решило? Казах вече, никой не е в състояние да ме убеди, че 10 годишно дете, разбирайки, че баща у може да умре, защото е болен, ще го сметне за обещание. Не е нормално да го мисли, освен, ако  не му е втълпено. А кой ли му го е втълпил, как смяташ? Това е толкова гнусна и долна постъпка, че и тези думи са слаби, трябва отделна дума да има. Това е, което разбра хот съдебен спор и никак не е в полза на мишата муцуна.
Да, вероятно детето травмирано, но лично аз вече изразих съмнението си относно това на кого е жертва, на майка си или на баща си. Иначе, тя за бивш съпруг, на ново място като никой не го познава, може да твърди каквото си иска и няма кой да я обори. Още повече, че човека е починал и съвсем не може. Дали е истина обаче е съвсем друг въпрос.
В предаването повториха кадри в които лъже съвсем умишлено, при положение, че човека който иска да омаскари е там, повтарят кадрите в момента в който ги използва като аргумент, вижда се, че си го е измислила и не е така както го казва и тя продължава да настоява. Представям си какво говори за починалия си бивш съпруг, пред хора, които не са го виждали никога. Няма начин да ѝ вярвам
Явно сме гледали две различни неща.Детето е манипулирано от баща си, че ще умре.Кой нормален баща използва това, за да предизвика съчувствие в детето си, освен психопат.Познавам добре детето, не толкова Надя.За мен тя е изтормозена, но борбена жена. В това предаване без спортна злоба не се оцелява, аз не видях непристойно поведение от нейна страна, напротив играе достойно.
[/spoiler]
Не си смучи от пръстите неща, които не съм написала. Не съм написала, че поведението ѝ е непристойно, а че излъга най-нагло и целенасочено, за да злепостави друг участник.
За детето също не съм казала, че е манипулирано. Казах, че е приело като обещание, че ще умре, информцията, че баща му е болен. Не знам какво имаш предвид под манипулация, но ако беше бащата надали щеше да настройва детето да го приеме като обещание. В никакъв случай. Да ти кажа невъзможно е да ме убедиш в някакви достойнства на тази жена, така че не се хаби. Опитай във ФБ, където негативните мнения за нея също са  толкова колкото и тук. Там поне брояч има, десетки хиляди са

Моето мнение за Петър е, че беше привлечен от обвивката.
За няколко дни по-близък контакт направи вярна преценка за съдържанието и се отдръпна. Браво за което.

Но мнението ми за него не се е променило особено - човек, който хърля чаши като пие две ракии не може да ми е фаворит.

Всеки като се ядоса и напие може да направи нещо глупаво. Но жена не е ударил през живота си.
Само по това дали е удрял жена ли можем да съдим за неконтролируемото пиянство на човек? И без да удря жена, мога ли да смятам, че който се влияе по този начин от алкохол е леке?

За какво е излъгала Надя? Не се заяждам, наистина нямам спомен. 😅

# 1 881
  • Другата България
Наистина ли се прави сравнение между Даяна и Петър?
"Заигравката" на Даяна и тази на Петър?
Наистина се убеждавам колко субективни са нещата в едно предаване откъм страната на зрителите.
Я да ми припомните кога Петър три месеца прегръща и вися на врата на която и да е жена във фермата, беше неотлъчно с нея и денем, и нощем в едно легло, говореше, че това е "жена му" и че като не могат те да са заедно поне ботушите им да са заедно? На коя от тях влезе годеник/съпруг/приятел, той се държеше като насран през това време, твърдеше пред него, че всичко е приятелство и нещата са ОК, а когато той излезе отиде да ѝ държи сметка защо така сега пък се държи с него?
Кога той при явен интерес на другата жена започна открито да ѝ се предлага, ама брутално - че не е задължително само да му гледа устните, всякакви еротични и сексуални намеци, да ѝ целува ръцете, да се пренесе от леглото на първата в леглото на втората, да си казва открито, че се е открил в нея, а когато все пак тя се усети, че това е една куха опаковка без пълнеж, да се "усети", че неговия човек е първия и да се върне в нейното легло, като преди това му висне отново на врата, буквално?
Петър нито с Ваня, нито с Даяна се държа дори и на милимунда от начина, по който се държеше Даяна с него и Йордан. Та тя докара Йордан до това да прилича на призрак, да претърпи явно раздвоение на лиността и да стане за резил на всички навън. Петър можеше да се изкекси с нея съвсем лесно, тя беше готова. Секс не се случи защото Петър не го пожела, а не защото Даяна се върна при Йордан.

# 1 882
Абе тоя Пешката е егати толупа... Набеден пък и за красавец... Гледам, гледам и нищо красиво не виждам. В главата е като овца. Темерут и дебил. Мързелив до болка, закостенял егоист..., глупав до безобразие... Ама честно, това, че е пилот ли ви навява някакви асоциации, че му приписвате някакъв ореол?!?
Даяна има нужда да бъде носена на ръце, както се полага на всяка жена Междудругото... Този е изтъкан от емоционални липси, няма и идея от какво се нуждае една жена. В сбърканите му представи жените са, за да му готвят, да го обгрижват и да го дондуркат. А защо се отдръпна от ДАЯ ли? Защото е скъсан цървул и знае, че няма с какво да задържи жена като нея. Няма как да предложи нито сигурност нито емоционална подкрепа. Поведението му е типично за неуверен мъж. Как пък нито веднъж не защити момичето от лешоядите? Как пък не застана веднъж като мъж на място. Много долно поведение за мъж. Вместо да й се подиграва и одумва можеше поне за разнообразие да се държи като мъж.
Вчера ДАЯ разцъфтя. Обичта на Данчо я превърна в друг човек. Съответно и нейната сътвори от Данчо друг човек. Колко е важно на практика да съумееш да превъзмогнеш низките страсти и да се убедиш, че от това произтичат чудеса...

и едно от чудесата е, че съсипа едно семейство.
А петър има си треските, не е забавен като Данчо, закостеняло мислене... Но пък е здраво стъпил на земята, истински, възпитан, не си играе игрички с женички... За визия да не говорим - Аполон на фона на останалите.
Не ми е тип, но не мога да си затворя очите за позитивите му, които май са повече от негативите.

# 1 883
Ванчеее, Ванче, втори мъж се изнася от фермерската спалня, когато ти си там!  Първият път беше Петър, сега и Данчо.

# 1 884
  • Варна/Амстердам
На мен няма да ми липсва предаването толкова, колкото темата с всички шеги, въпроси, диспути и полемики, които ежедневно разисквахме. Two Hearts
Мисля, че ни предстои интересен последен редовен дуел и вълнуваща финална седмица! Two Hearts

# 1 885
Като гледам май си пада по пипнати мадами.. Даяна не е негов тип 😁

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 20:22 от Анонимен

# 1 886
Сега изгледах. Малките косматчета са прекрасни. Дано попаднат и бъдат обгрижвани от любящи стопани.Blue Heart

За избора на Дая бих казала, нормален. Харесва повече Мария и предпочете да излезе срещу Надя, с която имаха пререкания.

Разлъката с Петър си е съвсем в реда на нещата. Аз така и не видях от негова страна интерес. Натресе се на танцувален ваучер, при желание за дистанция с Ваня, единствения избор беше Даяна. Не му е лесно да поддържа мачо-имидж, да е "джентълмен" и да не обиди дамите които изявиха интерес към него. Колко успя? В живота след първа среща на питие имаш избор да не се обадиш за втора или да обърнеш гръб, тук няма как да се случи, та за мен Петър се справи прилично добре.

Завръщането на Дайчето при Данчо също си е в нормите. Той извън сериознастта е същия инфантил като нея. Дори разговорите които ни спестиха, освен разменените тела, говорят, за неговото желание за "подмладяване" на 40-те.Wink Даяна спомена, че много от идеите, включително и тази с въжето, са ги обсъждали, когато станат фермер и вице. За нейно съжаление Данчо ги осъществи ужасно неуспешно сам.

Надя аз често я виждам през вашите "очи"/ писания. Писах, че ми е антипатична, безлична, безразлична, та ако бях вътре като нищо да ме е "изиграла", толкова ми е невидимо скучна.

Не намирам тези хора за мързеливи както многократно чета. Снощи отново показаха скелетата с които стартира проекта и къде са в момента. Ми браво! Разплаках се с Ваня. И след 5-10-20 години тези хора ще знаят, че са оставили нещо след себе си и са помогнали някой да сбъдне мечтата си.

Довечера заради палитрата емоции, заради вихъра от дискусии които Дая предизвика, съм на нейна страна. С добро или лошо не ме остави безразлична за разлика от опонентката си, а и е по-добър строител. Smiley

# 1 887
Има вкус Петър, красиво е момичето.
На мен ми е любопитно Елеонора да видя. Снимка някой ако има да публикува.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 21:02 от Sunnyhobi

# 1 888
  • София
камъчка,
Ако можете разбира се, разберете зодията на Надя, ако ли не, здраве да е. И ако я срещнете отново в близките дни, кажете и че макар и малко има хора, които я подкрепят. Нали знаете рефрена, 'Малко сме, силни сме!' Simple Smile

Време е Пчеличката Надя да вземе нещата в свои ръце!

# 1 889
  • Бургас
Във фейса може да я намерите за снимки Eleonora Kabakchieva

Общи условия

Активация на акаунт