🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 700
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 250
  • SF

=

Моите тълкувания идват от факта, че въпреки победата на Надя се носи вода от девет кладенци да се омаловажи победата и. И си размишлявам, откъде ли идва всичко това. Или от чиста омраза към нея или от очаквания, че е изключително силна и всеможеща. Или Даяна е била подценявана.

Е, аз омаловажавам победата й. Нито е по-умна, нито е по-силна, нито е по-пъргава, нито е по-издръжлива, нито знае повече. А даже и пироните не кове по-добре и по-красиво. Нито пък фотографската й памет работи. А толкова се упражняваше.
Но...

Видях я как си води записки, докато чете Алманаха. Винаги ли във фермата са имали листове и химикалки?
Миналата година Краси писа писмо върху пликовете, с които им носеха някакви продукти. Не си спомням дали с химикалка. В предишните сезони не знам как е било.
И да не остане непрочетено и вкарано в някаква масова статистика - аз омаловажавам победата на тази жена и не съм подценявала Даяна. Бях сигурна, че ще я опука.
Грешка, че кова пироните с граб. Някаква много шантава поза си избра, ама тя Даяна обича да е оригинална и различна. И да обича този, който я бие.

# 2 251
  • Другата България
Скрит текст:
Е, нормално е, Даяна да е по-издръжлива. С 14 години по-млада е. Но и кардиото на Надя си го бива. Аз съм впечатлен.

Второ и много важно,
Няма 'ако' в живота. Всички знаете за лафа, 'ако Левски беше с ботуши, а Ботев с каска.'

=

Ма Ко,
За пореден път ще го напиша, дано ме разбереш най-накрая. В нито един момент не съм си мислел, че Надя ще спечели убедително. Посочи ми къде е този мой пост? Напротив бях притеснен въпреки, че исках много да видя Надя на Арената. Моите тълкувания идват от факта, че въпреки победата на Надя се носи вода от девет кладенци да се омаловажи победата и. И си размишлявам, откъде ли идва всичко това. Или от чиста омраза към нея или от очаквания, че е изключително силна и всеможеща. Или Даяна е била подценявана.
Ако Милена беше победила Даяна в такъв дуел тук щяха за президент да я издигнат, но за Надя нито една похвала от противниковия лагер.
Ами така не може. Не е ОК.
Мери Ан,
Ами да познавам доста, сама знаеш много добре, защото се знаем от много години. Е, този сезон ме водиш с поне една обиколка, ама няма да ти се давам. Stuck Out Tongue
Та, за конкретния дуел посочи ми кое е невярното което съм написал за дуела. Лесно може да ми намериш мненията. И то при положение знаеш, че съм пристрастен. Знаеш, че е трудно хем да си пристрастен, хем и обективен. И да, тежко е да защитаваш участник като Надя, защото тя просто е силно мразена и много хора няма да и признаят нищо каквото и да направи. А това също не е обективно.Осъзнавам всичко това, а и никога не съм бил в такава роля в реалити формат. Simple Smile
Joy Ааа, не.
Не кълва на кукички, дори и на твоите.
Ако бях на годините на Дайче, да клъвна, че си млад и необвързан. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама леля Мери си каза каквото имаше да казва, при това от ясно по-ясно, при това многократно.
Да тръгна да ти "посочвам" значи да отвлечем поне час време в някакви безсмислени дебати при все, че вече нещата са изговорени.
Само пропуснах в предния пост да кажа, че всеки един освен теб и още един двама тук, който е бил "за" Надя, всъщност е бил "против" Даяна.

Чудеше се одеве защо хората не мислят като теб и "поставят под съмнение" това, което твърдиш, опитах да ти обясня. Че твоите "факти" са такива само в твоите очи. Някои от тях, естествено. Ама да го въртим отново - цъ.
Леля ще , утре с шаран имам да се боря, какво знаеш ти.....

П.П. Искаш похвала за Надя? Ок, ето една.
Евала, че накрая отиде при Даяна и ѝ каза, че всъщност тя е победител.
Определено не излъга. Беше спортсментска проява, не се наемам да гадая колко искрена.
Предполагам, че ......50%.

# 2 252
  • при късмета
Ма Ко,
За пореден път ще го напиша, дано ме разбереш най-накрая. В нито един момент не съм си мислел, че Надя ще спечели убедително. Посочи ми къде е този мой пост? Напротив бях притеснен въпреки, че исках много да видя Надя на Арената. Моите тълкувания идват от факта, че въпреки победата на Надя се носи вода от девет кладенци да се омаловажи победата и. И си размишлявам, откъде ли идва всичко това. Или от чиста омраза към нея или от очаквания, че е изключително силна и всеможеща. Или Даяна е била подценявана.
Ако Милена беше победила Даяна в такъв дуел тук щяха да президент да я изкарат, но за Надя нито една похвала от противниковия лагер.
Ами така не може. Не е ОК.
И изобщо не допускаш варианта, че това идва не защото Надка е или не е такава или онакава, а че всеки който каза, че ще е за нея на дуела е по-скоро за това Даяна да излезе, а не, че държи на победа на Надка. Това е причината, а ти изобщо не я допускаш дори, тълкуванията ти са все в посока Надка. Дори тези, които искаха Даяна да си ходи не беше заради представянето ѝ свързано с играта. Защото дори те не могат да отрекат печеленето на имунитети, а е чисто лично.
На Надка победата не се омаловажава, но и ти признай фактите с разбърканите битки, спечелената първа игра на Надка със секунди, са си чист късмет и никакво носене но вода от 9 кладенеца не е.
Няма как да се радвам, че остава толкова долен и подмолен човек (как пък и човек изобщо ѝ казах) вътре. Независимо кой си е тръгнал и дали съм го харесвала или не. Това също не е носене на водаот 9 кладенеца, защото това не го казвам за първи път

# 2 253
  • earth
Второ и много важно,
Няма 'ако' в живота.

Всъщност "ако" го има и е важно последиците от него да се разберат, защото случайността играе много голяма роля в живота на хората.

# 2 254
  • София
Да, така е, ама вече минаваме в екзистенциалното. Wink
Ето едно класическо 'АКО' Ако нямаше бутон и 5 точки, Калоян си заминаваше от Ангел. Но за съжаление никога няма да го видим. Освен в някоя паралелна Вселена.

# 2 255
А бе, колко е висока Надя, щом имат 17 см разлика в ръста с Даяна, а Даяна е малко над 170 см - колкото опосумите? Няма и 160 см ли Надя?

Хареса ми, че дуелът беше спортсменски, накрая се прегърнаха двете, всички се сбогуваха с Дая, бе, не ми оставя никакви отрицателни емоции, а това е важно. Аз, разбира се, се радвам, че Надя спечели, Но Не се радвам, че Даяна отпадна, защото ги харесвам и двете, въпреки че са толкова различни.

# 2 256
Е сега вече ми е една идея  по-окееййййй.Blush

# 2 257
  • при късмета
И ако четвърта битка днес се беше играла след висенето, също беше загубена от Надка на 100%

# 2 258
Юхууу, честито на Надя!
Ей, доживях Даная да си тръгне Stuck Out Tongue Winking Eye , доста късно, но все пак...
Кой днес спомена, че битките изглеждат точно като за Даяна? Съгласна съм с него! Висенето на което се доказа в битка за имунитет; хваленето, че е наковала цялата ферма....

# 2 259
  • earth
Няма значение дали ще го видим или не. Това "ако" ни казва, че много малко е делило двамата състезатели. Това не е безмислено, след като това, което правим тук, е да оценяваме тяхното представяне.

# 2 260
Крайно време беше тази "драма" да се свърши..
Ама като я видяхме и Надка на арената не е кой знае какво.. Пуст страх да я викат до сега или какво?  Мамата на мандрата е недосегаема?! Сигурно..( за тези вътре говоря, всеобщото мнение ми е ясно)

# 2 261
тъпо , по-тъпо, най-тъпо ,по-тъпо от Тонка що е то ? (не може да запомни 5 картинки)Sweat Smile

# 2 262
  • София
Хубав дуел се получи - силен и оспорван до последната секунда. Толкова приятно ми стана, че повече няма да гледам драмите на Даяна. Сега остава утре Надя да направи мъжки дуел и Данчо да хваща пътя към дома, където го чакат печените чушки и киселото зеле, че не ми се гледа огОрчената му физиономия в оставащите няколко дни. А и се притеснявам, че ще оскубе от мъка и без това рехавото си окосмение.

П.П.: Между другото, Надежда не е нещо смайващо на арената. Легендата за силата й ще се окаже малко като онази на Марина от трети сезон - само легенда. Joy

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 00:58 от Reinа

# 2 263
  • София
Аз лично се радвам, че Даяна изгуби, но не защото харесвам Надя, а защото повече не харесвам Дая. Като се разбра, че Даяна и Надя ще са дуелисти си се чудех за себе си коя искам да изгуби, но след вчерашното връщане на Даяна в едно легло с Йордан стана лесно да реша.
Безценна ми беше физиономията на Йордан като му стана ясно, че любимката му изхвърча и то благодарение на него самия. Тя си му го каза много добре - прати я да гладува, да спи на студено и да няма власт над битките и с какъв акъл? Стратег бил? А не бе!
И двете дуелистки имаха силни битки, но нито едната не заслужи победата еднолично за мен. Просто по-хитрата и по-голямата късметлийка победи.
Яд ме е, че планът на Надка сработи и успя да избегне задължителния дуел с Мария, което за мен си е чиста поза. Но каквото - такова!

# 2 264
  • София
Пак може да се срещне с Мария. Нищо не е избегнала. Мария ще е тази, която ще избира и ще има две опции. Надя или Ваня. И според мен тя ще избере именно Надя, защото и там е малко лично и ще иска и да се докаже. Ако избере Ваня ще излезе, че е страхлива.

Общи условия

Активация на акаунт