🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 551
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Велико Търново
Йордан вероятно още когато избра Даяна за ратай с мисъл да я прати на дуел, разбра, че е сгрешил. Но пък не пропусна да обвини Надя, че била разиграла театър.

А аз и половин рекламна пауза гледах към телевизора и не вярвах какво направи Даяна. Малко преди това си говорихме, че Антония направи супер игра като слезе само два пъти. Пък то какво излезе - че Даяна направи супер феноменална игра! Изключително, изключително представяне! Наистина би трябвало да влезе в историята на Фермата, също като висенето на Божидара Бакалова.

Като гледам тайминга - вероятно ще се играят всички игри. Което означава, че Дая ще вземе и Алманаха, и висенето. Но Надя ще победи на петата и ще се върне в стопанството.

# 2 056
Евала на Пепчо, че е зад нея трябва да се мотивира и нахъса повече може го,но нямаш ли кураж всичко се обезмисля.

# 2 057
Аз се чудя как им стига въздух между битките след толкова пушене между тях. Наблюдавах го във всички дуели. Или сглобка между тях, иначе не мога да си представя след битка, в която едва ти стига въздуха да лапнеш цигара и след пет минути да тичаш към нова.
Иначе и аз си мисля, че Дая освен отлична памет има и някакъв допълнителен трик.

# 2 058
Няма да спра да хейтя алманаха с този бутон.

Какво са виновни бай Анго, чичо Митко Иконата, Надя че не могат да играят напрактика изобщо в тази игра ?

# 2 059
Може би аз съм много ограничена, но не мисля че може да запомни всички картинки наведнъж и то по начина по който ги нареди Дая. Колкото и да и е фотографска паметта не вярвам. Интересно каква и беше логиката.. хм
Логика?
Памет.
Възможно е, просто начина по който ги редеше за мен беше странен, за това казах логика. Защото тя нареждаше според реда на картичките, не знам какви са и асоциациите. Бих повярвала че е запомнила всичко ако редеше според местата, а не според картинките. Не казвам че е била нечестна играта, просто си размишлявам.

# 2 060
хаха  проверява  лампата..........

# 2 061
  • София
Малоумници уникални с този бутон. Така Калоян изработи Ангел и уби целия сезон.

# 2 062
Ми те при 4:3 трябва да играят направо тая за 5..

Оп.. последната решаваща ще е цепенето..

# 2 063
Със сигурност има някаква логика/принцип зад начина как ги е запомнила. Не е чисто фотографска памет, защото ги подреждаше по странен ред.

# 2 064
  • София

Да, обаче ако ги караха игрите по нормалния ред, а сега е разбъркано.

# 2 065
  • Другата България
Физиономията на Андрей - безценна.
Страхотно, страхотно, невероятно представяне!

Надя - грозно, гадно и абсолютно невестулско държание.
С цигарата в устата - "тая битка не е нейна, ще дам всичко от себе си"....как има сила с тези цигари, не знам.

Ама пробва Андрей/или Иван на предната игра:
"Готова съм."
"Не, не си."
"Да, знам, имам грешка на втория и третия ред."
Алоуууу, къде си мислиш, че се намираш?

# 2 066
За мен Дая вече е победител. Халал да ѝ е на Надя цепенето. Каквото и да се случи, на мен Дая ще ми остане любимия участник от тази Ферма.

# 2 067
  • София
Каква е логиката да се играе тази трета битка???

# 2 068

Да, обаче ако ги караха игрите по нормалния ред, а сега е разбъркано.

Какво от това.. няма никакво значение тая игра и точките от нея.

# 2 069
Може би аз съм много ограничена, но не мисля че може да запомни всички картинки наведнъж и то по начина по който ги нареди Дая. Колкото и да и е фотографска паметта не вярвам. Интересно каква и беше логиката.. хм
Логика?
Памет.
и отработена техника,  нещо. Няма значение,щом работи.

Общи условия

Активация на акаунт