🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 93 130
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Варна
Скрит текст:
Това е бившата на Петър, имаха доста снимки заедно, но ги е изтрила. Като гледам май си пада по пипнати мадами.. Даяна не е негов тип 😁

[/img]
Има вкус Петър, красиво е момичето.
На мен ми е любопитно Елеонора да видя. Снимка някой ако има да публикува.
https://www.vbox7.com/play:ec082cc130

Скрит текст:

# 1 891
Даяна е в пъти по - красива!

# 1 892
  • Другата България
Ако ще и мис свят да е , Петър не я иска.
Та нека си красивее до Йордан.
Лика-прилика са си.

# 1 893
Наистина ли се прави сравнение между Даяна и Петър?
"Заигравката" на Даяна и тази на Петър?
Наистина се убеждавам колко субективни са нещата в едно предаване откъм страната на зрителите.
Я да ми припомните кога Петър три месеца прегръща и вися на врата на която и да е жена във фермата, беше неотлъчно с нея и денем, и нощем в едно легло, говореше, че това е "жена му" и че като не могат те да са заедно поне ботушите им да са заедно? На коя от тях влезе годеник/съпруг/приятел, той се държеше като насран през това време, твърдеше пред него, че всичко е приятелство и нещата са ОК, а когато той излезе отиде да ѝ държи сметка защо така сега пък се държи с него?
Кога той при явен интерес на другата жена започна открито да ѝ се предлага, ама брутално - че не е задължително само да му гледа устните, всякакви еротични и сексуални намеци, да ѝ целува ръцете, да се пренесе от леглото на първата в леглото на втората, да си казва открито, че се е открил в нея, а когато все пак тя се усети, че това е една куха опаковка без пълнеж, да се "усети", че неговия човек е първия и да се върне в нейното легло, като преди това му висне отново на врата, буквално?
Петър нито с Ваня, нито с Даяна се държа дори и на милимунда от начина, по който се държеше Даяна с него и Йордан. Та тя докара Йордан до това да прилича на призрак, да претърпи явно раздвоение на лиността и да стане за резил на всички навън. Петър можеше да се изкекси с нея съвсем лесно, тя беше готова. Секс не се случи защото Петър не го пожела, а не защото Даяна се върна при Йордан.

+++++1
Не може да се каже “Даяна се занимаваше с двама мъже, както и Петър с две жени” и да се уеднакви цялата ситуация! Нищо не е черно и бяло.

Не мисля, че и Петър постъпи по най-достойния начин, но не се е изложил и на половина, колкото Даяна. 😂

# 1 894
Ох, като абсолютно натурална блондинка , започвам да се дразня от преекспонирането на смуглата хубост / не красота/ на Д. Като ще се сравнява- да има баланс- Саня/ от миналия сезон като блондинка/ и Даяна сега. Иначе - в царството на слепите едноокият е цар! Та това е ситуацията с Даяна и Петър сега.

# 1 895
  • Другата България
Именно.
Да не говорим за Ваня, която от едно две пипвания тук и там /а и се искаше навсякъде да е/, както и един масаж, реши, че Петър е едва ли не мега гига запленен от нея и край, лепна се като конска муха.
Че той и си го каза, на нея, на всички, тя горката обаче е като Йордан - кон с капаци, и за нея вината е у Даяна, Петър не я иска заради Даяна. Смешна история, тези геометрични фигури, дето сами се вкараха в тях просто безкрайно досадиха.
Една нишка, любовна има, и тя е Даяна - Йордан.
За мен Йордан е вече с двата крака вътре, отдавна е вътре.
При Даяна за мен няма нищо като тръпка, нищичко.
Останалите залитания на Косми, плеймейтки, Ваня, Дайче и дори на Калоян по Петър са нещо, за което Петър няма никаква вина.
Можеше да е по-обран с Ваня, факт. Именно защото я знае каква е.

# 1 896
  • Бургас
Да, наистина се преекспонира хубостта на Даяна, до преди няколко седмици никой не я забелязваше, а сега я изкараха фатална и неустоима красавица

# 1 897
ellis, не се дразни, то Дайчето на една хубост само чака.
А естествено русите дами винаги са се котирали добре. Wink

# 1 898
  • Sofia
Елеонора изглежда доста по-палава, много е секси на снимките в иг.
Май се занимава и с pole dancing.

Не бих сравнявала естествена хубост с правена. 
Саня, Жанета, Антония, Елеонора и последната блондинка са тунинговани.

# 1 899
  • Варна
Ох, като абсолютно натурална блондинка , започвам да се дразня от преекспонирането на смуглата хубост / не красота/ на Д. Като ще се сравнява- да има баланс- Саня/ от миналия сезон като блондинка/ и Даяна сега.
Само русите според теб имат право да са красиви ли? Чак пък преекспониране???
За мен Саня не е красива - има красиви очи и коса, но зъбите и носа развалят цялата картинка.

# 1 900
Ееее, Саня не била красива...

Както и да е, Пешо си обикаля с побратимите, ни Дайче, ни Елеонора край него.

# 1 901
Ох, като абсолютно натурална блондинка , започвам да се дразня от преекспонирането на смуглата хубост / не красота/ на Д. Като ще се сравнява- да има баланс- Саня/ от миналия сезон като блондинка/ и Даяна сега.
Само русите според теб имат право да са красиви ли? Чак пък преекспониране???
За мен Саня не е красива - има красиви очи и коса, но зъбите и носа развалят цялата картинка.
О, изобщо нямам предвид , че САМО РУСИТЕ СА КРАСИВИ, а считам че И РУСИ И ЧЕРВЕНОКОСИ И КЕСТЕНЯВИ има с неустоима красота... Въпрос на вкус. В моята лична класация за красота, води Хелена Кристенсен, която съвсем не е блондинка, така че....
Знаех си , че не трябва да повдигам тази тема🙃
До преди три седмици, до влизането на Милена, Даяна - хубава или не - не се коментираше. Милена ги подхвана с Данчо и - хоп - двойката във фокус. Фермата стана миманс, мизансцен на водевила им.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 16:54 от ellis

# 1 902
Ако ще и мис свят да е , Петър не я иска.
Та нека си красивее до Йордан.
Лика-прилика са си.

Иска я Петър, ако ме питаш. Ама няма обикновения си арсенал от оръжия за действие в ситуация, свалям готина мацка, като кола, мотор, демонстрации, фейс, по-различен от тоя елек и вкараните му в ръкавната ръце. Не разполага с това, на което се опира като сваля мацките от нейното ниво. А той знае коя е тя. Със сигурност може да е забавен и да е супер чаровен да флиртува, ама му спряха алкохола. Остана му само тежкият поглед и този ненагледен каскет. Можеше да очарова с разни истории от полети, от изживявания. Той е суетен мъж и това също страшно го потиска, че лежи в обора при овцете.
А Даяна си носи нейните оръжия за флирт със себе си - чар, красота, усмивка, размятани коси, говори и се включва в разговора и т.н.. И Пепо залитна по тях, но му трябват неговите си обикновени прийоми.

# 1 903
Какви прийоми, дори с дърварските прийоми на Пешо Дая беше хлътнала по него.

# 1 904
Е, Петър сам си каза, че не я иска и по-добре, че си е отишла при Данчо.

Общи условия

Активация на акаунт